Nieuw

Paniek in trein: man met mes roept “Allahu Akbar. Ze hebben jullie gemist, maar wij gaan jullie allemaal doden”

De feiten dateren al van begin deze week maar raakten nu pas bekend. Een man zorgde voor tumult op de trein aan de halte Brussel-Zuid. Hij riep plots “Allahu Akbar” en “ze hebben jullie gemist, maar wij gaan jullie niet missen, wij gaan jullie allemaal doden”. Dat zorgde voor paniek onder de aanwezige passagiers.

De veiligheidsdienst verwittigde de politie die de man arresteerden. Bij het fouilleren vonden ze een mes van 28 centimeter dat onder zijn broeksriem.

Nieuwsblad >>

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7999 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on Paniek in trein: man met mes roept “Allahu Akbar. Ze hebben jullie gemist, maar wij gaan jullie allemaal doden”

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2017 om 00:55 //

  Misschien hadden ze dat mes beter “een beetje wild” uit zijn broek kunnen trekken en zijn besnijdenis wat rigoureuzer maken. Je hoeft geen chirurg te zijn en precisie is niet vereist, beter iets teveel dan iets te weinig weggesneden.

  Like

 2. Het wordt nu echt onleefbaar en gevaarlijk vooral in de grotere steden.
  Dit gaat niet goed komen.

  Like

 3. templars2017 // oktober 7, 2017 om 20:18 //

  Weer een pluim op de hoed van sites als deze en de gasten die ze bemannen , nergens heb ik er iets van gezien tot nu!
  Wat een blunder van de media ! of toch niet ? hmm stof tot nadenken.
  In ieder geval geeft het aan hoe groot het probleem is ,ze zijn uit op een confrontatie , laat maar komen , wij zijn nog niet uitgewist , nog niet.
  Politiek correcte waanzin ,we zouden het moeten te vuur en te zwaard bestrijden , het ligt aan de basis van onze eigen ondergang .
  Beetje bij beetje breken ze onze cultuur en manier van denken af , in plaats van er voluit tegen in te gaan laten we het gebeuren ,dit zal ons zuur opbreken op termijn.
  Maar de notatie wegnemen waarmee heel de westerse wereld gewoon is om de tijdstelling aan te tonen is ronduit belachelijk.
  Hoe kan een dergelijk iets een steen van aanstoot zijn ,je moet debiel zijn om daar een punt van te maken ,maar meer mogen we van die voddekoppen niet verwachten .
  Ook de leiders der natie zijn een bende randdebielen als ze dergelijke ingrepen doen om de zandvlooien naar de mond te praten.
  Het is al lang duidelijk dat wij blanken tweede rang burgers zijn geworden , hoelang is het niet geleden dat er eens keihard neen gezegd werd tegen een eis van die zandvlooien ?
  In plaats daarvan wordt ons almaar opgedrongen om tolerant te zijn ,
  Het is net als je alle dagen hetzelfde te eten krijgt ,dat komt op de duur je strot uit.
  Als rationeel mens weiger ik te buigen voor polcor gedoe ,ik geloof in onze waarden en zal ze niet verloochenen voor de een of andere klojo wie dat ook is .vermijden kunnen we niet meer.
  Dus als de confrontatie niet meer uit de weg te gaan is dan moeten we ze onder ogen zien en reageren.
  Buiten de meelopers die die zandvlooien hier helpen binnen brengen hebben zal er wel verzet zijn tegen een openlijke invasie, het zal geen pretje worden maar een mens is tot veel in staat als zijn leven op het spel staat.
  Er is zelfs een term voor “vecht of vlucht” ,neem jezelf in beschouwing en maak uit voor jezelf tot welke categorie je behoord.
  Wij hier zijn er klaar voor ,ik hoop jullie ook

  Like

 4. Neem je eigen mes mee😆

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: