Nieuw

De les van Las Vegas; Het volk ontwapend?

Door gastauteur: Bart Brands

58 doden en meer dan 500 gewonden. Daarop staat de trieste teller door het zinloze geweld van een, voor zover we kunnen inschatten, gestoorde man die in Las Vegas vanaf de 32e etage van het Mandalay hotel zeker 10 minuten lang kogels op concertgangers afvuurde.

Stephen Paddock (64) had zich met een waar arsenaal van minimaal 23 vuurwapens, 1600 stuks munitie en zelfs explosieven verschanst in zijn hotelkamer, waaruit hij een ware kogelregen liet neerdalen op de duizenden bezoekers van het countrymuziek concert.

Sinds deze verschrikkelijke aanslag zijn er twee belangrijke vragen die gesteld moeten worden.

Lees verder:

http://joostniemoller.nl/2017/10/les-las-vegas-volk-ontwapend/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on De les van Las Vegas; Het volk ontwapend?

 1. skeeter // oktober 8, 2017 om 20:36 //

  Paddock had met een vliegtuig een kamikaze vlucht rechtstreeks in dat concert kunnen doen met als resultaat veel meer dooien. Vlieg brevet is dan ook levens gevaarlijk.

  Like

 2. Dit country en western feestival was een typisch Amerikaans gebeuren voor autochtonen. Die Paddock was extreem anti Trump en anti nationalistisch en dat waren zijn beweegredenen om deze massamoord te plegen.

  Like

 3. Tompouce // oktober 8, 2017 om 21:20 //

  Toch ligt het een tikkeltje anders. De media verzwijgend dit alles zorgvuldig – niet toevallig!
  Wat blijkt nu? Het hele verhaal lag al klaar voordat de rijke auditor van huis ging, ging meteen de hele wereld over. Onze makers van nep-nieuws verspreiden en versterken de leugens klakkeloos.

  (het diende o.a. als verpakking van wit racisme. Het stigma van ‘blank’, ‘boos’ – feiten doen er in de verpakte boodschap niks toe.
  Nou, feiten genoeg – die de boodschap, het hele ‘story tellen’ finaal onderuit halen.

  Zo is het ‘lone Wolf’ plot beslist in strijd met getuigenissen die zich opstapelen,
  er is – gelijktijdig – van/op verschillende locaties geschoten, met verschillende aut. wapens.

  Ook heel opvallend: de nooduitgangen van het festival terrein waren afgesloten.
  Medische noodhulp is altijd vereiste voor zulke publieks evenementen – maar nauwelijk, of niet, ter plaatse !!!

  Op video’s is goed te zien dat al heel snel een helicopter over de Strip vloog.
  In 1 video is te zien dat de broer van Stephen, Eric Paddock, zich verspreekt “[Stephen] was an arms …….” En dan de rest van de zin “inslikt”.
  (andere bronnen gaan in op zijn werk als auditor bij Lockheed Martin, weer andere op zijn werk als piloot voor wapentransporten voor de CIA – clandestiene transporten)

  Ook ín het hotel is nog geschoten, verklaart de gast die de belendende kamer had.

  Kortom: alles wijst op opzet, een grote operatie, lang in voorbereiding geweest, en vele,vele die betrokken zijn geweest om van de operatie een ‘succes’ te maken.
  Let op, dit diende een doel. Nu is het de tijd voor de zieke geesten hierachter om de gevolgen te exploiteren.

  Restricties wapen verkoop en bezit zijn overbodig. Aut. wapens waren al verboden. De CIA zal gewoon doorgaan met terreuraanslagen – icm. mediamanipulaties.

  Stephen Paddock former Lockheed Martin employee! https://1src.com/video/t_w4sB5h9Q3fQ
  https://www.davidicke.com/article/431263/valet-entries-prove-paddock-checked-three-days-date-given-authorities
  https://thegoldwater.com/news/9211-Russian-Security-Report-Claims-Paddock-Was-A-CIA-Operative
  THE LONE GUNMAN LIE – https://www.youtube.com/watch?v=KPV5rY3nO7I
  Las Vegas, absolute hard video evidence of multiple shooters:

  Former SEAL Team Commander Speaks On Las Vegas Shooting

  Slechte verliezers zijn uit op wraakneming. Nu Trump zijn verzet heeft opgegeven tegen hun duivelse plannen – toch niet uit Irak en Syrië, Saoedische dictators pleasen, Iran bashen, nederzettingen alsnog toestaan, ruzie maken met Putin, Merkel, heel de EU, N-Korea, China.
  Nu heeft het JFK-en van Trump dus niet veel zin meer. Blijft over direct terroristen af te sturen op wie zij als grote vijand zien: blanke Amerikanen, en democratie is z’n algemeenheid.

  Like

 4. templars2017 // oktober 8, 2017 om 23:56 //

  De overname door de elite is in volle zwang ,het is geen geheim meer dat er gewerkt wordt om de bevolkingen onder een controle te brengen waar geen ontsnappen aan is .
  Het is puur kwaad dat zich op de mensheid richt en nog heb je idioten die er aan meewerken.
  Een programma om te ontwapenen is de eerste stap ,door regels en wetten , dan het opdringen van miljoenen onder ontwikkelden ,eens dat kan de grote kuis beginnen en al die verdomde slimme blanken die tegen het linkse gedachtengoed zijn er uitwerken, zodanig dat de originele bevolkingen kunnen vervangen worden door een massa debielen die slaafs zullen doen wat hun meesters zeggen te doen, indien er geen zwakgeestige slaven zijn of niet genoeg zal links wel het voetvolk leveren om de taak te volbrengen.
  Ik weet dat het klinkt als een verhaal uit één of ander horror verhaal ,jammer genoeg is het realiteit, kijk naar Las Vegas het hotel waar alles rond draait is eigen dom van een groep die gesteund en betaald wordt door Soros! en wat willen de linksen in de VS? juist ..wetten om de burgers te ontwapenen of tenminste wapens buiten de wet te stellen!
  Het gaat links en co enkel om volledige controle van de bevolking op een manier waarop ze geen of een minimum aan weerstand kunnen bieden, als ze bv. wapens in burgergezinnen buiten de wet stellen dan kunnen ze in alle adressen waar wapens geregistreerd zijn deze zonder enige moeite gaan wegnemen en de burgers weerloos laten ,klaar voor de grote zuivering!
  Hier in Europa staan ze al een heel eind verder ,wij zijn al ontwapend en de invasietroepen zijn hier al , terzijde gezien is de EU voorstander van een revolutie in de VS want ze kunnen er garen bij spinnen op economisch vlak .
  Het is soms heel moeilijk om te volle te begrijpen waar die elite mee bezig is ,we weten natuurlijk ook niet al de feiten en al zeker niet hun agenda punten die houden ze heel goed verborgen voor ons.
  Wij zien enkel de resultaten van hun wansmakelijk plan en uitvoering ervan niet de voorziene bewegingen en /of plannen.
  Een paar dagen geleden is er in Frankrijk een randcrimineel betrapt tijdens een routinecontrole met in zijn kofferbak een raketlanceerder , een kalasnikov en dozen munitie , die vent was te klein om een terrorist te zijn maar wel goed genoeg om het transport te doen van punt A naar punt B .
  Rijst hier de vraag vanwaar kwam hij met dat materiaal en naar waar ging hij er mee ,tweedes voor wie was het bestemd en wie heeft het geleverd?
  Dit lijkt mij een tipje van een sluier waaronder een offensief in de maak is ,een offensief waar we niets vanaf weten.
  We schrijven geschiedenis zonder er bij stil te staan ……..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: