Nieuw

Eberhard van der Laan liet ISIS-beul vrij rondlopen op De Dam en liet protesterende Nederlander arresteren door zijn jihadpolitie

Op 25 mei 2012 was Mohammed Reza Haque, lijfwacht van Anjem Choudary, in Amsterdam op De Dam om Nederland te vertellen wat ons te wachten staat: “Message to Holland Amsterdam, when the sharia reaches you we will destroy you and that ridiculous monument.” Van der Laan liet hem zijn gang gaan.

Filmpje van de helaas onlangs overleden Frank Buis:

Als een Nederlander in discussie wil met deze moordenaars van Mohammed, wordt hij hardhandig gearresteerd door de jihadpolitie van Eberhard van der Laan.

Filmpje van AT5:

Dit wapenfeit van Eberhard de Verschrikkelijke was ik nog vergeten te melden in mijn bloemlezing. Bij deze.

Geen dubbele regenboog die de misdaden van deze Collaborateur wit kan wassen.

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Eberhard van der Laan liet ISIS-beul vrij rondlopen op De Dam en liet protesterende Nederlander arresteren door zijn jihadpolitie

 1. Duchesne // oktober 6, 2017 om 19:56 //

  Er word in Nederland met meer maten gemeten wanneer het gaat om wet en recht. Moordenaars kunnen vrij rondlopen en hen die ze bestrijden worden met arrestatie teams uit huis geplukt. “leiders” die heulen met moordenaars en terroristen verdienen geen roem of eer, enkel een enkeltje mesthoop.

  De pers weet hoe vork en steel zitten, masr zwijgen en heulen met de verraders mee. Vrijheid is ernstiger bedreigd en vernield door lieden zoals Van der Laan dan zoals ik het zie in 40/45….er is nu nauwelijk verzet tegen te plegen, het uniform van de vijand ontbreekt…

  Like

 2. Nu wil die femke Halsema burgemeester worden nou dan wordt het echt helemaal een teringzooitje.
  Die hoer is nog gekker dan gek ben benieuwd of ze het voor elkaar ktijg de teef.

  Liked by 1 persoon

 3. Wordt zijn huis nu een bedevaartsoord ,de “Heilige Eberhard ? Om te kotsen ,”hij was zo lief ,dat zeggen alleen mensen die niet op de “hoogte zijn ,en zijn huichelachtige politieke vriendjes natuurlijk ![Mijn acount is verwiseld ! Je hebt op twitter ,ron.oosterbeek@gmail.com/arnoyuma ,ik dus.de ander is ron.oosterbeek@gmail.com/@oosterbeekron ,al mijn tweets komen op zijn adres ,en ik kan niet inloggen op de mijne ,dit is na dat ik geblokt werd door twitter om gedragscode verder geen uitleg ? Weet niet wat ik nog kan doen ?

  Like

 4. Nog zo’n wapenfeit: Toen het Russische staatshoofd in Amsterdam op bezoek was, bleef Van der Laan bewust weg. Een schoffering zonder weerga. Dit bezoek was trouwens in 2013, dus ruim voor MH17. https://www.nrc.nl/nieuws/2013/04/09/van-der-laan-blijft-bewust-weg-bij-poetin-12641141-a996699

  Liked by 1 persoon

 5. @zwartschakel // oktober 6, 2017 om 20:36

  Oh, dus jij bent Ron Oosterbeek, en dat andere account is niet van jou ?

  Vreemd, want dat account begon net nadat jij problemen kreeg.

  Je kan nu helemaal niet meer op twitter ? Dus je kan me ook niet meer een DM sturen ?

  Ik ga er even over denken …

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2017 om 00:15 //

  Toch wel opvallend, die moslims veranderen hun naam net zo makkelijk als ik mijn onderbroek.
  Wat nou Britani of el Hague dat geeft alleen maar aan waar ze vandaan komen.

  Like

 7. Mbt het filmpje van AT5:
  Niks geleerd van het verleden.
  Dat moslims dit in Nederland mogen zeggen is een teken aan de wand.
  En een overheid die er niks tegen doet omdat het door de schaduwregering is opgedragen.

  Like

 8. Inderdaad. Ik heb op vele reacties een stukje geschreven en dat wordt door linkse mensen zo bekritiseerd dat het zielig is hoe deze mensen zijn geïndoctrineerd. Nee links is het kwaad. Links wil en duld geen tegenspraak. Dit bewijst Hoe Fout en Achterlijk links is.
  Nogmaals mijn bericht.
  Kijk lieve mede amsterdammers noem nou eens 1 ding op wat hij aan Amsterdam heeft verbeterd. Ik kan wel vertellen wat hij heeft kapot gemaakt. Ik begrijp dat veel mensen links zijn georiënteerd, maar de tijd dat de CPN in Amsterdam heerser was is verleden tijd, ik zeg even voor gemak de geboren witte Amsterdammer waar de ouders ook van Amsterdam behoorden , daar zijn nog zo’n 20% van over. Ja mensen de rest zijn Yuppen en islamieten, de kleine zelfstandige Nederlander in de detailhandel zijn in geruild voor halal winkels. Gehele buurten zijn eigendom van turken ( Amsterdam oost) en Marokkanen (Amsterdam west) geworden. Voorheen konden de joodse mensen overal over straat lopen, Nu niet meer. Voorheen konden Homo’s overal over straat lopen Nu niet meer. Voorheen waren er meer huur woningen dan koop, dankzij de rijke Yuppen is er geen woning meer te krijgen. Het steunen van deze burgermeester betreft het afschaffen van Zwarte Piet heeft veel stof doen opwaaien. Vrouwen met een kort rokje worden na geroepen dat ze een hoer zijn en tevens niet meer veilig over straat kunnen. De helft van de moskeeën zijn salafistisch. En diegenen die dat moesten voorkomen zijn corrupt gebleken. En wie heeft iemand voor gedragen voor een aanstelling terwijl diegene een flink strafblad had En u zegt dat v.d. Laan goed werk heeft verricht. Nou ik denk veel mensen de plank volledig misslaat.

  Like

 9. Filmpjes weg filmpjes terug leuk spelletje youtube .


  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: