Nieuw

Veiligheidsdiensten New York verijdelen IS-aanslag

Het Amerikaanse Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt drie vermoedelijke terroristen te hebben gearresteerd. Zijn worden verdacht van het beramen van aanslagen in New York namens Islamitische Staat (IS) in 2016. Ze werden opgepakt mede dankzij het werk van een undercover FBI-agent.

Het trio zou onder meer van plan geweest zijn bommen tot ontploffing te brengen op het razend drukke plein Times Square in Manhattan en in de metro. De veiligheidsdiensten hebben de plannen verijdeld.

De drie mannen die werden gearresteerd zijn de 19-jarige Abdulrahman El Bahnasawy, een Canadese staatsburger, Talha Haroon, een 19-jarige Amerikaan die in Pakistan woont, en de 37-jarige Russel Salic, een Filipijn die instond voor de financiering van de aanslag.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/veiligheidsdiensten-new-york-verijdelen-is-aanslag~a66a7db7/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5571 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: