Nieuw

Koppel nabij Marseille aangehouden met geladen raketlanceerder en Kalashnikov in wagen

De gerechtelijke politie van Marseille heeft een onderzoek ingesteld.

Volgens de krant La Provence was de 25-jarige man bekend voor kleine misdrijven en heeft hij “in dit stadium van het onderzoek niet het profiel van een jihadist maar eerder dat van een voorstadsmisdadiger”.

HLN >>

Voorstadsmisdadiger met raketwerper …

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7493 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Koppel nabij Marseille aangehouden met geladen raketlanceerder en Kalashnikov in wagen

 1. Duchesne // oktober 7, 2017 om 22:40 //

  ..voorstad misdadiger met raketwerper….je moet ergens “street cred” vandaan halen….binnen de eigen soort zit hij gelijk drie treden hoger en mag het theeglas nu halverwege tegen dat van de Caïd aan schuren….

  Like

 2. Duchesne // oktober 7, 2017 om 22:43 //

  Caïd* bendeleider van straatbende in voorsteden van Frankrijk, meestal noord Afrikaan. De hoogte waarmee iemand het glas “toast” geeft de mate van rangorde aan, komt vooral zeer nauw bij Albanese vrienden, te hoog aantikken is respectloos en kan je een pak slaagopleveren, of een doner steegje en een honkbalknuppel/autokrik/stoeptegel….vul maar in…

  Like

 3. Oh… een voorstadmisdadiger, dus valt mee, laat maar lekker looen dus….. europa gaat, nee is naar de klote door het slape linkslul beleid!

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2017 om 00:16 //

  “Voorstadsmisdadiger” Het wordt weer eens tijd voor een potje Scrabble 😀

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // oktober 8, 2017 om 00:59 //

  Om je dubbel te leggen, een raketlanceerder , wat ging hij daar mee doen ?
  Het zal wel niet om zijn nagels te kuisen, een open haard aansteken gaat ook niet want dan is de haard weg………..Nu je het zegt je kan er en aanslag mee plegen of hem geven aan iemand ander die er een aanslag mee gaat plegen !!
  Als dergelijk wapentuig in Frankrijk circuleert wat hebben ze dan nog , het is niet iets dat je gaat kopen in een supermarkt .
  Waar er één is zijn er nog meer ,bewijst dat de zwarte wapensmokkel wel degelijk bestaat.
  Ze laten een kleine crimineel het transport doen zo lopen de echte terroristen geen gevaar gesnapt te worden ……
  Deze is gesnapt maar ik heb er een naar gevoel bij dat het niet het eerste en zeker niet het laatste transport gaat zijn.
  Dit zijn echt zware wapens ,al eens gezien want een dergelijk ding kan , de raket bestaat uit een holle lading ,dat wil zeggen dat bij impact al de energie van de lading geconcentreerd wordt op één punt met een enorme verwoestende kracht, in origine is het ontwikkeld om door het pantser van een tank te dringen dewelke enkele centimeter dik is ……………op een gebouw , niet te schatten……..
  op een gewoon voertuig ……….schroot ,
  Dit is niet meer normaal ,dit zijn voorbereidingen voor een offensief….hou uw hart maar vast….

  Like

 6. Duchesne // oktober 8, 2017 om 07:51 //

  https://www.google.nl/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wikihow.com/Make-a-Simple-Cannon-Rocket-Launcher&ved=0ahUKEwia7MS4p-DWAhWNYlAKHYUODhIQFghrMBY&usg=AOvVaw10xW6lCITPAR9NEQ45ctDW

  De meest simpele versie, alles kun je maken, een raketwerper is eenvoudiger dan je denkt….benzine kan met aceton worden opgevoerd door de molecuul structuur te wijzigen en word hoogst explosief, er zijn legio mogelijkheden, alles dat je nodig hebt is een plaatselijke drukverhoging, een richting waar het projectiel heen gaat en een contra druk afvoer zodat je niet omlazerd. Het verschil tussen raketwerper en bom is dat bij een bom de druk word opgebouwd in een behuizing zodat een klap volgt, bij de raketwerper wil je de druk juist eruit maar dan een bepaalde richting op. De holle lading kan al in een versterkt eierdopje worden gemaakt….de ultieme “house protection”, holle lading kaliber eierdopje voor inbrekers…..
  De meest eenvoudige is voortstuwing door een geweerpartoon, de Panzerfaust was zoiets. Een doosje lucifers waarvan het hout is weggehaald heeft dezelfde gasverplaatsing als een zware geweerpatroon….
  In een middag bouwje zo’n ding, incluis de lading, de Action heeft bijna alles in huis. Zorg wel dat je het telefoonnummer van Beverwijk hebt, en hou in de gaten dat druk niet weg kan uit de WC, daarom ook niet uit de woonkamer….

  Dit alles ter vermaack ende leringh…voor studie doeleinden dus…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: