Nieuw

Omstreden alFitrah heeft moskeepand alweer doorverkocht

Door: Diane Hoekstra en Yelle Tieleman

De kans is groot dat de omstreden salafistische organisatie alFitrah alsnog op korte termijn vertrekt uit Overvecht. De stichting heeft het pand dat ze vandaag heeft gekocht voor 1,9 miljoen euro binnen het uur doorverkocht aan een projectontwikkelaar uit Oostvoorne die 68 appartementen op het terrein wil bouwen.

Dat blijkt uit de koopaktes die het AD heeft ingezien. Eerder vandaag meldde het AD dat AlFitrah het pand voor 1,9 miljoen euro heeft gekocht van No Staples.

Lees verder:

https://www.ad.nl/utrecht/omstreden-alfitrah-heeft-moskeepand-alweer-doorverkocht~af290333/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_app

Doe mee met 8.368 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

3 Comments on Omstreden alFitrah heeft moskeepand alweer doorverkocht

 1. WTF ?

  Kan de belastingdienst de zaak even doorlichten ?

  Like

 2. Sluiten die moskeeën. Allemaal geld uit SA, quatar e.d.

  Laat justitie daar maar eens onderzoek naar gaan doen.

  En ook in de wet vastleggen dat moskeeën of islamitische organisaties

  bekostigd worden met geld uit het MO en ook niet van Nederlands belastinggeld.

  Een halt toe aan de islamisering van ons Nederland!

  Like

 3. polderboy // oktober 6, 2017 om 13:00 //

  Een vergunning voor de bouw van woningen?
  Probleem is dat in bestemmingsplannen grondruimte diverse waarde heeft. Een hectare bouwland, 10.000m2, doet rond de 40.000 Euro, terwijl in Amsterdam de grondprijs 2 jaar geleden al 750 Euro per m2 deed. Vergelijk een hectare in Amsterdam die minimaal 7.5 miljoen opbrengt tegen 40.000 voor agrarisch land.

  Hier, waar de bestemming openbare voorziening zal zijn, zal de waarde als de woningen gebouwd worden, zeker die 600.000 Euro waard zijn.
  Daarnaast, gaat de gemeente niet akkoord, dan krijgt de moskee niks en moeten ze eruit.

  De projectontwikkelaar zit dan met grond, maar als die door de bank gefinancierd wordt, dan kan het verlies toch worden afgewenteld bij de volgende bankencrisis door belastingbetalers ervoor te laten dokken, zoals in 2008 is geschied.

  Maar goed, de markt ligt er nu niet zo voor als toen. Er is de laatste jaren te weinig geïnvesteerd in woningen, dus er is woningnood, en daarnaast is het inmiddels normaal geworden dat huisjesmelkers overal kamertjes duur aan de man brengen waar de breder wordende onderkant aan paupers in opgehokt worden. Dus voor het lagere segment burgers, waar minder winsten behaald worden op woningen, hoeven ze toch al niet meer te bouwen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: