Nieuw

Christenen in de coalitie: God had het mis, er bestaan geen jongetjes en meisjes iedereen is genderneutraal

Nieuwe coalitie: geslachtsregistratie zoveel mogelijk beperken

Even kijken of ik nog een piemeltje heb. Jahoor. Is er nog niet afgevallen. Hoeveel procent van de mensen met een psychische aandoening hebben eigenlijk genderneutraal?

Cijfers zijn er niet over te vinden, maar we gaan er voor het gemak van uit dat het er minder dan 1 procent zijn. Waarom dan alles daarvoor aanpassen?

De overheid gaat niet langer onnodig opschrijven of iemand man of vrouw is. De vier partijen die de nieuwe coalitie gaan vormen, willen dat alle overheden zoveel mogelijk genderneutraal te werk gaan, bevestigen Haagse bronnen aan de NOS. De maatregel is een van de manieren waarop de nieuwe coalitie de rechten van LHBTI-mensen versterkt. Zo is ook het idee dat Artikel 1 van de grondwet wordt aangevuld. Pravda >>

Het is ongetwijfeld een ideetje van de verder ideeënloze genderwappies van D66 om mensen voortaan aan te spreken als: Transgender, Cisgender, Agender, Bigender, Binary, Butch, Coersively assigned female at birth (CAFAB), Coersively assigned male at birth (CAMAB), Demigirl/Demiwoman, Demiboy/Demiman, Genderfluid, Gender non-conforming, Genderqueer, Intersex, Multiply-gendered or Multigender, Nonbinary, Polygender, Trans+, Transfeminine, Transmasculine, Transmisogyny constrained (TMC).

Het is wel een heel klein beetje omslachtig.

 Politiek verslaggever Lars Geerts. “Dat was een diepgekoesterde wens van transgenders en interseksuelen.”

Oh ja? Waar dan?

Verbazingwekkend dat de Christenen er zomaar mee akkoord gaan om de hoeksteen van de samenleving te slopen en Adam en Eva bij het vullis te gooien in ruil voor een pooierverbod.

Volgens Geerts is het opvallend dat de partijen hierop uit zijn gekomen. “Het lag niet voor de hand dat deze vier partijen hier uit zouden komen”, zegt hij. “Maar blijkbaar hebben de VVD en D66 de bezwaren bij het CDA en de ChristenUnie weg kunnen nemen.” Daar staat wel iets tegenover. “We hoorden dat er een wettelijk pooierverbod komt, een diepgekoesterde wens van de ChristenUnie. Wie weet hebben ze het zo uitonderhandeld.”

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7439 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Christenen in de coalitie: God had het mis, er bestaan geen jongetjes en meisjes iedereen is genderneutraal

  1. Dit zijn nepchristenen. Vandaar ‘christelijk’. Het lijkt er op maar is het niet. Blinde gidsen, dwalers.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: