Nieuw

De Las Vegas schutter was een Hillary supporter, gefinancierd door Soros

(Door: Baxter Dmitry – Vertaling ‘rommel’)

Ondanks de beweringen van de heersende media dat Stephen Paddock geen politieke affiliaties had, was de Las Vegas schutter in werkelijkheid een supporter van Hillary Clinton en lid van Antifa, die door George Soros gefinancierd wordt, volgens rapporten.

De mainstream media betoogt dat Paddock zonder motief handelde, behalve dan dat het een “boze witte man” was, en gebruikt de verklaringen van zijn vriendin en broer, die beide een shock c.q. verbazing uitdragen dat Paddock in staat was deze massamoord uit voeren, om deze valse berichtgeving te verspreiden.

De msm is actief bezig om de informatie te onderdrukken die bewijst dat Paddock eigenlijk een linkse operatie uitvoerde, in een valse vlag onderneming om een burgeroorlog te ontketenen, met als gevolg de staat van beleg, en wraakhandelingen op conservatieven in het hele land te creëren.

De CIA-opgeleide inlichtingenofficier en voormalige Amerikaanse Luitenant-kolonel Anthony Shaffer heeft zich uitgesproken over de misleiding en beweert dat Paddock doelbewust een countrymuziekconcert had gekozen, zodat hij zoveel mogelijk Trump-aanhangers kon vermoorden.

Kolonel Shaffer zegt tegen Fox News dat het “onbetwistbaar is” dat de schietpartij een “opzettelijke daad van terreur” is, en dat het motief duidelijk is, verwijzend naar het feit dat Stephen Paddock “in veel opzichten overeenkomsten heeft” met James Hodgkinson, de linkse terrorist die in juni van dit jaar meerdere Republikeinse wetgevers probeerde te vermoorden.

“Na gesprekken met psychologische professionals en een aantal andere mensen van de rechtshandhaving zie ik veel parallellen hier,” zegt Shaffer.

Er is maar één winnaar in Las Vegas. En zijn naam is George Soros, hij heeft een lange geschiedenis van het zaaien van verdeling en het creëren van chaos in landen om het politieke landschap te veranderen, waar hij onder andere Antifa voor financiert, de radicale linkse organisatie die volgens eerdere berichten geallieerd was met Paddock.

Forensische psychiater Dr. Michael Welner heeft ook verklaard dat Paddock zich doelbewust gericht heeft op conservatieven en dat CNN deels schuldig is aan deze wandaad.

“Mensen neerschieten om bekendheid te krijgen en verder niets is een typische misdaad voor een jonge man, en hier hebben we een 64 jaar oude man zonder een dramatische geestesziekte,” zegt Welner, die ook Paddock vergelijkt met de linkse terrorist Hodgkinson.

Welner voegt eraan toe dat Amerikaanse wapenliefhebbers, populisten en nationalisten, routinematig worden “gedehumaniseerd” en “gedemoniseerd” door links en de mainstream media, en dat de extremistische retoriek van CNN veel linksen heeft geradicaliseerd.

“Zijn gedachtegang is dat ze het verdienen om te sterven”, zegt Welner, die naar Paddock verwijst. “Een persoon die een motivatie aanneemt kan in andere gevallen wetsgezind zijn, maar hij voelt zich gerechtvaardigd omdat zijn doel de middelen rechtvaardigt – dus gaan we nu praten nu wapenbeheersing, omdat hij een over de top wapenmisdaad heeft gepleegd,” en voegt eraan dat Paddock “zover was aangevuurd dat hij geen middel zou schromen om mensen te vermoorden die in zijn ogen zijn gedehumaniseerd.”

Reporter: “Wat vertegenwoordigen countrymuziek fans en countrymuziek artiesten?”

Welner: “Dit is Amerika – het zou vuurwapens kunnen zijn… hij was slim genoeg om te weten wat het gevolg zou zijn.”

Bron:

http://yournewswire.com/las-vegas-shooter-hillary-supporter/

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5158 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on De Las Vegas schutter was een Hillary supporter, gefinancierd door Soros

 1. Ik kom net dit tegen:

  SHOCK CLAIM: Las Vegas Gunman Made ISIS Tape, Says Former Trump Campaign Official
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/10/shock-claim-las-vegas-gunman-made-isis-tape-says-former-trump-campaign-official/

  En net daarvoor een twitterdraad. Ik heb er een pijltje naar beneden en boven bijgezet om aan te geven dat de draad zowel naar boven als beneden gelezen dient te worden:

  Like

 2. Schokkende claim: ‘Las Vegas schutter maakte ISIS-video’ zegt voormalig campagnemedewerker Trump

  https://www.nextnewsmedia.nl/schokkende-claim-las-vegas-schutter-maakte-isis-video-zegt-voormalig-campagnemedewerker-trump/

  Liked by 1 persoon

 3. Zal het nog sterker vertellen meerdere schutters de video is al uit en overduidelijk meerdere machine geweren op meerdere locaties .

  Like

 4. Meerdere machine geweren gelijktijdig vuur https://www.youtube.com/watch?v=yDjYaum6njM

  Like

 5. Trump mag dan wel President van de Verenigde Staten zijn geworden, maar volgens mij trekt ‘deepstate’ en H. Clinton aan de touwtjes. Feit is dat het wapenbezit van de US-burgers strikt aan banden gelegd dient te worden, want het is moeilijker om gewapende burger milities uit te schakelen, want dan stijgt het collateral damage te veel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: