Nieuw

Helaas, zo zie ik Nederland!

Helaas, zo zie ik Nederland! Mien grootoaln (opa en oma) die hun leven en dat van hun kinderen (mijn ouders) geriskeerd hebben in de oorlog, door samen te werken met het verzet zodat de bezetters niet de vrije hand kregen om hun kinderen in een onderdrukt land op te laten groeien. Ja, onderduikers enz. waaronder joodse kinderen waar wij nog steeds een goed contact mee hebben.

Artikel door ‘Drenthe in Opstand’

Ja ja, sommigen denken dat wij anti Joods en pro Palestijns zijn vanwege uitlatingen over het geweld van Israël in de Gaza strook, maar niets is minder waar!
Wij zijn gewoon tegen onderdrukking en bijbehorend geweld ongeacht wie dat doet. Het zijn altijd de machthebbers in de top en dus wijzen wij niet naar burger of afkomst, want dat is te simpel om te doen en onjuist. Wel, Mien grootoaln (opa en oma) zouden zich in hun graf omdraaien als ze zagen wat wij met Nederland laten gebeuren. Want Nederland is bezet.

Nederland is bezet door een handvol eurofielen die ons stuk voor stuk misbruiken voor hun eigen doelen, en hun wapen is de munt die euro heet, met die gezamenlijke munt hebben ze grip op heel Europa. In Nederland is het triest gesteld en dat gaat nog erger worden als we toe blijven kijken hoe een select gezelschap onze beurzen leegtrekt en voorzieningen afschaft waar we nog steeds voor betalen, de buit wordt verdeeld onder politici, eurofielen en rijken. Ondertussen worden we bezig gehouden met haatpraatjes tegen burgers uit bepaalde landen of van bepaalde afkomst, maar dat zijn niet degenen die het gecreëerd hebben, dat zijn altijd de mensen met macht en nooit burgers, diegenen die daar in mee gaan zijn de onnadenkende burgers en, zonder dat ze het in de gaten hebben, degenen die zich laten lenen voor het spel van machthebbers.

Als je nog bij de gelukkigen hoort die nog een baan hebben, eens naar je bruto salaris kijkt en eens even grofweg berekent wat je tegenwoordig per jaar aan belastingen betaalt, accijns, belasting die op de nieuwe auto zat (grofweg delen door levensduur), belastingen op je verzekeringen, shag, drank, brood enz. alles mee tellen dus en je kijkt vervolgens naar wat onze eurofiele regering je er voor teruggeeft en afgebroken heeft aan pensioen, sociale voorzieningen enz. dan weet je zeker dat je besodemieterd wordt. Als je vervolgens kijkt naar de belastingvoordelen die de rijken er uitslepen die tijdens de crisis nogal wat meer “verdiend” hebben en hoe goed de ambtenaren bij de EU de belastingen “legaal” ontduiken en overladen worden met financiële regelingen die ze voor zichzelf geregeld hebben. Dan weet je waarom de burger geen of weinig koopkracht meer heeft en in een crisis zit die alleen voor de gewone burger bestaat, en voor de kleinere bedrijven die van die burger moeten bestaan. In het kort omschreven maar denk hier maar eens goed over na, het zal je ogen wat verder openen.

Het zal je ogen verder openen over de eurofiele ministers in ons eigen land, waarom ze liegen dat de EU goed is voor ons, waarom ze steeds maar weer verkondigen dat het beter gaat en waarom de populistische sprookjes die je van hen mag vernemen via de pers. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de gigantische geldstroom naar ontwikkelingslanden de afgelopen 40 jaar, en wat er uiteindelijk daadwerkelijk te zien is in die landen, en de vele miljarden die niet te herleiden zijn. Een ding is zeker, deze eurofiele ministers sleuren ons via de EU naar de afgrond, en burgers in ons land gaan het nog veel minder krijgen doordat alles gelijkgetrokken moet worden binnen de EU, dat betekent dat elk land wat er bij is gekomen/komt, en waar het minder gaat dan in ons land, ons regelrecht naar beneden trekt. Zo ook als er in Europa weer een bank omvalt of wat dan ook. De crisis is voor een groot deel toe te schrijven aan de mentaliteit van de EU en de eurofiele politici die we hebben, gehad hebben en eventueel nog krijgen. Wij worden direct en indirect bestolen, belogen en bedrogen door eurofielen, ze werken allemaal mee aan het zelfde doel voor eigen gewin en niet voor de gemiddelde burger want die heeft er niet voor gekozen, democratie is er nog onder de burgers maar niet in Den Haag of Brussel als het over de burgers gaat, en ik zie steeds meer overeenkomsten met een dictatuur.

Democratie is van de troon gestoten door een handvol bedriegers. Ons systeem is ziek en trekt momenteel misdadigers aan die de burgers niet van dienst willen zijn maar alleen zichzelf, ten koste van ons, en de weg naar de corrupte overheid/EU is de weg naar rijkdom of macht. Veel mensen denken dat het wel meevalt en zijn er niet zo mee bezig omdat ze nog een baan hebben en het ze nog redelijk goed gaat, maar ook die mensen worden bestolen en werken een behoorlijk aantal uren alleen voor belastingen, die weggesluisd worden naar andere doelen dan de burgers. Ook zij worden oud, zullen met pensioen moeten en naar een bejaarden of verzorgingshuis, terwijl dat belastinggeld word weggesluisd naar bankrekeningen van mensen die in de pas lopen met de huidige generatie machthebbers.

Wij hebben echt een ander systeem nodig waarbij ministers en politici verantwoording moeten afleggen aan de burger, in plaats van referendums te blokkeren, negeren en de burgers uit te buiten voor eigen gewin. Is het niet voor ons zelf dan is het wel voor onze ouders, kinderen of naasten want een feit is dat iedereen die toekijkt en niets doet als de mogelijkheid er is, zijn kinderen of naasten in de afgrond laat lopen die momenteel gegraven wordt.

Ik zou graag een nieuw systeem zien waarin een minderheid de meerderheid niet meer ongestraft kan uitbuiten, zodat de meerderheid weer geld te besteden heeft in een economie die daardoor kan bloeien als voorheen, mensen weer met pensioen kunnen en er weer sociale voorzieningen zijn voor onze oude dag of de hulpbehoevenden. Dat kon en dat kan weer, zodra we de parasieten in de regering en EU buiten de deur zetten.

Als de onderdrukking voortzet,
kennen wij slechts één wet.
VERZET !!!

Kop d’r veur, dran!!

Jullie kunnen alvast een bijdrage leveren door dit bericht zoveel mogelijk te delen.

via Drenthe in Opstand

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

16 Comments on Helaas, zo zie ik Nederland!

 1. Horatius // oktober 7, 2017 om 11:25 //

  Ieder volk krijgt de regering die het verdient dus we kunnen met zijn allen wel gaan klagen maar als volk zijn we zelf verantwoordelijk voor het huidige en toekomstige beleid via onze keuze in het stemhokje.

  Een land als Hongarije neemt zelf zijn lot en toekomst in eigen handen ongeacht het schrikbewind vanuit Brussel en daarom dus geen vluchtelingenproblematiek, terreuraanslagen en maatschappelijke onrust.

  Nederland is nog steeds een rijk land al lopen de aardgasbaten sterk terug. Maar we hebben nog steeds de havenstad Rotterdam als vaste bron van inkomsten maar een hoop geld wat dit oplevert gaat regelrecht naar Brussel.

  Nu gaat er ieder jaar een smak geld naar de asielzoekersindustrie, geld wat veel beter besteed had kunnen worden aan onze ouden van dagen. Mensen die jarenlang hebben gespaard voor hun oude dag worden nu geconfronteerd met een spaarrente van bijna nul procent.

  Heeft niets te maken met al het geld wat naar Griekenland is gegaan en wat we nooit meer terugzien volgens de mensen die er verstand van hebben. Daar heb ik mijn eigen gedachten over, maar ik ben dus geen expert op dit gebied en kan dus niets bewijzen.

  Meer geld naar ons Koningshuis, Ontwikkelingssamenwerking en andere bodemloze putten terwijl er mensen zijn die de huisarts mijden vanwege het Eigen Risico wat ze niet meer kunnen betalen.

  Maar op de PVV stemmen doet men niet (althans veel te weinig) want volgens de staatsomroep zijn dat populisten.

  Like

 2. Klagen heeft geen enkele zin, alleen op de juiste partij[en] stemmen brengt verbetering.

  Like

 3. Johan P // oktober 7, 2017 om 15:36 //

  @Horatius
  Dat is slechts ten dele waar. Maar de eindeloze onderhandelingen iedere keer geven de burger niet de regering waar de burger voor stemde, maar een die een stel volgevreten politici wenselijk vindt.Waarbij de meest onmogelijke constructies worden bedacht, en daarbij wordt zoveel geschipperd dat er geen enkele groep meer bij zit die kan beweren dat het ook maar lijkt op het partijprogramma, maar ze kunnen dat veilig doen door de schuld te leggen bij de eisen van de andere partijen. En de burger is dan weer de klos.
  Nog even daargelaten dat er zo langzamerhand bij iedere landelijke verkiezingen weer meer gevallen van fraude naar boven komen.
  Als men er echt wat aan wil doen kan dat nu alleen nog maar via een opstand of een flinke ingreep in het kiesstelsel en de manier waarop de zetels worden verdeeld. Ik heb al vaker voorgesteld een flinke verandering in te voeren en het kan heel simpel zijn. Dit zou al een aardig opzetje zijn.
  A – een kiesdrempel. Minimaal 5% van de stemmen halen.
  B – verdeling van de zetels. Indien 1 partij 50% of meer van de stemmen krijgt, verdeling naar rato.
  Indien er geen partij is met 50% of meer haalt, dan krijgt de grootste partij 45% van de zetels en wordt de rest naar rato verdeeld. Op die manier is het in principe altijd mogelijk om met 2 partijen te regeren, of kan de grootste partij proberen het alleen te doen in een minderheidskabinet.
  Een dergelijke partij kan dan bij de volgende verkiezingen dan ook snoeihard worden afgerekend op het niet volbrengen van het eigen programma
  C – afsplitsingen anders aanpakken. Alleen als de afsplitser(s) de zetel(s) hebben behaald door voorkeursstemmen mogen ze die behouden. Indien niet, dan blijft de zetel binnen de partij en zal iemand dus de partij moeten verlaten.
  D – Bindende referenda, naar het model van Zwitserland.
  E – NIEMAND kan zich verkiesbaar stemmen zonder minimaal 5 jaar werkervaring buiten de overheid, politieke partijen/instellingen en buiten bestuursfuncties/managerfuncties, Dus alleen met minimaal 5 jaar werkervaring in een commercieel bedrijf, en niet alleen op topfuncties.
  F – geen dubbele nationaliteiten toestaan op politieke functies, of overheidsfuncties. Alleen mensen met enkel de Nederlandse nationaliteit komen daarvoor in aanmerking

  Like

 4. skeeter // oktober 7, 2017 om 17:47 //

  Johan,
  G) een toelatings test met veel rekenen, wiskunde en bedrijfs economie.

  Like

 5. “Ieder volk krijgt de regering die het verdient”.
  Hier ben ik het niet mee eens.

  Hoe kan iemand de juiste keuze maken als hij of zij STELSELMATIG wordt voorgelogen en gedesinformeerd raakt door de media die in handen is van manipulators?

  Je moet wel verdomd sterk onafhankelijk kunnen denken, dat is weinig mensen gegeven.

  Like

 6. marijke // oktober 8, 2017 om 00:48 //

  `Wij hebben echt een ander systeem nodig ` ………….
  `Ik zou graag een nieuw systeem zien `…………
  Waarschijnlijk ben ik mijn tijd een ` beetje ` ver vooruit , maar het volgende, is toch
  wat er ` een keer ` van gaat komen ( in de – nabije – toekomst ) :
  Een maatschappij ZONDER GELD, functioneerd namelijk als volgt,
  a. we blijven het werk doen wat we nu doen, maar we krijgen niet meer uitbetaald
  b. we blijven onze boodschappen doen, die we nodig hebben, maar we hoeven er niet voor te betalen
  c. Als we medische hulp nodig hebben, wordt daar niet meer voor betaald
  d. Het woord WERKEN zal dan verdwijnen, en IEDEREEN gaat datgene doen wat ie het liefste doet, en waar hij of zij, `talent ` voor heeft.
  e. De belastingdienst gaat dan verdwijnen, en kunnen ons niet meer oplichten
  f. Iedereen heeft dan alleen de goederen en voedsel die hij of zij nodig heeft
  g. De criminaliteit gaat verdwijnen, want stelen of zwart werken of grote bedragen in de drugs-mafia gaan verdwijnen. Zij die het nog nodig vinden om dan drugs te gebruiken
  en hun `hersenen ` te vergiftigen, kunnen dat in alle rust blijven doen, zij verdwijnen ook vanzelf ….laat ze in `hun waarde ` ahumm
  h. Politie gaat verdwijnen, want niemand heeft nog geld ….
  i. Notarissen gaan verdwijnen want niemand erft nog geld
  j. De farmaceutische industrie zal zich zeer snel buigen over, GOEDE en nuttige medicijnen
  want iets anders heeft geen nut…..er valt namelijk NIETS te verdienen
  k. Men denkt : dat men zonder geld te verdienen, op de bank kan blijven zitten …..echter dit schijnt maar van zeeeer korte duur te zijn ( men schat een maand of 7 …..inclusief AFKICKEN van het geld-onderwerp, men moet even wennen, zogezegd )
  na een maand of 6 a 7 , komen die mensen vanzelf van de bank af, en gaan in alle vrijheid, dingen doen, die in het voordeel van de `nieuwe maatschappij ` zijn, en voor ELKAAR. Men gaat vanzelf zijn TALENT gebruiken, en iedereen staat in dienst van de gemeenschap.
  l. Er is geen geld meer, en iedereen krijgt de vrijheid, om TE LEREN wat hij of zij wil, je kunt studeren, wat je wil. Het vergaren van `kennis ` wordt hobby, door het wegvallen van bovenstaande `nutteloze beroepen ` die ik eerde noemde, WERKEN bestaat niet meer.
  m. Enige leiding zal nodig blijven, maar hangt niet meer vast aan RIJK of ARM ….maar aan verstand, loyaliteit en inzicht in dat wat het beste is voor de gemeenschap.
  n. Wanneer iedereen dan kan gaan leren, waar die talent voor heeft, zal de gemeenschap
  met SPRONGEN vooruit gaan ….In no-time zullen er ontdekkingen op medisch gebied bijvoorbeeld ( die nu nog in de kast liggen vanwege GELD-problemen ) uit de kast gehaald worden, en toegepast worden. De gezondheid van mensen zal in no-time met sprongen vooruit gaan.
  o. De welvaart zal stijgen als NOOIT tevoren, zonder criminaliteit, zonder mafia, zonder politie, zonder advocaten en rechtszaken, zonder notarissen ….( tijdverlies )
  p. VANZELF, zullen de mensen `iets aardiger ` worden tegenover elkaar, daarmee zullen bepaalde negatieve eigenschappen als sneeuw voor de zon VERDWIJNEN :
  jaloezie, afgunst, machtsvertoon, gierigheid, egoisme, narcisme, eigengereidheid, kwaadspreken, roddelen, dieverij, stelen, roofovervallen, miltairisme, wapens, atoombommen, de overheid als MACHTSVERTOON, religieen zullen verdwijnen vanzelf, daar iedereen er is voor elkaar….dit gaat automatisch daar ook de leugens, vanzelf zullen verdwijnen indien men steeds meer `kennis ` vergaart.
  q Onze welvaart zal in korte tijd, in een paar jaar, stijgen tot ongekende hoogte ……
  Gelieve niet meteen al zeggen, dat ik gek ben,
  denk hier maar eens DIEP over na……We hebben geen geld nodig, totaal niet !
  Integendeel, na een klein aantal jaren, ( alle begin is moeilijk, immers ) zullen we niet meer terug willen, en spijt hebben ….dat we hier toch niet eerder aan gedacht hadden ?

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2017 om 01:04 //

  Heb het waarschijnlijk al eens eerder gezegd maar het is toch bijzonder je te realiseren dat de crisis is veroorzaakt door banken. Banken die te groot waren om om te laten vallen en “dus” met miljarden aan overheidsgeld (=geld opgebracht door braaf belasting betalende burgers) overeind zijn gehouden. De enigen die beter werden van de crisis waren… de banken !!

  Like

 8. @marijke // oktober 8, 2017 om 00:48

  Je bent je tijd niet vooruit hoor, maak je geen zorgen.

  Je bent terug geteleporteerd naar 1968.

  Liked by 1 persoon

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 8, 2017 om 01:55 //

  Ja iedereen gaat doen wat hij leuk vind, ik word dus gynaecoloog of postbode, ik heb namelijk wat met gleuven. En ter geruststelling, ik heb hele slanke handen !

  Like

 10. Las vandaag een syrische vluchteling die wilde hersenchirurg worden, want in syrië had hij ook ‘met zijn handen’ gewerkt 🤦‍♂️

  Like

 11. skeeter // oktober 8, 2017 om 03:36 //

  Marijke je bent niet een klein beetje de weg kwijt.

  Like

 12. marijke // oktober 8, 2017 om 23:41 //

  Fubar, Tijl en Skeeter,
  NEE ik heb niets te maken met 1968 ( ? )
  en NEE ik ben niet een `beetje ` de weg kwijt ( en ook niet VEEL de weg kwijt ) en helaas was het bovenstaande wat ik schreef geèn grapje .
  In de zeer nabije toekomst gaat het deze kant op, je hebt vast wel gehoord van het feit dat er plannen lagen om IEDEREEN een gelijk bedrag per maand te geven. Er zijn al een paar landen en/of gebieden die hier mee testen. De volgende stap is dus dat men dit langzaam gaat invoeren. Daarmee bereikt men, dat er logisch `meer gelijkheid ` zal ontstaan, en dat is nu juist de bedoeling. DE STAP DAARNA: ….zal zijn, het bovenstaande wat ik geschreven heb. Om de simpele reden, dat HOE MEER gelijkheid er is …..we de overstap naar GEEN GELD
  gemakkelijker zullen kunnen maken. Die overstap zal ons brengen naar een volgende dimensie
  die verschrikkelijk hard NODIG is ……
  Ik zei toch : denk hier maar eens diep over na ( in plaats daarvan, dacht U natuurlijk : welke gek schrijft hier dit ? ) Deze keer had U het mis, want behalve dat er op internet 95% gekken zitten, zijn er ook nog mensen die DOODGEWOON HUN TIJD VOORUIT ZIJN….simpel zat.

  Voorbeeldje : Vrijwel elke geloofsrichting ( elke ! ) kent een soort van vredelievende eindstreep, zullen we maar zeggen….ook wel Paradijs genoemd (een beetje een cliche-woord maar goed, afijn ) …..U denkt toch niet serieus ?? ….dat je daar met een zak met GELD in je handen binnenstapt ?? Of wel ??
  KENNIS is namelijk blijvend, en neem je mee, al JOUW kennis zit opgeslagen in de pijnappelklier. GELD laat je achter HIER, al JOUW materiele zaken laat je achter en kun je NOOIT meenemen, is dus feitelijk van geen enkel belang !
  Ja okee, zal wel te diep gaan ….

  Like

 13. Wat een gekkigheid allemaal, 1968 was het begin van het verval van west Europa.
  Teveel dope en goede bedoelingen bleek een slechte combinatie en nu plukken we de wrange vruchten,

  Like

 14. marijke // oktober 9, 2017 om 00:12 //

  hahahahahahahahahahahahaha …..leuk liedje, nee ik kende dat liedje niet, hahahaha
  maar ik ben ook beslist niet van het drugs-onderwerp, nooit geweest en gaat ook niet komen,
  dat heeft tot gevolg gehad dat mijn hersenen volop werken en TOTAAL clean zijn. In tegenstelling tot velen in mijn omgeving die dat wel gebruiken, is er een groot merkbaar verschil. Eveneens kan ik dit merken aan mensen die veel medicijnen slikken, en d a t is ook niet mijn onderwerp qua gebruik. Dus alweer een misser….sorry

  Like

 15. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2017 om 02:29 //

  Het zal je niet verbazen Bert maar ik ben het met je eens waarbij ik wel wil aantekenen dat het niet alleen West-Europa was, ook Amerika blies een aardig deuntje mee. Zeker het was hoog tijd dat burgers meer vrijheid en zeggenschap wilden maar het is volledig doorgeslagen. Vrijheid blijheid is leuk maar dan moet je ook bereid zijn de consequenties daarvan te dragen. Vroeger werd het als een schande ervaren als je niet zelfvoorzienend was. Later werd het al maar meer ‘geaccepteerd’ dat er mensen rondliepen die dachten dat ze een leven lang uitkeringsafhankelijk mochten zijn als ze daarvoor kozen. En het ergerlijke was dat ze ermee weg kwamen en dat kan alleen als het oogluikend wordt toegestaan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: