Nieuw

Just another of the numerous rotten fruits of Merkel’s agenda

Manchester bombing: Salman Abedi’s links to Germany probed by police

Police believe the brother of bomber Salman Abedi met with possible financiers before the attack, reports say. He has been accused of providing explosives, funding and logistical support for his brother’s act.

Investigators believe the man behind the 2017 Manchester Arena bombing had links to Germany, two German news outlets reported on Saturday.

On May 22, Salman Abedi carried a backpack full of TATP explosives and nuts and bolts into the lobby of an Ariana Grande concert. The Libyan-born British citizen waited for people to start leaving and then detonated his bomb, killing 23 people, including himself, and injuring many more.

Read more:

http://www.dw.com/en/manchester-bombing-salman-abedis-links-to-germany-probed-by-police/a-40853970

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: