Nieuw

Islamic State claims Paddock made “careful monitoring of the Crusader gatherings in the city of Las Vegas”

“…he became a martyr As [sic] Allah and His Messenger and the believers believe, but most people do not know.”

Indeed. Most people believe the Islamic State is lying in claiming any connection to this, and that Paddock was not a convert to Islam. But ISIS continues to claim the attack anyway, and does not have a history of claiming credit for attacks for which they were not responsible. Maybe they’ve started doing so now. Maybe not.

source>>
jihadwatch
Also published on Zeepertje.com

related; breitbart>>

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Islamic State claims Paddock made “careful monitoring of the Crusader gatherings in the city of Las Vegas”

 1. templars2017 // oktober 8, 2017 om 02:45 //

  Wat een hoop larie, de bewijzen zijn overweldigend, er waren meerdere schutters ,het vuur dat je hoort is niet van een wapen met een lader ,het is het geluid van een “belt feed” een wapen waar een band met kogels door gaat .
  Het is duidelijk te horen het wapen vertraagd op een gegeven moment ,het is eigen aan een belt feed machinegeweer dat hij na enige vuurtijd gaat vertragen omdat de stukken en de loop warm worden ,een dergelijk wapen is luchtgekoeld dus kan je er niet et lang na elkaar mee vuren .
  Laat ons bewijs geven in plaats van speculatieve beweringen waar niemand iets aan heeft .
  In de video hieronder hoor je vanaf dat hij start geweervuur ,dit is niet voor analyse vatbaar vanwege niet genoeg informatie, maar er is meer veel meer.
  op tijdspunt 0.46 tot 0.52 seconden in de video afspeeltijd hoor je duidelijk geweervuur dat tamelijk veraf is , als je verder kijkt krijg je op tijdslijnpunt 1.07 tot 1.09 geweervuur dat heel dichtbij klinkt .
  De tijd tussen deze twee vuurstoten is te klein voor de schutter om zich ver te verplaatsen.
  dat is een bewijs van minimaal 2 wapen en dus 2 schutters.
  Het belangrijkste staat op tijdslijnpunt 1.43 tot 1.52 hier kun je de flitsen van het machinegeweer ZIEN in de achteruitkijkspiegel van de taxi.
  Het uitvissen waar de schutter was op dat ogenblik is nog voorwerp van onderzoek ,één ding is zeker het was niet het punt dat gezegd wordt want dat was ei zo na boven de plaats waar de taxi stond op dat ogenblik.
  Wees realist bekijk het door een neutrale bril en denk logisch ,je zult zien welke conclusie kanen niet kan.

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // oktober 8, 2017 om 07:35 //

  Mijn eerste indruk wss ook “belt fed”, MAG/SAW, maar de volle vuursnelheid ligt te laag. Komt niet overeen met de snelheid van een belt fed of je moet een maxim neerzetten. Alle salvo’s stoppen na ongeveer 50 schoten, iemand met een belt-fed krijgt dat nooit precies voor elkaar. Ik schat vuursnelheid op 300 per minuut, max.
  Een afgemeten belt van 50 stuks kan, maar dan nog kan ik niets bedenken met deze vuursnelheid. Enkel magazijn wapens hebben deze snelheid, maar dan kom je in WW2 spul terecht en enkel een DP28…..(dat is geen double pentration van een 28 jarige Rommel)

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: