Nieuw

Het politiek correcte stilzwijgen van de feministische schreeuwkoppen

Het feit dat immigratie een negatief effect heeft op de vrouwen die hier wonen is plotseling niet meer van belang voor de über correcte “Gralshüter der Gleichberechtigungsfraktion”.

In de Silvester nacht 2015/16 werden talloze vrouwen beroofd, seksueel misbruikt en (bijna) verkracht in Keulen en andere Duitse steden. De daders verschenen in grote groepen en werden als Arabieren en Noord-Afrikanen omschreven. De burgemeester van Keulen, Henriette Reker, adviseerde de vrouwen om een ​​arm lengte afstand van buitenlandse mannen te houden en werd stevig bekritiseerd voor dit achterlijke voorstel. In de Silvester nacht in het daaropvolgende jaar stond de politie met een grote groep op het Keulse Domplein, waardoor ernstige misdaden voorkomen werden. Het feit dat aanzienlijk minder overtredingen en bijna geen seksuele aanslagen op vrouwen werden gepleegd was echter niet alleen, of eigenlijk totaal niet, vanwege de politie, maar kwam vanwege het feit dat veel vrouwen besloten hadden om weg te blijven van de feestdagen tijdens New Year’s Eve in Keulen.

De politie adviseerde vrouwen om in tweetallen te gaan joggen 

Eind augustus in Leipzig, werd een jogger verkracht door een dader met een exotische uitstraling, de politie adviseerde de vrouwen enkel nog te joggen wanneer ze tenminste in tweetallen konden gaan. Burgemeester van Leipzig Burkhard Jung (SPD) raakte hierdoor geïrriteerd omdat de wetteloze gebieden werden aangepakt met deze waarschuwing. Nee dit was niet het probleem maar wel dat deze reactie tot opleving bij politieke tegenstanders zou kunnen leiden. Andere reacties waren niet van de lucht en de domme opmerking die tot beperkingen voor vrouwen die hun sportieve activiteiten in de buitenlucht willen blijven uitvoeren bleef ook niet langer onopgemerkt zonder enige verontwaardiging.

In oktober vergreep een Afghaanse vluchteling zich aan een jonge studente in Freiburg im Breisgau en gooide haar in een rivier waar ze uiteindelijk verdronk. Hiervoor stond de Afghaans voor het gerecht van het hof en het vonnis gaat later dit jaar worden geveld. In de kielzog van dit misdrijf waarschuwde Freiburg burgemeester Dieter Salomon (Groen) voor generalisaties, en Sigmar Gabriel, binnenkort niet meer SPD vice-kanselier, merkte nog even op dat dergelijke misdaden in Duitsland al lang werden gepleegd vóór de vluchtelingencrisis.

Of deze woorden de nabestaande troost hebben kunnen bieden valt te betwijfelen.

Bepaalde politieke kringen zorgen ervoor dat de negatieve gevolgen van de vluchtelingenstromen ten koste van alles verborgen kunnen blijven.

De vraag is of een aanzienlijk deel van de bevolking zich eigenlijk wel realiseert dat er hier heel wat beslissende veranderingen plaats vinden en daardoor langzaam en zeker de vrije val van onze westerse beschaving zullen zijn. De schreeuw zou veel groter moeten zijn, maar bepaalde politieke kringen zorgen ervoor dat de negatieve gevolgen van de vluchtelingenstromen helemaal verborgen kunnen blijven.

De industrie is niet zo aarzelend en heeft snel gereageerd op de veranderingen. Slips voor vrouwen die niet kunnen worden kapot getrokken, gesneden of gescheurd, of de Rape-bijl, die in de vagina wordt geplaatst als een tampon en massaal doordringt in de penis van de verkrachter. Vooral degenen die zich bewust zijn van alle 60 geslachtsidentiteiten die het verschil niet willen zien tussen een vluchteling die bedreigd wordt door leven en leven en een economische immigrant, zou iets meer realiteit moeten hebben. En dat de immigratie een negatief effect heeft op vrouwen die hier wonen daarin zijn de over correcte schreeuwers van de gelijke rechtenfractie plotseling niet meer geïnteresseerd.

1

Feministen protesteerde in oktober 2014 tegen de doodstraf voor een 19-jarige vrouw in Iran haar opgelegd omdat ze haar verkrachter vermoord heeft. Afbeelding: Keystone

Markus Melzl is voormalige criminele commissaris en woordvoerder van de Bazel-Stadt-aanklager. (Krant Basler)

Bron Basler Zeitung Vertaling Bolo

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2148 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Het politiek correcte stilzwijgen van de feministische schreeuwkoppen

 1. Horatius // oktober 7, 2017 om 10:40 //

  Volgens de linkse kerk is er sprake van een cultuurverrijking door de komst van honderdduizenden vluchtelingen. Maar het gegeven dat de kuisheidsgordel weer ingevoerd zou moeten worden geeft ons toch te denken.

  De linkse politieke elite en de lokale Overheden wringen zich in allerlei mogelijke en onmogelijke bochten om al die verkrachtingen en aanrandingen maar te verhullen en toe te dekken.

  En als men er echt niet meer onderuit kan komen en de dader voor het gerecht wordt gebracht komen ze er vaak met relatief lichte straf van af. Repatriëring naar het land van herkomst na het uitzitten van de detentie is niet aan de orde met het traditionele excuus dat het betreffende individu dan het risico zou lopen te worden gemarteld. En dat is nu precies de straf die van toepassing zou zijn om recht te doen geschieden.

  Hierbij sluiten we castratie niet bij voorbaat uit. Maar dat zou weer in strijd zijn met de Mensenrechten, maar als afschrikwekkend voorbeeld zeer effectief.

  De vluchtelingenstromen blijven maar komen, Gelukkig staat er nu een kabinet in de steigers die dit probleem ferm gaat aanpakken. De eerste twee jaren een sobere financiële opvang zodat de asielzoeker wel moet integreren, dus zelf werk gaan zoeken en de taal leren.
  Uiteraard onder de bezielende begeleiding van sociale werkers, straatcoaches, hulpimams, drugskoeriers, krakers, treitervloggers en blonde linkse activisten.
  En die schijnen allemaal betaald te worden uit de subsidiebuidel.

  Waar dat geld weer vandaan moet komen?

  Door het sluiten van een fiks aantal gevangenissen. Omdat de criminaliteit sterk zou zijn afgenomen(?) komt er flink wat geld vrij voor deze linkse hobby’s.

  Like

 2. Heeft het zich steeds op de voorgrond dringende 3e generatie feminisme wat te maken met het cultureel Marxisme? Of zijn de 3e generatie feministen gewoon het werktuig van het cultureel Marxisme, volgens mij gaan deze dramfemina tegen alle normaal geldende normen en waarden in, het maak ze geen biet uit of ze hiermee de maatschappij flinke duiken bezorgen, die de eerst komende generaties niet zijn verdwenen of zolang het duurt.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 7, 2017 om 16:02 //

  De zwaar feministisch getinte regering van Zweden, die momenteel de voorbeeldrol vervult voor alle Europese regeringen hoe het niet moet, heeft dit volledig bewezen met hun bezoek aan Iran. Daar stonden ze op een rij, de feministes met hun grote monden, stil, zwijgend. Als kanaries gekooid, getooid met hoofddoeken, braaf wachtend tot de geestelijke dictator hen te woord wenst te staan.

  Net als die ander, dat geëmancipeerde geval in Canada, die braaf op haar stoeltje nog een keer voelde of de haar verplichte hoofddoek wel goed genoeg zat, dat dit niet teveel van haar haren liet zien. Of ben ik in fakenieuws getrapt? Is dat het.

  Wat een heldinnen, deze feministes. Enkel daar waar zij weten dat er naar hen wordt geluisterd durven zij hun grote bekken open te doen. Zoals een feministe bij de universiteit van Amsterdam met felheid van een tijgerin liet weten dat ‘die nazi’s van Pegida nooit in haar stad zouden demonstreren’.

  Met een beetje hulp van een zich geëmancipeerd wanende burgemeester, die naar nieuwe maatstaf vindt dat vrouwen geen hand geven een vorm van beleefdheid is, is haar dit dan ook redelijk gelukt.

  Welk een trieste aanblik, het verschil in feminisme. De zichzelf strijdbaar noemende feministes in het nu nog Vrije Westen en onderdrukte vrouwen in islamlanden, die trachten zich van het islam juk te ontdoen, en nu nog meer onderdrukt dreigen te worden door dat geweldige voorbeeld dat Zweedse en Canadese feministes geven.

  Toch zullen deze nepfeministes niet wijken, ze zullen eerder uit woede jegens mannen als ik, die hen trachten wakker te schudden, nog meer het extremisme uit de islam gaan verheerlijken. Nooit en dan ook nooit zullen zij toegeven dat zij verkeerd bezig zijn en zijn geweest. Liever sterven zij duizend doden dan hiermee in hun ogen toegeven aan die akelige, onderdrukkende mannen. Of beter gezegd ze zullen liever miljoenen anderen voor hun lafheid de dood injagen dan alsnog om te keren.

  Nog nooit in de geschiedenis van de mensheid, voor zover mij bekend, heeft een binnendringende macht het zo simpel gehad om landen over te nemen. Feministes lijken liever overal de deuren voor de mogelijke vijand open te zetten dan toe te geven te hebben gefaald, waarmee zij dus pijnlijk duidelijk maken nog altijd niet geëmancipeerd te zijn.

  Echt bevrijd zijn betekent ook kunnen toegeven te hebben gefaald. Een kwade kracht die over de wereld raast heeft het makkelijk omdat een deel van de zich feministisch noemende vrouwen niet wil toegeven boven hun kracht te grijpen. Zij zetten liever door in waanzin dat tot ons aller eind kan leiden.

  Like

 4. Duchesne // oktober 7, 2017 om 16:29 //

  Er is een totale persstilte wanneer het asieleisers en allachtonen betreft, het lijkt in het nieuws dan ook of alle criminaliteit, alle verkrachtingen en andee ongein over zijn, niet meer gebeuren…..

  De politek van het verzwijgen is nu zo ver doorgedrukt dat we eigenlijk enkel bij directe confrontatie nog iets weten, namelijk dat het mis is. Voor mensen die enkel NPO nieuws tot zich nemen is er niets aan de hand, enkel wat neo nazi’s of rascisten die rascisme uitkramen….

  Ik denk dat de collectieve struisvogel politiek ervoor zorgt dat de verkeerde lieden de verkeerde beslissingen blijven nemen en dit ongehinderd tot norm kunnen verklaren.
  De schuld ligt zeer zeker bij de pers, die bewust de bevolking verkeerd of niet informeert met het doel een mening te kweken die niet objectief of op realiteit gebaseerd is. Mijns inziens is dat een vorm van criminaliteit die onvergeeflijk is. Verraad is de term, volksverraad.

  Liked by 1 persoon

 5. Volgens de linkse kerk is er sprake van een cultuurverrijking door de komst van honderdduizenden vluchtelingen.
  Ik heb wat tegen kleinschaling Eftelingen.
  Niet van Papier hier,
  maar; “de mening” Hier!
  Ik loop, in mijn geval; zit ruim een jaar of twee met de gedachten dat in Nederland, in heel Europa er een fascistisch beweging sterker en sterker wordt.
  Een fascistisch beweging die zonder enig probleem kan groeien..
  Mensen die zorgafhankelijk zijn en na mate men ouder wordt, neemt deze bevolkingsgroep toe.
  Deze mensen (ik ben mijn leven lang zorgafhankelijk)
  deze mensen zijn niet rendabel!
  We kosten alleen maar.
  Het lijkt me niet ondenkbaar dat Halbe Zijlstra en Hans Wiegel het zo nu en dan hebben over de Groningse gasvelden, wat als de gasopbrengst niet meer rendabel is.
  Zullen ze dan de NS sommeren om standaard met rolstoeltoegankelijke treintoestellen te gaan rijden met als eindpunt Groningen.
  Het probleem is dan dat het voor de grote sukkels niet te ontkennen is dat de VVD en de gevestigde politieke hufters, toch niet van die fatsoensrakkers zijn!
  Ze zullen weer de hoop hebben zich te kunnen verschuilen achter andere idioten..
  Mensen die Mein Kampf in huis op het nachtkastje hebben liggen.
  Mein Kampf niet geschreven door A. Hitler maar door A. Mohammet.

  Nieuwsuur had 5 september 2017 een item over Nederlandse die 24 uur per dag verzorging en toezicht nodig hebben.
  De linke landverraders zijn sinds 1990 bezig met het korte op zorg.
  Ze noemen het bezuinigen, maar bezuiniging suggereert dat er geen geld is.
  De massa vluchtelingen die opgevangen worden,
  die niet in een gesloten ruimte worden geplaatst met cameratoezicht, worden voorzien van vele gemakken, bewijzen dat het meer is dan een geldkwestie!
  Vast heel gemeen van me, maar dit heb ik op joop.nl losgelaten.
  Daar snappen ze niet waar ik het over heb.
  Op 5 september was er een item over misstanden in de zorg van Nederland en kort daarop kaapte de huidige fascisten weer alle aandacht door anoniem het huis van Baudet onder te verven.
  Ik moet bekennen dat ik de linkse propaganda links laat liggen, maar desondanks kreeg ik mee dat de media-aap, voormalig denk-aap en de extreme a.f.d. van het linke gesticht; Anne Fleur Dekker ook weer hiermee de aandacht te trekken.

  Volgens de linkse kerk is er sprake van een cultuurverrijking door de komst van honderdduizenden vluchtelingen.
  Het is veel erger.
  De linke fascisten hopen misbruik te maken van de nieuwe bezetters van Europa, die de smerige zaakjes voor hun oplossen.
  Iets wat ze in de periode 1938 – 1945 ook geprobeerd hebben.
  De zogenaamde link(s)e politiek, is weer onderdeel van het fascisme.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: