Nieuw

Tunisia is emptying its prisons into Europe

The report is alarming and comes from an MEP charged with performing an inspection in Tunisia: “Of 1600 inmates who have left prison thanks to the double pardon decided by Tunisia, at least half, around 800, have already arrived in Italy.” says Angelo Ciocca, representative of the Lega [anti-immigration party in Italy], reached by telephone in Sfax, in Tunisia, where he has gone in recent days to collect evidence about the new migrant route, after the closure of the Libyan ports.

The double pardon mentioned in the article refers to a pardon issued in June for the end of Ramadan and another in July to celebrate the 60th anniversary of the Tunisian republic. They are offloading their criminals to Europe.

Read more:

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/10/01/tunisia-is-emptying-its-prisons-into-europe/

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Tunisia is emptying its prisons into Europe

  1. zonnigbrasil // oktober 6, 2017 om 01:00 //

    Tunesië heeft gelijk. Al die criminelen zijn goed voor Europa maar niet voor Tunesië.

    Like

  2. Ja stuur ze naar Nederland hoe meer hoe beter. Hollanders gooien we er uit. Nederland een moslim land

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: