Nieuw

Gemeenteraad Rotherham genomineerd voor de “Sociaal Werker van het Jaar 2017” prijs – na schandaal van verduisteren van massale moslimbendeverkrachtingen

De gemeenteraad Rotherham is genomineerd voor de “Sociaal Werker van het Jaar 2017” prijs, ondanks dat de overheidsinstelling rapporten heeft verduisterd van meer dan 1.400 meisjes die verkracht en misbruikt waren door islamitische verkrachtingbendes.

In reactie op de benoeming beweert de raad dat “Rotherham van zijn verleden geleerd heeft”, na het Jay rapport van 2014 en het 2015 Casey Report, waarin verklaard werd dat politieke correctheid en angst voor beschuldigingen van racisme heeft bijgedragen aan het meer dan een decennium wegkijken van de afschuwelijke misdaden.

De nominatie, wat een onderdeel is van de Sociaal Werker van het Jaar 2017 prijs, is volgens het rapport het resultaat van “uitstekend werk met kwetsbare kinderen”.

Op dezelfde dag dat de benoeming werd gemeld zijn er weer 12 moslims aangeklaagd in verband met seksueel misbruik van acht jonge meisjes in Rotherham.

Het Rotherham-schandaal is beschreven als “het grootste kinderbescherming schandaal in de geschiedenis van het Verenigd Koninkrijk” en werd in 2010 onthuld nadat vijf Pakistaanse moslims waren gevangengezet voor seksuele misdrijven van minderjarige meisjes.

In totaal waren er tussen 1997 en 2013 meer dan 1.400 slachtoffers. Het rapport Casey heeft onthuld dat de gemeenteraad Rotherham een “onderdrukkingscultuur” had waar gebruik werd gemaakt van het “toedekken van ongemakkelijke waarheden, het zwijgen opleggen aan  klokkenluiders en ontslaan van personeel, in plaats van het omgaan met moeilijke kwesties”.

In augustus 2015 werd gemeld dat meer dan 160 politieagenten onderzocht werden betreffende aantijgingen dat ze systemisch klachten genegeerd hadden over wijdverspreide seksuele uitbuitingen van kinderen.

“De gemeenteraad heeft geleden door de manier waarop in het verleden deze problemen behandeld werden,” zegt Ian Thomas, Strategisch Directeur van de Kinderen en Jongerendienst van de gemeenteraad Rotherham.

Raadslid Gordon Watson, plaatsvervangend chef van de Kinderen en Jongerendienst van de gemeenteraad Rotherham, voegde eraan toe:

“Dit kan voor ons geen betere tijd zijn voor de nominatie. Het personeelsbestand is nu hoger dan gemiddeld. Dit is geweldig nieuws en we hebben nog steeds 22 afgestudeerde maatschappelijk werkers bij ons die verleden jaar in dienst zijn getreden, dat is een record voor Rotherham. Nationaal gezien verlaat meer dan een kwart van de nieuwe starters het beroep binnen het eerste jaar, dus dit is een goede prestatie van ons.”

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2017/10/05/rotherham-council-tipped-social-worker-year-award/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Gemeenteraad Rotherham genomineerd voor de “Sociaal Werker van het Jaar 2017” prijs – na schandaal van verduisteren van massale moslimbendeverkrachtingen

 1. Als het een beetje mee zit staat die gehele gemeenteraad binnen afzienbare tijd genomineerd voor de galg. Wordt met de dag gekker in UK en Zweden. Maar laten we -in ons geval NL- deze landverradende kliek archiveren zodat we hen later nóg eens spreken.

  OT topic over vd Laan zou best de homepage mogen sieren op deze heuglijke dag

  https://fenixx.org/2017/09/19/wat-eberhard-van-der-laan-amsterdam-aangedaan-heeft-een-bloemlezing/

  Like

 2. Breath-taking.
  Dat is het eerste woord dat bij het lezen van dit bericht in me op kwam.

  Like

 3. skeeter // oktober 6, 2017 om 18:36 //

  Helemaal volgens linkse richtlijnen, al die schandalen moet even een bloemetjes laken worden overgetrokken dus met zon nominatie kan alle ellende weer eens fijn verduisterd worden.

  Like

 4. polderboy // oktober 6, 2017 om 18:46 //

  Ze zitten nog in de race, lees ik.
  Ze hebben bijna alle dossiers weggewerkt, nieuwe staf, nieuw denken, ander management, noem maar op.
  Ze hebben als gemeenteraad ernstig geleden onder het verleden.
  Het is een heel verhaal, met ongelooflijke prestaties van deze ambtenaren, vinden ze zelf:
  http://www.rotherham.gov.uk/news/article/1326/rotherham_council_in_line_to_be_social_work_employer_of_the_year

  GEEN WOORD besteden ze aan de 1400 slachtoffertjes!!!

  Like

 5. Neemt niet weg dat al die slachtoffertjes óók familie/vrienden/sympathisanten hebben. Waar zijn zij in deze? Godkolere ga met alles voorhande de straat op en verjaag in eerste instantie die gemeenteraad. Ware het mijn dochter geweest …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: