Nieuw

Farage vertelt Hillary Clinton dat ze moet stoppen met zeuren en de titel van haar boek moet veranderen in “De Grote Zeurkous”

De mislukte presidentskandidate Hillary Clinton heeft Brexit-kiezers aangevallen en beweert dat ze voor een “verschrikkelijke leugen” zijn gevallen en wegens “dorpsproblemen” tegen een “modern-Brittannië” gestemd hebben.

De voormalige first lady gaf ook de schuld van haar verkiezingsverlies aan het email-schandaal met de zogenaamde Russische invloed, en nog veel meer andere factoren, in een interview met The Sunday Times om haar nieuwe boek te promoten.

Tijdens een gesprek over het Brexit referendum in relatie met de Amerikaanse presidentsverkiezingen, zei zij: “Brexit zou een groter alarm voor ons moeten zijn geweest dan het was.”

Eraan toevoegend: “Een aantal mensen die voor Trump werken hebben voor hem gepleit.”

“Ze dachten, ‘Hé, we hebben het gevonden, vertel de mensen gewoon keer op keer een verschrikkelijke leugen, houd ze uit balans, en laat ze denken dat dit, als het hun leven niet beter maakt, hun beter laat voelen.'”

“Ze hebben tegen een moderne Groot-Brittannië en de EU gestemd , en geloven dat dit op een of andere manier goed zou zijn voor hun kleine dorp. Het slaat nergens op.”

“Hetzelfde geval speelde zich tijdens mijn verkiezingscampagne af, maar we dachten dat wij niet zo kwetsbaar waren. Het blijkt dus dat we het verkeerd hadden – deels omdat de Russen een veel grotere rol speelden dan we dachten.”

De Brexit-aanhangers (“they”) waar ze naar verwijst, is inclusief ‘Mr. Brexit’ Nigel Farage, die ook de Trump campagne had ondersteund, en met ‘afschuw’ had gesproken over mevrouw Clinton… volgens de interviewer.

“Hij kwam naar de VS om voor Trump campagne te voeren en besteedde de helft van zijn commentaar aan mij, om me op een zeer persoonlijke manier te beledigden, en sprak over Trump als de alfa-man, de zilverrug gorilla.”

“Houd in gedachte wat dit weerspiegelt en wat dat zegt over wat acceptabel is en wat niet.”

Farage heeft in een LBC radioshow gereageerd op de opmerkingen, en zei dat mevrouw Clinton de titel van haar komende boek moet veranderen in “De Grote Zeurkous”.

En bespotte de beschuldigingen in het boek waarom de Democraten de verkiezingen hadden verloren.

“En natuurlijk is niets haar eigen schuld… in feite, heeft ze heel haar leven nog nooit iets fout gedaan.”

 

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/10/08/hillary-clinton-demeans-brexit-voters-disgusted-nigel-farage/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Farage vertelt Hillary Clinton dat ze moet stoppen met zeuren en de titel van haar boek moet veranderen in “De Grote Zeurkous”

 1. Misschien moet Bill weer eens goed van bil met Hil.

  Like

 2. templars2017 // oktober 9, 2017 om 00:21 //

  Ze heeft een boek geschreven ,nou had ze dan niets anders te doen? ze zal waarschijnlijk geen elitaire lul in haar bek meer krijgen zoals vroeger altijd deed als Bill er op los ging met kleine kinderen ,tja leeftijd hé …..

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2017 om 00:26 //

  Schei toch uit Bert, die twee zijn alleen nog getrouwd voor de bühne, die hebben al een eeuwigheid geen relatie meer. Een scheiding past niet in het Amerikaanse plaatje, hoe ruimdenkend ze op sommige dingen ook zijn op het gebied van relaties is het leeuwendeel conservatiever dan de paus.

  Like

 4. Sorry Tijl, het was maar een suggestie..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: