Nieuw

Hongaarse regering geeft bevolking inzage in de Europese vernietigings-plannen van George Soros

De Hongaarse conservatieve regering van Viktor Orbán lanceert een nieuwe nationale raadpleging. Nadat de Hongaarse regering de Hongaren had gevraagd om hun mening te geven over migranten en inmenging daarover  van Brussel, overweegt de Hongaarse regering nu wat zij het “Soros-plan” noemt.

 Verwijzend naar publieke en persverklaringen van de speculant en de Amerikaanse globalistische activist George Soros – van Hongaars-Joodse afkomst, zijn echte naam is György Schwartz – probeert de regering van Boedapest via dit overleg mensen te informeren over de gevaarlijke intenties van deze invloedrijke man met betrekking tot Europa en Hongarije.
Lees verder:

http://www.geennieuws.com/2017/10/hongaarse-regering-geeft-bevolking-inzage-in-de-europese-vernietigings-plannen-van-george-soros/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Hongaarse regering geeft bevolking inzage in de Europese vernietigings-plannen van George Soros

 1. Vuile man Soros.
  Niet te vergeten zijn nageslacht, kwaadaardige genen geven door.

  Like

 2. skeeter // oktober 7, 2017 om 23:59 //

  Elke zogenaamde liefdadigheids instelling zit ie met z’n poten in, de Clintons hebben dat goed afgekeken van hem. Hij speelt handig in op de zieligheids industrie die hem miljoenen opbrengt

  Like

 3. templars2017 // oktober 8, 2017 om 00:02 //

  Al hetgene dat we al weten staat hier letterlijk in dit manifest van die seniel pedofiel.
  Dit is één van de elite ,één van die rotte kankergezwellen die onze manier van leven haten en willen vervangen door het hunne .
  Dat is één van die klootvissen die denken dat hun stront beter ruikt dan die van jan met de pet ,wel jongen ik heb nieuws voor je ,door al die rommel die je vreet in jullie zgn. haute cuisine stinkt het nog harder.
  Onze wereld wordt kapot gemaakt door de handelingen van dergelijk gespuis ,altijd strak in het pak met stijve manieren er zeker van zijnde dat ze slimmer zijn dan de rest van ons .
  Buiten die kloothommel zijn er nog meer van die soort maar die tonen hun smoel niet ,deze wel omdat hij weet dat er tegen hen niets zal ondernomen worden .
  Het zou kunnen zijn dat deze rijke mergelbek heel hard gaat verschieten als de onderbuik van de bevolking naar boven komt , als het is geweest zal hij de dag dat hij is geboren vervloeken ,tot aan de dag dat hij gepakt wordt is het voor ons enkel een droom ,maar de leider van Roemenië Ceaucescu dacht zich ook onaantastbaar …….
  Die door hun geld en macht bedorven narcistische mongolen wanen zich veilig in hun paleizen en hun mansions die stikken van de veiligheid ,zonder dat zijn ze juist als wij snij er in en ze bloeden ,hun bloed is ook rood net als dat van ons , dus is het in geest , hun zieke geest dat ze andere mensen behandelen als stront.
  De geschiedenis leert dat niemand vrij is van wraak als hij daartoe daden heeft gepleegd.
  Waarom dat er niemand echt aandacht geeft aan dergelijke geestgestoorde criminelen weet ik echt niet ,het staart ons in het gezicht en niemand die beweegt.
  Maar ergens is het te bergrijpen in de media is er nooit iets over te horen en de meesten geloven wat in de media verteld wordt zijn wij hier dan zo verschillend? ja ,want al wje hier info komt halen dan wil dat één ding zeggen ,dat je wakker bent en ziet wat er gaande is.
  Respect zullen die stijve pak harken nooit krijgen van mij , ik heb meer respect voor de man die moet zwoegen voor brood op de plank te krijgen , want die weet wat het is om te (over)leven.
  Die kaviaar vretende nozems niet die vinden alles normaal ,wel er zou eens kunnen een storm aan de horizon komen………

  Like

 4. Bedankt voor het plaatsen van dit bericht over ‘Soros plan’!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: