Nieuw

Malaysia Opens Muslim-Only Laundromat to Ensure ‘Purity’ of Clothing

A Muslim-only laundromat operating in Malaysia designed to maintain “purity” of Islamic clothing is causing controversy among the country’s various religious groups.

A photograph of a signboard advertising the “Muslim-friendly” laundrette in the state of Johor first caused a stir on social media last week.

“This laundrette only accepts Muslim customers for reasons of purity,” the notice said. “Any inconvenience is very much regretted”

The photo quickly went viral, leading to debate over the growing influence of Islamic theology in Malaysian society.

One Twitter user wrote, “Not letting non-Muslims use these self-service washing machines on the pretext of cleanliness is something that blackens the name of Islam.”

“This issue of the laundrette is not because he is limiting his market. The issue is he said he ‘prioritised purity’—indirectly you’re saying non-Muslims’ clothes are not pure,” explained another user…

readmore>>
breitbart
Also published on Zeepertje.com

 

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1530 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, AND the proces of islamization is, together with the promotion of the leftist "progressive" behaviour (like transgender /multiculti /mass-migration /interrace-marriage promotion and therefore destruction of Western (family) values) the blower on the machine called Zionism. The total submission/destruction of the Goyim/Kafir so Human Kind! Just always remember this!

3 Comments on Malaysia Opens Muslim-Only Laundromat to Ensure ‘Purity’ of Clothing

 1. skeeter // oktober 8, 2017 om 03:29 //

  Ik vind ook dat ze apparte wasseretten moeten hebben en het onmiddelijk verboden maken voor muslims om anderen te gebruiken. 1 keer die stinkende meuk erin en je kan de wasmachine weg pleuren.

  Liked by 1 persoon

 2. polderboy // oktober 8, 2017 om 11:13 //

  Maleisië kent allerlei rassenwetten, waar het “ras” bumiputra, het moslim “ras” op allerlei wijze wettelijk voorgetrokken wordt.
  Dat gaat veel verder dan de zeker tientallen miljoenen subsidies die hier jaarlijks worden uitgegeven voor het “gediscrimineerde” en dus moeilijk te integreren moslim ras.

  De overheid registreert daar ook naar ras, om de rassenwetten in het voordeel van het moslimras te kunnen toepassen. In de bevolkings-administratie en het paspoort staat welk ras je toe behoort: chinese, Indian of bumiputra, dus moslim ras.

  De overheid stimuleert door voortrekken natuurlijk de groei van het moslim ras, en ook versterking van cultuurgedrag van het moslim ras, zoals uitbreiding van de sharia wetten uit de Koran, waarbij voorgeschreven is, niet met ongelovigen te mengen, die onrein zijn.

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // oktober 8, 2017 om 12:30 //

  Het Maleisische departement van religieuze zaken heeft ondertussen samen met de Maleisische maritieme politie een grootschalige 4.5 uur durende operatie uitgevoerd, waarbij 23 mannen en vrouwen zijn opgepakt die de islamitische wetten overtraden, en zich te dicht bij elkaar in de buurt bevonden:
  http://www.bernama.com/bernama/v8/ge/newsgeneral.php?id=1398392

  Het is een gore bende van zondigheid in Maleisië, en die reine wasserette is keihard nodig met al die ongelovige criminelen, blijkt maar weer.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: