Nieuw

How the Left Is Killing the Family

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on How the Left Is Killing the Family

 1. templars2017 // oktober 8, 2017 om 00:47 //

  Hetgeen in de video mooi en helder uitgelegd wordt is een waarheid als een koe !
  Maar links is zo geslepen in het uitvoeren van hun smerig soros plan dat merendeel van ons het niet doorhebben, voor alle duidelijkheid ik heb geen probleem met mensen die houden van hetzelfde geslacht man of vrouw, waar ik wel een huizenhoog probleem mee heb is dat je verplicht wordt om te aanvaarden van een levenswijze aan te nemen die de jouwe niet is.
  Als er ,via de polcor brigades, zaken geregeld worden die haaks staan op de fundamenten van de maatschappij dan is er iets niet juist ,laat deze zaken dan nog eens onderdeel zijn van een agenda die niet het beste met ons voor heeft ,dan is er reden om daar tegen in te gaan .
  Mensen van hetzelfde geslacht die een huwelijk aangaan is contraproductief ,er is daar geen geboortecijfer aan vast te koppelen ,de natuur laat het niet toe.
  Als het gewone huwelijk overschaduwd wordt door huwelijken van mensen met hetzelfde geslacht dan is er een probleem.
  Tegenwoordig wordt het gepromoot om te gaan houden van een persoon van hetzelfde geslacht ,dit is de wereld op zijn kop, het is precies alsof ineens in een heel korte periode er meer homo’s en lesbiennes rondlopen dan ooit tevoren, tja als je van in de lagere school dergelijke gedachten in kinderen gaat pompen dan krijg je rare fenomenen.
  Het linkse gif om de samenleving “divers” te maken is in feite een ontwrichting van de hoeksteen van diezelfde samenleving.
  We zien ook hetzelfde gebeuren als bij de voddekoppen ,je mag geen opmerking maken of er dreigt een klacht wegens discriminatie.
  Maar sta er nu eens bij stil , als de samenleving wordt geinjecteerd met koppels van hetzelfde geslacht dan maak je de samenleving zwak , ter zelfde tijd importeer je een massa zandvlooien die een enorme haat hebben tegen juist homo’s en lesbiennes ,dan open je een doos van Pandora .
  Denk je nu echt dat de samensmelting (integratie) van zandvlooien en ongelovigen en ongelovigen die homo of lesbienne zijn gaat werken?
  Dat is een maat voor niets , het enige wat zal gebeuren is dat de homo’s zullen geviseerd worden ,zandvlooien verachten homo’s erger dan Christen ongelovigen.
  Dus zet je die import roofdieren in een omgeving waar het vol loopt van de gemakkelijke prooien, volgens links gaat dat allemaal lukken .
  Hetgeen links wil is dat die roofdieren doen waar ze goed in zijn, doden en chaos creëren ,
  dan kunnen ze dat gebruiken tegen de bevolking als ze er tegen protesteren dat het hun schuld is omdat ze niet genoeg geintegreerd hebben.
  Het gif dat links nu in de samenlevingen aan het spuiten is kan en zal op termijn dodelijk blijken.
  Het zijn pijnlijke conclusies omdat niemand er erg in heeft dat ze vergiftigd worden van binnen .
  uit.
  Maar het zal pas pijnlijk worden als de grote ,nietsvermoedende massa, met de neus op de feiten zal geduwd worden.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: