Nieuw

Swiss Government Admits It Does Not Know True Identities of 90 Per Cent of Asylum Seekers

Swiss national councillor Simonetta Sommaruga has revealed that the problem of asylum seekers arriving into the country with no papers is so extensive the government does not know the true identities of nine out of 10 migrants.

According to Sommaruga, between January 1, 2006, and December 31, 2016, Switzerland saw a total of  151,300 asylum seekers register in the country under false identities. The figures come after Swiss People’s Party politician Barbara Steinemann made the government concede that as many as 96 per cent of underage asylum seekers had no form of identification, Basler Zeitung reports.

Read more:

http://www.breitbart.com/london/2017/10/05/swiss-government-admits-not-know-true-identities-90-percent-asylum-seekers/

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: