Nieuw

Sheriff zou literatuur van extreemlinkse Antifa terreurgroep op hotelkamer Las Vegas aanslagpleger gevonden hebben

‘Aanslag Las Vegas kan onmogelijk door één man zijn gepleegd’

Sheriff zou literatuur van extreemlinkse Antifa terreurgroep op hotelkamer  hebben gevonden – Opnames van politiescanners laten zeker 5 verschillende vuurposities horen, en bevestigen minstens 2 daders.

In de afgelopen twee dagen na de schietpartij in Las Vegas, waarbij 59 mensen omkwamen en meer dan 520 gewonden vielen, zijn er tal van ongerijmdheden en vreemde zaken naar voren gekomen, waardoor op onafhankelijke nieuwsmedia de conclusie wordt getrokken dat de (veronderstelde) dader, Stephen Paddock, onmogelijk alleen kan hebben gehandeld. Zo zijn er smartphonefilmpjes van omstanders opgedoken, waarop duidelijk is te zien dat niet alleen vanaf de 32e verdieping, maar ook vanaf de 23e en zelfs vanaf de 4e verdieping op de menigte werd geschoten. Was Paddock de zoveelste ‘patsy’ die werd opgeofferd in een ‘false flag’ aanslag, die bedoeld is om de toch al grote interne spanningen in de VS verder op te voeren?

Lees verder:

http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/10/Aanslag-Las-Vegas-kan-onmogelijk-door-n-man-zijn-gepleegd

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

6 Comments on Sheriff zou literatuur van extreemlinkse Antifa terreurgroep op hotelkamer Las Vegas aanslagpleger gevonden hebben

 1. templars2017 // oktober 6, 2017 om 01:05 //

  De man is juist er onder ander ook een video opgedoken van een taxi chauffeur di juist onde het hotel stond als het knallen begon ,je hoort duidelijk twee verschillende wapens op twee verschillende locaties , in de video zit je als het ware op de eerste rij ,net een film uit Hollywood maar hier is het echt , eerst voel je de verbazing dan het besef dat er iets loos is en dan geraakt ze volop in de totale chaos die er heerste op dei plek in Las Vegas.
  In de eerste 60 seconden wordt het overduidelijk minimun 2 schutters op twee verschillende plaatsen .
  Het is een hallucinant verslag van een vrouw die daar was om haar brood te verdienen en opeens getuige werd van één van de meest gruwelijke massamoorden van onze tijd .

  Like

 2. Templars, het flitsende licht op de 4e etage zou zgn veroorzaakt zijn door een stroboscoop en niet door een vuurwapen…

  Like

 3. Lijkt me duidelijk niet een persoon maar meerdere en als je wat van vuurwapens weet dan weet je ook hoe stom het is om zoveel wapens mee te slepen .
  Totale bullshit het hele verhaal waarom al die losse magazijnen tenzij je iemand hebt die herlaadt met een speedloader erg dom en dom was ie niet .
  Iemand geeft tien keer zoveel uit en draagt tien keer zoveel troep mee ? waarom niet gewoon een beltfed machinegeweer 7,62 en een shitload munitie ? scheelt je een hoop organisatie en sleepwerk in een hotel met 100.000 cameras .

  Nahh het zaakje stinkt .

  Like

 4. Johan P // oktober 6, 2017 om 15:50 //

  @Aad
  Natuurlijk, het was een stroboscoop, waarbij iemand stond om m af en toe te onderbreken. Tenslotte is het heel normaal dat mensen zo’n ding meesleuren naar een doorsnee hotelkamer om m daar te gaan gebruiken…toch?

  Liked by 1 persoon

 5. Johan, zou toch kunnen.
  Ik heb ook altijd een stroboscoop bij me als ik ergens naar toe ga.
  Je weet maar nooit of er nog iemand ergens wat te vieren heb.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: