Nieuw

Volgens Libische ambtenaren is ruim 40% van alle gelukszoekers besmet met het fatale HIV-virus

Voor mannen met een seksuele voorkeur voor meisjes en vrouwen uit de vele multiculturele staten die reeds de post-puberale leeftijd voorbij zijn kregen wij van Anna Schuster blog een dringende en levensreddende tip en de wijze raad om je te snellen naar de dichtstbijzijnde apotheek. Een condoom kan je het leven redden en indien je zelf ook wel begrijpt dat je het leven niet waard bent wanneer je seks hebt met deze vrouwen of meisjes dan kun je in elk geval middels de juiste bescherming nog het leven van je vrouw of vriendin redden.  Nederlandse vrouwen en meisjes die op onvrijwillige wijze seksuele omgang met migranten hebben moeten ondergaan dienen zich met grote spoed te laten onderzoeken in het dichtstbijzijnde ziekenhuis. Negeren dat je verkracht bent door zo’n seksueel gefrustreerde asielterrorist puur en alleen omdat je deze niet in een nog kwader daglicht wilt stellen is levensgevaarlijk voor je zelf en voor je naasten.

Zoals reeds op 26 september gerapporteerd door de Italiaanse krant La Voce del Trentino is ruim 40% van de migranten die via Libië Europa binnenkomen besmet met het fatale HIV-virus.

Foto boven dit artikel is afkomstig van TAG24

La Voce del Trentino –   Immigrazione: pericolo AIDS, 400 su 1050 sono malati.

1En nee dit zijn niet de woorden van de samensteller van dit artikel die even tussen twee slokken wodka sprite door een stukje bij elkaar zit te fantaseren, al zou menig stuk achterlijk links meeloop klapvee dit met alle liefde van de wereld beweren, nee dit zijn de woorden van de directeur van het Instituut voor illegale immigratie in Kufra (zuidoost-Libië) Mohammed Ali al Fadhil. Sterker nog de schrijver van dit stukje heeft een en ander zelfs afgezwakt en spreekt van ruim 40% in plaats van het door de bron aangegeven bijna 50%. Het laatste klinkt wel lekker maar de 40% zit heel wat dichter bij de waarheid en deze kei harde waarheid is mijns inziens al droevig genoeg.

Al Fadili vertelde op de Libische informatiepagina “Al Wasat” dat “het Internationaal Rode Kruis en de Rode Halve Maanbeweging onlangs de analyses van het bloed van 1050 illegale migranten in Kufra heeft geanalyseerd. Het bleek dat 400 van de 1050 monsters zijn geïnfecteerd met het HIV-virus. Veel anderen zijn geïnfecteerd met hepatitis B. Ze kwamen voornamelijk uit landen met een laag opleidingsniveau en werden allemaal gerepatrieerd.

Bron Anna Schuster blog voor een betere wereld

Dit zelfde blog waarschuwde de Duitsers al eerder voor de op seks beluste aids bommen die de Europese grenzen binnen kwamen wandelen om alles wat blond was en ze te pakken konden krijgen te voorzien van een HIV besmetting. Uiteraard werd hier toen niet naar geluisterd. Echter reeds in augustus kwam de keiharde waarheid al naar buiten en kwam de melding dat na seks met asielzoekers de eerste Europese vrouwen geïnfecteerd waren met HIV.

Droht Deutschland eine AIDS-Epidemie durch afrikanische Flüchtlinge?

In Nederland, Duitsland nee in heel Europa bestaat een verhoogt risico op aids-infectie wanneer je al dan niet vrijwillige de liefde bedrijft met een asielzoeker. Dat is in één zin omschreven waar het artikel van bovenstaande link over gaat. Twee weken nadat dit artikel is verschenen en met hoongelach als leugens, fake nieuws en anti mosliminvasie propaganda werd omschreven is het al waarheid geworden. In IJsland zijn de eerste twintig vrouwen besmet met het HIV na al dan niet vrijwillige seks met zo’n geïmporteerde holbewoner met kleurtje. Heb je vrijwillig en onveilig seks met zo’n besmet onmens dan is het je eigen domme schuld maar wanneer je verkracht bent door zo’n met HIV besmette testosteron bom dan zijn in mijn ogen mensen als Mark Rutte en Angela Merkel hier verantwoordelijke voor evenals elke Europeaan die deze asielparasieten welkom heeft geheten in Europa en het nog steeds een goede zaak vindt dat ze hier op onze kosten vakantie mogen vieren, vrouwen en kinderen mogen verkrachten en enge ziektes mogen verspreiden.

Nach Sex mit Asylbewerber: Erste europäische Frauen mit HIV infiziert

1Op de foto hiernaast (Foto van Rósa Braga) de ‘arme vluchteling’ die in IJsland 20 vrouwen een HIV besmetting cadeau heeft gedaan. De man beweerde niet te weten dat hij HIV-positief was. Bijna twintig vrouwen wachten op het testresultaat of zij door middel van vrijwillige seksuele omgang door de man zijn geïnfecteerd. De dader is nu gearresteerd omdat hij veel jonge vrouwen geïnfecteerd heeft met het dodelijke HIV-virus. Hij rechtvaardigde dit door aan te geven niet te weten dat hij HIV-positief was. De man is een asielzoeker en woont momenteel in IJsland. De vraag die als eerste bij mij opkomt is hoe achterlijk zijn deze IJslandse vrouwen om onveilige seks te hebben met een halve wilde wiens gezicht wij niet mogen zien op de foto zodat andere vrouwen niet gewaarschuwd kunnen worden voor deze man. Ach niet belangrijk zeker?

Ik kreeg van collega Fubar deze link : Migranten in Libyen „fast 50 Prozent HIV-positiv“?en vanuit deze link ben ik eens verder gaan kijken. Punt is namelijk dat men via dit bericht op Contra Magazine dat doet waar bijvoorbeeld de Nederlandse regering ook heel goed in is, namelijk middels het googelen met cijfers de zaak bagatelliseren.

Gezien het feit dat het door het virus zwaarst getroffen gebied sub-Sahara Afrika is en de infectie daar gemiddeld “slechts” ongeveer vijf procent bedraagt kan men zich afvragen hoe ze tot die cijfers van ruim 40% komen? Zelfs als men ervan uit gaat dat het aantal HIV-besmette mensen onder migranten iets hoger dan het gemiddelde is (bijvoorbeeld als gevolg van verkrachting op weg naar Libië), zou dit betekenen dat misschien zes procent van de Nigerianen, drie procent van uit Gambia, twee procent van de Senegalese vijf procent van de mensen uit de Ivoorkust, twee procent van de Eritreeërs etc. HIV-positief zou zijn. Onder de Pakistani’s is het infectiepercentage officieel op 0,1 procent en vergelijkbare cijfers worden verwacht voor Afghanistan en Syrië.

De conclusie van Contra Magazine is dus dat het door mij aangegeven aantal van ruim 40% onzin is. Maar hoe zit het dan met de woorden van de directeur van het Instituut voor illegale immigratie in Kufra (zuidoost-Libië) Mohammed Ali al Fadhil? Sprak hij niet over 400 van de 1050 asieleisers die in Libië zijn gecontroleerd en met het HIV virus bleken te zijn besmet? Natte vinger werk? Of komen die cijfers niet echt goed uit?

En we hebben ook nog hepatitis B om maar eens wat te noemen en inderdaad ook de schrijvers van het tegenonderzoek zijn wel van mening dat de Europeanen goed gewaarschuwd moeten worden voor de gevolgen die seks met een asieleisers kunnen brengen. Het is belangrijk om mensen in Europa te verduidelijken en te informeren over mogelijke gezondheidsrisico’s. Echter wijst Contra Magazine er wel even op dat nieuws berichten zoals geplaatst op “Anna Schuster Blog” nadelig zijn voor de huidige voortgang van de te verwachte ontwikkeling als gevolg van de massale migratie van Afrikanen naar Europa. Als er inderdaad een epidemie zou komen, wie zou het nog geloven?

Kijk dat laatste zinnetje doet me de nog spaarzaam aanwezige haren stijgen. Wil men nu zeggen dat we moeten laten zien dat het met die HIV besmetting onder de gelukszoekers wel meevalt en moeten alle Europese vrouwen lekker onbeschermd van bil gaan met zo’n HIV bom enkel en alleen om te laten zien dat ze niet bang zijn? Moeten we alle signalen die schadelijk kunnen zijn voor de ons verplicht opgelegde acceptatie van gelukszoekers negeren en juist doen alsof er niets aan de hand is?

Moet ik het goede voorbeeld geven en me meiden de ene week in Overloon afzetten zodat ze in badkleding langs het AZC kunnen wandelen om te laten zien dat de bewoners ze toch niets doen en de andere week stuur ik ze dan naar Velp om ze te laten bewijzen dat er daar geen pedofielen en verkrachters zitten. Gaat het dan mis dan steken we de kop in het zand en doen we alsof er niets is gebeurd aangezien we zo lekker tolerant zijn met zijn allen.

1Ik persoonlijk hecht wel waarden aan de cijfers van de directeur van het Instituut voor illegale immigratie en ja dit kan een moment opnamen zijn, wellicht zijn de vrouwen die in deze groep zaten wel een paar keer extra verkracht aangezien ze een keertje vaker moesten overnachten, maar al zouden ze er heel ver vandaan zitten en de helft overdreven hebben dan zou een één op de tien gelukszoekers met het HIV virus toch al ruim voldoende moeten zijn om alle Europese alarmbellen te doen rinkelen. Ik doe me best en heb me ruiten al open gezet maar ik hoor de sirene nog niet loeien dus zou het allemaal wel weer meevallen, althans volgens de mensen die verantwoording dragen voor onze veiligheid.

Hoe groot moet die bezem wel niet zijn of hoeveel bezems zijn er nodig om dit alles nog onder het tapijt te kunnen wegvegen?

met groet Bolo

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Volgens Libische ambtenaren is ruim 40% van alle gelukszoekers besmet met het fatale HIV-virus

 1. “hoe achterlijk zijn deze IJslandse vrouwen om onveilige seks te hebben met een halve wilde wiens”

  Onzekerheid en schaamtegevoel. Ik heb het in Nederland verscheidene keren waargenomen. Meisjes die zich onzeker voelen en bang waren te worden afgewezen schurkten met buitenlandse negers en islamieten. Omdat die het toch met iedereen doen, en dit is me letterlijk door een van deze dames gezegd. Zelf had ze een Chlamydia eraan overgehouden en kon geen kinderen meer krijgen.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // oktober 7, 2017 om 20:29 //

  Ik weet wel wat er gebeurd als er een aan mijn famillie zit, de kans dat het mijn dochters ovrkomt wordsteeds groter. Dan ga ik ook even langs Overloon. En langs stichting bootvluchteling. De here schijnt de rake te zijn. maar ik neem dan een voorschotje.
  We zijn hier lang genoeg getregd, zelf de touwtjes in handen nemen en je famillie beschermen is niet meer dan normaal, het is een menselijk recht.

  Ze kunnen m’n kloten kussen met hun multiculti fetish.

  Liked by 3 people

 3. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 4. Dus als ik het goed begrijp willen ze hier niet Omvolken maar Ompatiënten. Want wat is nou leuker dan een echte patient met een vreselijke ziekte? Die van bij ons hebben hooguit een kouwtje of een kankertje maar hullie van de Dobberij hebben vleesetende planten in d’r lijf of een vette Ebola. En als ze dat niet hebben of een flinke HIV door het kontjeboren hebben ze wel een ernstige druiper. Meestal missen ze dan ook een gebit, een paar heupen of zijn ze het lopen verleerd. Rolscooters voor de hele 40-delige getroffen familie en een geheel door de ziekenfonds betaalde vakantie tussen de behandelingen en het gesnij door naar een 8-sterrenhotel in de buurt van de al dan niet vernielde vaderlanden. Dat is muntjes beuren voor die lui met de gouden brillen, de witte jassen en de Ferrari Testossarotti. Plus hun ondersteunende industrie natuurlijk. Ze worden hier volledig omgekat en weer voorzien van nieuwe onderdelen. En ze mogen niet weg want ze moeten wel beschikbaar voor controle blijven. En hun achtergebleven familie die al die verlokkingen uit de verhalen niet kan weerstaan zijn opeens ook erg ziek. Een HIV is trouwens in die oorde een ander woord voor een kouwtje. Wij hier die die rommel niet gewend zijn gaan er kapot aan. Net als Dindiaantjes van damals.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: