Nieuw

Gewapende begrafenisgasten in kogelvrije vesten zorgen voor onrust in de Zweedse kerk

Het nieuwe spannende Zweden – In Malmö is het gewoonlijk geworden dat begrafenisgasten zowel een vuurwapen als een kogelvrij vest dragen, schrijft SVT.

Dit nieuw fenomeen heeft de Zweedse kerken gedwongen om zijn begraafplaatspersoneel op te leiden in hoe ze de gewapende gasten moeten behandelen. De kerkadministratie verklaart dat er momenteel 230 personeelsleden hiervoor een opleiding volgen.

Meerdere kerkmedewerkers getuigen van een agressieve dreigende stemming, vergelijkbaar met die van ziekenhuispersoneel wanneer criminelen en hun familieleden zich gewelddadig en bedreigend in ziekenhuizen gedragen.

Gated Hospitals moeten het ziekenhuispersoneel beschermen tegen geweld en verkrachtingsbedreigingen

Zorgcentra worden herbouwd na immigranten geweld en bedreigingen  – het personeel krijgt “ontsnappingsroutes” en patiënten moeten zelf testen nemen

Als criminele migranten elkaar neerschieten waarschuwen familieleden en bekenden elkaar en komen massaal in het ziekenhuis op ‘bezoek’, en dus nu ook op begrafenissen. Veel van de gasten op begrafenissen dragen hun vuurwapen openlijk, verklaart het kerkpersoneel.

– Sommigen dragen hun wapens duidelijk zichtbaar, we zien ook kogelvrije vesten. Voor onze medewerkers voelt het bedreigend om wapens te zien in hun directe omgeving, zegt Sven-Erik Aspeklev, begraafplaatsmanager tegen SVT Skåne.

De kerkleiding heeft nu zijn personeel het advies gegeven om zich afwezig te houden van begrafenissen waar de gasten gewapend zijn, om de veiligheid van het personeel niet in gevaar te brengen.

Sven-Erik Aspeklev betreurt de gang van zaken en wenst dat de begraafplaats “een plaats van stilte, een vredige plaats blijft.”

Bron:

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/bevapnade-begravningsgaster-vacker-oro-pa-kyrkogardarna

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Gewapende begrafenisgasten in kogelvrije vesten zorgen voor onrust in de Zweedse kerk

  1. Kunnen ze die Zweedse voetbalsupporters aub geen asiel in NL geven.
    Wat een kneuzen, ga donker Afrika onveilig maken, maar kots de wc’s in Mokum niet onder.

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2017 om 00:10 //

    Maar is dat onder de Zweedse wet dan ook toegestaan om wapens (al dan niet zichtbaar) te dragen ? Kan me dat nauwelijks voorstellen en wat blijft is dus de vraag waarom doet de politie hier niks aan ? Zij zijn er toch om de wet na te leven en de bevolking te beschermen ? Als ze dat niet kunnen of niet bereid toe zijn dan wordt het de hoogste tijd dat Zweden zich individueel ook maar eens gaan bewapenen. Gelijke monniken gelijke kappen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: