Nieuw

Politie ’negeert’ azc bij Soesterberg in onderzoek Anne Faber

De politie heeft in het kader van de zoektocht naar Anne Faber nog geen poolshoogte genomen bij het asielzoekerscentrum (azc) bij Soesterberg. Dat meldt een woordvoerster van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) desgevraagd.

Op sociale media wijzen mensen erop dat azc Zeist aan de Kampweg bij Soesterberg wel erg dicht ligt bij de vindplaats van kleding van de vermiste 25-jarige Utrechtse. Ook wordt de link gelegd met incidenten vorig jaar. Toen viel een destijds negentienjarige asielzoeker vrouwen lastig in het bos bij zorginstelling Abrona, in dezelfde omgeving.

Gooi en Eemlander

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Politie ’negeert’ azc bij Soesterberg in onderzoek Anne Faber

 1. Dat was ook het geval bij Marianne Vaatstra.
  De speurhonden werden tegengehouden toen ze richting AZC gingen op bevel van de toenmalige burgemeester P. Visser

  Like

 2. Duchesne // oktober 7, 2017 om 00:16 //

  …ik ga zwijgen, alles is al gezegd… woorden zijn nutteloos geworden. Vrede en vrijheid, veiligheid en welvaart worden ondergeschikt gemaakt aan politiek corect gekruip. Als het verboden is dingen bij hun naam te noemen en je word met geweld verjaagd omdat jou mening niet strookt met de heren en dames die de waarheid in pacht hebben….Met het uitsluiten van een deel van de bevolking heeft men de democratie volledig opzij gezet.

  De gevolgen worden gedragen door onze kinderen en kleinkinderen.

  …….Chilen, het is tijd te ontwaken…….

  Liked by 5 people

 3. Zit ook TBS kliniek in de buurt…

  Like

 4. Like

 5. daar zit over het algemeen toch het zelfde soort volk als in azc’s dus wellicht kunnen ze samengaan

  Like

 6. Duchesne // oktober 7, 2017 om 10:49 //

  Tussen hamer en aambeeld.

  Het is opvallend dat politie zo snel zo massaal met alle middelen gaat zoeken naar een vermist meisje, jonge vrouw, wat je wilt…en dat blijft doen. Fijn voor de ouders, en ik gun hun alle kansen om hun kind terug te krijgen, maar ik vrees dat heten bittere pil word. Voor zover je het woord “fijn” kunt gebruiken, maar hoe komt het dat er voor het vinden van een enkele burger een fortuin word gebruikt en dat bejaarden in hun eigen uitwerpselen mogen liggen in verzorgings tehuizen…..

  Terwijl de meeste burgers na aangifte van misdrijven nooit meer iets horen van de politie word nu ineens de totale capaciteit aangesproken….wie is dat meisje of beter, waarom kan ineens alles en zo snel? En hoeveel andere zaken worden hierdoor opzij geschoven of geseponeerd?
  Is er een verschil tussen welke burger hulp nodig heeft en die wel krijgt en welke burger niet?

  Vragen die geen enkele jounalist stelt of ergens worden beantwoord, vragen die eigenlijk heel logisch zijn. Nalatigheid of censuur?

  We leven in een tijd waar de anti sociale tendens in de politiek zo groot is dat burgers voor het vragen stellen reeds gecriminaliseerd en mogelijk door “ordehandhavers” bezocht worden. Een tijd waarin de roep om persoonlijke vrijheid met de politie knuppel word bezegeld, we leven nu in een dictatuur en deze is onherroepelijk.
  Onze kinderen en klein kinderen zullen ons vervloeken voor ons niets doen, voor het laten gebeuren. Voor de terreur die hun ten dele valt. In tegenstelling tot alle andere momenten van dictatuur en onderdrukking in het verleden zijn er nu middelen beschikbaar om groepsvorming en commentaar bij de wortel uit te roeien, om iedereen te vinden, en niets blijft verborgen met de techniek die er reeds is. Enkel de omvang ervan is nog te klein, maar ze komt, met onderhuidse chip als je wilt eten en geld wilt kunnen gebruiken, als je medische hulp wilt krijgen, als je wilt reizen van A naar B. Enkel hen die zichzelf onderwerpen krijgen nog toegang tot diensten, maar iedereen zal ervoor moeten betalen. Het gebeurd al in de vorm van voorrangs pasjes bij zorgverzekeraars…Ja, dat is er al langer zelfs….
  Met cameracontroles en gezichtsherkenning, met afluisteren van gesprekken en mailverkeer, met het totaal ontnemen van de fysieke privacy door een medisch dossier en een DNA profiel dat centraal word opgeslagen. De bestaans reden van deze middellen is veiligheid wat ooit is toegestaan door de beide kamers, het ls slechts dat, de belofte het voor niet anders te gebruiken. En wat doen overheden met belofte ….
  De cameras en de DNA opslag voor het opsporen van ziekten en het identificeren van daders word met een simpele wetswijziging een zeer effectief wapen om mensen op vele manieren te corrigeren. De ontwikkeling van neuro controllers om mensen anders te laten denken is heel ver, vanaf de winkes die koopgedrg stimuleerden via toevoegingen in de airco tot een simpel injectie om iemand anders te worden, slechts enkele verbindingen in het brein veranderend, maar de persoon vernietigend. We worden tot voorwerpgemaakt, in naam van wetenschap en vooruitgsng, maar ondertussen word alles wat is opgebouwd vernietigd.
  Het anlyseren van een persoonlijkheid aan de hand van enkele geschreven regels heel dichtbij. Uw privacy en feitelijk de kern van de individu en zijn of haar bestaan staat op het punt bezit te worden van enkelen. Zeer gericht kan iedere vorm van commentaat worden afgestraft, worden weggeveegd.
  De toekomst zal bestaan uit berekeningen wie met wie mag voortplanten, wie waar mag wonen en wie mag leven en wie mag of moet sterven.
  De term voltooid leven zal straks wettelijk worden ingevuld en gebruikt worden om anders denkenden permanent te verwijderen uit het Utopia dat EU heet.

  We zitten tussen een hamer en aambeeld, en hen die dit realiseren worden door de anderen vastgehouden op hun plaats, dom gehouden, ontwetend. Afgestraft, vrijheid is de doodsangst van slaven, vrijheid is eng.

  Like

 7. Duchesne // oktober 7, 2017 om 11:03 //

  Als het volgende kabinet besluit met een wetgeving de PVV een ongewenste partij is kan men deze opheffen, volledig volgens de zelfgemaakte wet. Volgens de regels, hun regels. En neiman zal protesteren, niemand zal het kunnen verhinderen. De PVV is feitelijk het sleepnet van de onwillige slaaf, de macht erover ligt echter bij hen die politek correct zijn en de waarheid bezitten. Het is een kwestie van tijd en wanneer het voordeel groot genoeg is om deze partij op te heffen. Zeer waarschijnlijk zal het een combintie zijn van het consolideren van de EU machtspositie. De staatsgreep op totale macht in Europa, en een ongrijpbare octopus die de macht bezit. De politieke Hydra waar enkelen beslissen over alle anderen maar niemand verantwoordelijk is of gesteld kan worden, waar niemand de namen meer kent van de leiders en hun huis nergens meer woont….ze zijn er al, anonieme politieke nomaden, brandstichters van landen en ophitsers van volkeren, ze heten momenteel Timmermans, Junckie, Verhofstad, van Baalen, Sargentini, de namen zijn talrijk…..ze zijn de EU, niet wij, de burgers.

  misschien nog leuk om te zien hoe mensen vroeger dachten….

  https://verbodengeschriften.nl/html/jean-jacques-rousseau-vier-brieven-aan-de-malesherbes.html

  Like

 8. AZC,s , gekkenhuizen , Asielzoekers uitzet centrum Zeist , allemaal in de buurt .

  Like

 9. Duchesne // oktober 7, 2017 om 13:22 //

  Trebor @ Psychiatrische instelling Den Dolder, waar 95% van de patienten terecht komt door toedoen van anderen….wat denk je dat er gebeurd met vele slaachtoffers van verkrachting, vooral in de leeftijd rond middelbare school als de geest een eigen ik zoekt…..ik was rond de 18 toen ik hoorde van een zusje van iemand van 15 die door drie flinke stoere kerels was verkracht en achter gelaten in een bosje….is nooit meer goed gekomen, niet thuis houdbaar, ergens opgenomen en opwel gestorven door over medicatie, of ergens een geval storing openbaar vervoer….het grootste deel van psychiatrische patienten van eigen bodem komt niet zomaar terecht in een “gekkenhuis”, meestal is er iemand of iemanden die men ervoor kan bedanken…

  …als je maatschappelijke zaken gaat bekijken vanuit een neutrale positie zul je zien dat er veel zaken waarbij mensen slachtoffer zijn op allerlei manieren te wijten zijn aan opzet, onkunde of pure arrogantie, hebzucht en machtswellust zullen ergens de lijst aanvoeren.

  …vooral de politiek heeft begin 2005 mensen die arbeidsongeschikt zijn gestigmatiseerd als profiteurs en werk weigeraars, iets wat nu de maat is voor de benadering en behandeling van die groep. Het was politek een mogelijkheid om geld uit te sparen en het gevolg is een nieuwe moraal. En het grappige is dat de politici die dit deden dezelfde soort zijn als hen die ooit gastarbeiders hierheen haalden om de CAO’s te omzeilen, dezelfde lieden die personeel in de WAO dumpten omdat ze daardoor goedkoper uit waren….stem vooral VVD, CDA of PVDA, ze zijn stuk voorstuk schuldig aan dit soort praktijken.

  Als je jezelf afvraagt waarom de samenleving verhard en mensen egoistisch worden, kijk wie daar de norm voor hebben bepaald….de waarde van goede politici is onbetaalbaar, die van ons zijn een kwartje per dozijn, helaas roven ze een kwadraat in het vierkant van dat kwartje…

  …mocht je jezelf afvragen wat de waarde is van stemrecht, kijk dan naar het uitsluiten of vermoorden of verjagen van hen die de genoemde partijen tegengas gaven….feitelijk is er voor in Nederland voor meer dan 40 jaar politieke terreur 1 persoon veroordeeld, omdat het niet anders geregeld kon worden….

  Als mij een verblijfsvisa naar Nieuw Zeeland word gegeven pak ik dit meteen aan, een land en een volk heeft slechts toekomst als de regering de belangen van de bevolking op de eerste plaats heeft, menselijke belangen en zekerheid in een toekomst door niet wetten constant te veranderen en vervolgens niet na te leven of bedrijven landelijke en internationale verdragen te laten maken om onder wetgeving met gevolgen uit te komen…..

  Als wetten met twee maten worden gebruikt om politieke doeleinden te verwezenlijken ten koste van een deel van de bevolking is die bevolking toe aan revolutie. Dan is de toekomst toe aan een andere….De toekomst ligt in de handen van de burger zelf, maar zonder geweld zal het een onmogelijkheid zijn nog een toekomst te hebben.

  Alleen iemand die iets heeft om te onderhandelen kan onderhandelen, geweld van de staat is enkel met geweld vanuit de bevolking te stoppen. De weten het recht is aan de overwinnaar, ongeacht wat een ander beweerd.

  Helaas spreekt het gros van de Nederlandse bevolking slechts blaats, zoals vele schapen overal…

  Like

 10. Horatius // oktober 7, 2017 om 14:21 //

  Een AZC is al enige decennia een vrijplaats voor criminelen van allerhande signatuur.

  Moordenaars, verkrachters, aspirant-terroristen en ander gespuis vinden hier een afgeschermde schuilplaats. Want de plichtsgetrouwe bromsnorren mogen hier geen nader onderzoek verrichten om de privacy van de zielige, behoeftige en getraumatiseerde asielzoeker niet te verstoren.

  Stel dat na goed recherchewerk zou blijken dat de dader een asielzoeker is. Dan zou dit een blijvende smet werpen op de asielzoekersindustrie inclusief de z.g. naar veiligheid snakkende vluchtelingen.
  Gaat dus niet gebeuren, want er zijn nu eenmaal geheime protocollen die men in acht moet nemen om het stigmatiseren van bepaalde kwetsbare minderheden tot iedere prijs te voorkomen.

  We mogen helaas niet bij voorbaat uitsluiten dat er in dit specifieke geval het nodig zou zijn door middel van afneming van een DNA-profiel te komen tot de aanhouding van een eventuele dader.

  Dat een dergelijk onderzoek zich ook zou uitstrekken tot het nabijgelegen AZC acht ik volkomen uitgesloten om redenen van politieke correctheid en andere duistere motieven.

  We moeten vooral niet vergeten dat wij hier te maken hebben met een structureel probleem. De veiligheid van de gewone burger wordt bewust op het spel gezet in het kader van een gedwongen omvolkingsproces waarbij honderdduizenden economische vluchtelingen bestaande uit merendeels jonge mannen hier vrij rondlopen in de veronderstelling dat hier letterlijk alles geoorloofd is.

  Worden zij per toeval gesnapt dan blijken zij altijd minderjarig te zijn en dus niet echt aansprakelijk voor hun misdaden.
  Een bronstige Afrikaan van 35 jaar kan zich voordoen als knaapje van 14 jaar op zoek naar ‘enige intimiteit’ en daarmee wegkomen.

  Is er een zekere limiet aan ons tolerantie- en incasseringsvermogen?

  Like

 11. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: