Nieuw

Langer in bajes

DEN HAAG – De vervroegde vrijlating van criminelen wordt aan banden gelegd. Vooral de zwaar gestraften gaan dit merken en zullen langer moeten zitten.

Als het aan de nieuwe coalitie ligt, kunnen straffen in de toekomst nog steeds met een derde ingekort worden, maar nooit met meer dan twee jaar. Hierdoor blijft de korting van de straf voor de grootste boeven dus beperkt.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/552906/langer-in-bajes

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Langer in bajes

 1. Horatius // oktober 7, 2017 om 13:26 //

  Gevangenissen, hebben we die nog dan?

  Er zijn inderdaad nog een aantal penitentiaire inrichtingen operationeel, waar het goed toeven is voor draaideurcriminelen met meer dan voldoende drugs, TV, PC, Sport & Spel, goede medische en religieuze verzorging door o.a. imams en als regelmatige afleiding een flink pak slaag voor het personeel die het wagen hun te wijzen op de huisregels die er nu eenmaal moeten zijn, zelfs voor Marokkanen en andere vaste klanten.

  Het moge duidelijk zijn dat dit zeer milde strafklimaat geen afschrikwekkend effect heeft op de vaste cliënten. Afrikanen menen zelfs in een soort hotel te zijn beland en kunnen hun ogen niet geloven bij al die luxe en komen graag nog een keer terug mits ze hierop een kans maken.

  Nu zijn er plannen om de automatische strafkorting aan banden te leggen. Maar is dit niet een verworven recht voor delinquenten zoals staatsvijand no. 1 Volkert, (volksheld van GroenLinks) en andere soortgelijke misdadigers?

  Het zou mij niet verbazen als Linkse activisten gesteund door Linkse advocatencollectieven beroep gaan aantekenen bij het Europees Hof van Justitie in Straatsburg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: