Nieuw

Deense staatsminister: “Wij gaan onze grenzen hermetisch sluiten voor gelukszoekers”

Immigranten die niet willen werken en niet voldoen aan de Deense normen en waarden, zijn niet meer in Denemarken welkom. De premier van het land, Lars Løkke Rasmussen, heeft dit verklaard tijdens de nationale zitting van Venstre op zaterdag, schrijft PT. Volgens Rasmussen moet Denemarken “hermetisch afgesloten” worden voor gelukszoekers die van plan zijn om te leven op financiële bijdragen.

Deze harde woorden waren afkomstig van de Deense premier Lars Løkke Rasmussen toen zijn Conservatieve Linkerpartij vandaag een nationale vergadering hield.

Rasmussen eist dat immigranten die naar Denemarken komen hard werken en zich correct gedragen, als zowel de Deense en democratische waarden respecteren. Anders kunnen ze wegblijven.

“Denemarken moet openstaan ​​voor degenen die willen werken, maar het moet hermetisch gesloten zijn voor alle anderen,” zei hij tijdens de vergadering, waar hij ook benadrukte dat Denemarken minder asielzoekers zal opnemen.

De Zweedse politici zien Denemarken al lange tijd als een relatief immigratie-kritisch land. De Zweedse msm gaat zelfs zover dat men beweert dat Denemarken al een “zeer restrictief immigratiebeleid” heeft.

In het bijzonder heeft de Deense Volkspartij zich als immigratie-kritisch opgesteld. Maar de laatste tijd hebben ook de andere partijen een steeds restrictiever immigratiebeleid omarmd.

Bijvoorbeeld konden we gisteren hier op Fenixx mededelen dat Denemarken van plan is een verbod in te voeren voor de boerka en nijab. Dit nadat ook de linkerkant van het politieke spectrum zich voorstander heeft verklaard voor een dergelijk verbod, wat oorspronkelijk een voorstel was van de Deense Volkspartij.

Denemarken gaat ook boerka-verbod invoeren

Zelfs de oppositiepartij Sociale Democraten hebben zich achter het boerkaverbod geschaard, waar ze in eerste instantie negatief over waren. Volgens de partijleider Mette Fredriksen symboliseert de boerke ‘vrouwenonderdrukking’.

Bron:

http://www.pt.se/nyheter/danmarks-statsminister-farre-ska-hit-10653477.aspx

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Deense staatsminister: “Wij gaan onze grenzen hermetisch sluiten voor gelukszoekers”

 1. In Denemarken worden zelfs de linkse politici wakker en zien dat het zo niet langer kan . , Hoelang gaat dat in andere westerse landen nog duren ga ik me afvragen . Hebben onze politici zoveel stront in hun ogen en zoveel draadjes los zitten in hun hoofd of zijn te arrogant hun ongelijk om toe te geven dat integratie nooit gaat lukken met dat foute moslimtuig .
  Hoever willen ze het hier laten komen voordat ze net als in Hongarije de grenzen letterlijk en figuurlijk dicht gaan timmeren . Ik stel dan ook voor dat we alle politici voor een volkstribunaal gaan berechten die eraan meegewerkt hebben om aan de ondergang van de EU en zo verkwanseld hebben aan de islam met hun zieke geesten.

  Liked by 1 persoon

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2017 om 22:46 //

  Misschien een sprankje hoop dat politici toch nog wakker worden als het al niet te laat is. Misschien ligt het aan mijn bui maar ik zie het somber in. Heel nu en dan hoor je iets dat zou kunnen wijzen in de goede richting maar keer op keer kom je bedrogen uit.

  Like

 3. Yep.
  En dit zal ook wel weer een dooie mus zijn.

  Like

 4. Dooie mus,
  Ik vrees het ook.
  mooie praat voor de buhne.

  Like

 5. Lord of Hosts // oktober 8, 2017 om 00:35 //

  Alsof Denemarken en/of andere EU-lidstaten, zelfstandig mag beslissen hoeveel Islamitische migranten zij opnemen.

  Het buitenlandbeleid van de Verenigde Staten, en niemand anders, is verantwoordelijkheid voor de oorlogen, staatsgrepen en de opbloei van het terrorisme in Azië en Noord-Afrika samengaand met de miljoenen-invasie in Europa, niet zonder hulp van de VS, door fanatieke, zeer agressieve vorm van Soennitisch-islamisme en behorend tot de, niet af te zweren, onverenigbare culturen.
  Deze Soennitische invasie wordt georganiseerd met een reden, daar ben ik van overtuigd.
  Het valt ook niet mee om de heerser van de wereld te zijn en te blijven. Welke smerige spelletjes moet je spelen om de “bondgenoten” onder controle te houden?
  Snowden en Assange zijn, voor de Yanks en Vazallen, niet voor niets opgejaagd wild. Zij zijn de ware vluchtelingen…

  Wat gebeurt er als van de lidstaten in haat buitenlands beleid weigert de agressieve Amerikaanse lijn te ondersteunen en daarnaast de deuren sluit voor het Soennitische gevaar? Krijgt het dan ook een intern conflict als straf? Zal het Syrische of Libische scenario dan ook in Europa worden ontketend? Maar niet door het reguliere leger maar met de hulp van de migranten die via de moskee georganiseerd worden om de ongelovigen of kruisvaarders een kopje kleiner te maken?
  En wordt het Soennitische-huurlingen-legioen ook ingevlogen om de Europese moslims te steunen?

  Neen, het Denemarkse volkje wordt door hun vazallen-regering met een kluitje het riet ingestuurd net zoals de rest van de lidstaten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: