Nieuw

Advocate Elisabeth Fritz zou gekielhaald moeten worden

Zoals gewoonlijk elke dag nam ik een kijkje op Breitbart en kwam deze hoofdtitel tegen: Swedish Lawyer: Majority of Rape Suspects In Cases Are Migrants (Zweedse Advocate: Meerderheid van Verkrachtingsverdachten in Rechtszaken zijn Migranten). Met daarbij een bekoorlijke foto van de ‘klokkenluidster’.

Ik moest even kijken voordat het me begon te dagen, deze dame kwam me bekend voor, die had ik al is eerder gezien. Dat was alweer een tijdje geleden dat ze het Zweedse mainstream nieuws haalde om de Zweden te overtuigen dat de tsunami van verkrachtingen niets met de massale immigratie van moslimmannen te doen heeft.

In januari 2016, toen de omvangrijke seksaanvallen in Keulen aan het licht kwam, en de verduistering van het Zweedse dagblad Dagens Nyheter van de grootscheepse aanrandingen en verkrachtingen op het muziekfestival We Are Stockholm werd ontsluierd, zwermden de goedmensen naar de gevestigde media om het klootjesvolk te vertellen wat er aan de hand was. Want hun wisten het.

En ook deze mevrouw verscheen in een nieuwsuitzending van de Zweedse televisie (SVT).

“Het handelt zich om geweld van mannen tegen vrouwen”

Het handelt zich om geweld van mannen tegen vrouwen, en je kon haar belerende, langzame en duidelijke stem die de woorden uitspraken zeer goed horen, geen woord over immigranten, laat staan moslimmannen.

Volgens mij moet er iets ernstigs gebeurd zijn, want minder dan twee jaar later, kan men van dezelfde advocate nu op haar Instagram dit lezen:

“Mijn werkdag in de rechtbank betreffende een groepsverkrachting is voorbij. De verkrachtingszaken blijven stijgen en op mijn bureau heb ik stapels verkrachtingen en groepsverkrachtingen liggen. Een overgrote meerderheid van de verdachten die ik tijdens deze zaken ontmoet hebben een buitenlandse achtergrond. Ik weet niet of het toeval is dat ik juist al deze zaken heb? Mijn collega belde net met Brå (red: Zweedse overheidsinstantie, die onder justitie valt en de opgave heeft om bij te dragen aan kennis op het gebied van het misdaadbeleid en het bevorderen van criminaliteitspreventie) om de statistieken te vragen om met deze kennis te kunnen werken en te verspreiden. Hoe deze cijfers eruit zien weet ik niet. Maar Brå weet het ook niet. Ze weten niet hoe de cijfers eruit zien, want die statistieken bestaan niet! Ik dacht dat ik het verkeerd had gehoord!

Als we met misdaad preventief willen werken en deze verkrachtingen willen stoppen is het toch belangrijk om de achtergrond van de daders te weten? We moeten dit probleem serieus aanpakken en de durf hebben om deksel van de put op te tillen. De daders zijn toch het probleem? Ik laat deze kwestie niet rusten en zal doorgaan met vragen, omdat dit niet acceptabel is.”

Dit is een reusachtig verschil tussen januari 2016 en oktober 2017!

Toen werd er hardnekkig vastgesteld dat het “zich handelt om geweld van mannen tegen vrouwen” en verder absoluut niets. Al het andere was taboe en werd bijna als een misdaad tegen de mensheid beschouwd wanneer met het lef had om te beweren dat de oververtegenwoordiging van mannen uit bepaalde  culturen/landen er misschien iets mee te maken had.

Maar vandaag zien we ineens een heel andere advocate Elisabeth Fritz, die verbaasd is dat er geen statistieken zijn over de daders die achter de verkrachtingen liggen. Wat haar leven in haar comfortabele bubbel bewijst, aangezien dit zelfs bij de meeste lezers hier allang bekend is. Nu deugen de “mannen” plotseling niet meer als verklaringsmodel. Als het vandaag niet meer deugd, waarom dan wel in januari 2016?

Mevrouw wordt nu door Breibart op het schild gehesen en bejubeld. De bitch zou gekielhaald moeten worden. En geloof me, die statistieken bestaan heus wel. Maar worden niet geopenbaard! Dat kan ik je garanderen.

Wat is er gebeurd wat deze adembenemende ommekeer verklaart?

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

11 Comments on Advocate Elisabeth Fritz zou gekielhaald moeten worden

 1. Inkoppertje?.

  Like

 2. Onvrijwillig tegen een gemutileerde tampeloeris aangelopen?.

  Like

 3. Misschien is ze net als het personeel van de Zweedse migratiedienst een paar ontevreden klanten tegengekomen.

  Like

 4. Johan P // oktober 7, 2017 om 21:09 //

  Nou ja, het is al heel wat dat een dergelijke linkse troela nu opeens wel zaken anders ziet. Er zal wel iets binnen de familie zijn gebeurd, of binnen de elitaire kennissenkring.
  Maar uiteindelijk kan ik alleen maar toejuichen dat deze troela nu toch deze uitspraken doet. Al is het maar dat ze nooit meer terug kan naar het andere kamp.

  Like

 5. skeeter // oktober 7, 2017 om 21:34 //

  Er zal inderdaad iets serieus gebeurd zijn anders verdommen linksen iets dergelijks toe tegeven. Normaal moeten ze letterlijk met de neus in de stront belanden voordat ze iets ruiken.

  Like

 6. Neurenberg 2.0 voor dit soort verraders.

  Like

 7. Vederso // oktober 7, 2017 om 23:20 //

  Ik heb de indruk dat breed begint door te dringen dat er in Zweden iets goed fout zit, het valt niet meer te ontkennen.

  Like

 8. Wat dit soort linkse lutsers nog te melden heeft is mij volkomen ‘Wurst’.
  Zij hebben jarenlang zelfgekozen cq moedwillig in de waan geleefd van een door henzelf gecreëerde maakbaarheidswereld.
  E.e.a. opgediend als een gerecht van ‘idealisme geserveerd op een bedje van naïviteit afgeblust met een flink scheut waanzinnigheid’. Daarbij uiteraard een ieder die het ‘gerecht’ al uitkotste alvorens het genuttigd te hebben, weg te zetten als nazi, racist, xenofoob,… afijn u kent het rijtje.
  Haatdragendheid is mij vreemd,….maar dit soort lui wens ik letterlijk alle ellende toe die voortspruit uit hetgeen waarvan zijzelf jarenlang hebben weggekeken.

  Het is hen gegund!

  Liked by 1 persoon

 9. @Vederso
  Dat klopt.
  Ik lees nu een Zweeds artikeltje waar zelfs de hoogste chef van de politie, de sociaal democraat Dan Eliasson, toegeeft dat het niet meer te behapstukken is.
  Misschien dat ik het straks vertaal, ik ga eerst even met de hond naar buiten.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2017 om 23:30 //

  Zelfs als het deksel slechts een klein stukje gelicht wordt is de stank al niet te verdragen !

  Like

 11. Niemand weet wat in de hoofden van deze apocalyptische amazones en ruiters afspeelt, men kan alleen gissen wat de psyche van de linksmensch zó beroert. Feit is, dat haar iets radicaals is overkomen waardoor zo’n randdebiele feministe 180° van mening is veranderd. Enfin zoals gezegd men kan er alleen naar raden, maar ik heb wel een binnenpretje dat zij in een koekje van eigen deeg heeft verslikt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: