Nieuw

“De kloof tussen moslims en niet moslims blijft groeien in Nederland”, mede hierom wil ik gewoon een moslimvrij Nederland

Uiteraard doet deze tekst boven een stukje op Fenixx de meer of minder extreem linkse moslimknuffellaars de nekharen stijgen en doet dit bij het antifa tuig het stoom uit de reet knallen. Reacties behorende bij deze titel wanneer het herplaatst wordt op linkse bagger sites zullen wel weer de richting op gaan van veetransporten per spoor volgeladen met arme zielige moslims die zich oh zo graag de hoek der zieligheid op laten duwen of in dit geval per spoor laten begeleiden. Het maakt me geen ene donder uit maar dat had u, beste lezer, ondertussen wel begrepen lijkt mij zo.

Dit is een reactie op een artikel geplaatst in De Gelderlander alwaar men stelt dat de integratie mislukt is, dat wij ons onvoldoende aan de moslims hebben aangepast en dat het dus gewoon weer eens de schuld is van de boze witte man, vrouw of het witte kind. En nee reageren bij de bron gaat niet, althans kan ik niet (meer).

Nederland slaagt er niet in de kloof tussen moslims en Nederlanders te verkleinen. Sterker nog, die kloof wordt alleen maar groter. Ambtenaren en bestuurders blijven steken in goede bedoelingen.

Dat zegt Saïd Bouharrou. De Nijmegenaar is vicevoorzitter van de Raad van Marokkaanse Moskeeën (RMM). Hij zit in Den Haag geregeld met ambtenaren en bewindslieden aan tafel. Volgens Bouharrou moeten er verplichte richtlijnen komen om Nederlanders met een migrantenafkomst in dienst te nemen bij bedrijven en de overheid.

Saïd Bouharrou heeft wel eens geprobeerd om vrouwen binnen de moskee meer zeggenschap te doen toekomen. Hij is van mening dat binnen de islam een vrouw met haar man de discussie kan aangaan om van hem toestemming te krijgen om zich kandidaat te stellen voor een bestuurlijke functie binnen de moskee. Zegt dat niet al genoeg dat ze eerst toestemming moeten vragen? Toen onze wereldvreemde Saïd deze oproep deed steeg de verkoop van ijszakken, verband en boerka’s om de aangebrachte verwondingen te verbergen tot een hoogtepunt.

En nu wil Saïd dus dat de Nederlanders onder dwang geen integreren in hun eigen samenleving. Zo moeten er van hem quota komen om werkgevers te verplichten moslims in dienst te nemen. Dit mag volgens het onderkruipsels hem gerust onder dwang. Bonussen voor het aannemen van moslims. Het etnisch profileren bestrijden. Eerst stageplaatsen voor moslims en dan pas voor andere. Eigen moslims eerst!

In de afgelopen 5 jaar voelt maar liefst 30% van de moslims zich gediscrimineerd en hiervan wist 95% niet eens hoe je dat moet schrijven, maar daar gaat het natuurlijk niet over evenals het feit dat je geen mannen in jurk voor je laat werken die om de paar uur met de reet naar Mekka buigen om in het zandbakken brabbel taaltje te brullen alsof ze met een regenpijp anaal gefixeerd worden. En waarom moet je als werkgever überhaupt mensen in dienst nemen die je taal niet machtig zijn? En we doen het goed want we zijn koploper met Nederland aangezien het gemiddeld aantal zich gediscrimineerd voelende moslims voor de rest van Europa pas op 17% zit. Waar een klein landje groot in kan zijn!

De moslims hebben vooral veel last van het feit dat ze werk moeten zoeken, oh nee wacht ik bedoel natuurlijk dat ze er last van hebben dat ze moeten werken. Niet? Ach ja ze voelen zich gediscrimineerd op de arbeidsmarkt en zien dit als een perfecte reden om dan maar gewoon niet te werken. En op de woningsmarkt voelen ze zich ook al gediscrimineerd en soms krijgen ze geen voorrang in de snackbar en dit voelen ze ook als discriminatie. En dan is het ook nog eens de politie die hen steeds moet hebben en dat kan natuurlijk echt niet.

Op Italiaanse moslims na voelen Nederlandse moslims zich na het minst verbonden met het land waarin ze leven. De uitkomsten sluiten nauw aan bij een onderzoek door het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). De SCP stelde begin dit jaar al dat 40 procent van de Turkse en Marokkaanse Nederlanders zich niet meer thuis voelen in Nederland. Ze zijn de laatste jaren minder positief geworden over hun kansen en ervaren vaker discriminatie.

Tja wanneer ik dit lees dan hang ik de vlag alvast uit, oprotten en nooit of te nimmer meer terugkomen lijkt mij. Nee ook niet voor vakantie of familiebezoek oprotten en wegblijven. Ook mooi dat er over Nederlandse moslims gesproken wordt, waarom dit? Ze voelen zich toch marokkaan, turk of een willekeurige andere woestijnrattensoort? Wanneer je als parasiet niet meer tevreden bent met de hond die je uitzuigt dan zoek je toch een andere, dan vertrek je toch gewoon? Ik zie het probleem niet en dit ondanks het feit dat ik me eigen al langere tijd gediscrimineerd voel in me eigen land, dus nog niet eens in een land dat niet mijn land is.

Het hoogtepunt in dit artikel is wel het slotpleidooi van vriend Saïd.

Deze werkelijkheid verander je niet meer met praten alleen, zegt Bouharrou. ,,In dit land hebben we het idee dat als je maar je best doet, er voor vecht, iedereen een kans krijgt. Ik geloof dat niet meer. Ik zie en hoor te veel foute voorbeelden. Hij begrijpt waarom Marokkanen radicaliseren. ,,Ze krijgen zo veel bagger over zich heen.’’

Dus Saïd was ooit van mening dat vrouwen meer rechten moeten krijgen dan enkel het aanrecht en praat vervolgens het radicaliseren van moslims goed. Dit noemen wij een kleine kwinkslag geloof ik.

Lieve Saïd neem je moslimgebroed bij de hand en vertrek wanneer jullie het hier zo moeilijk hebben. Het soort moslim zoals jij is veel gevaarlijker dan al dat tuig dat gezellig met een bord op schoot aan het radicaliseren is. Pleur om te beginnen op uit mijn stad en beter nog rot op uit mijn land wanneer het je hier niet bevalt. Wat zou dat mooi zijn een moslimvrij Nederland alwaar je gewoon normaal kunt leven en doen wat je wilt zonder steeds maar weer te kijken wiens lange tenen je nu weer hebt geschaad.

Met groet Bolo

 

 

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

10 Comments on “De kloof tussen moslims en niet moslims blijft groeien in Nederland”, mede hierom wil ik gewoon een moslimvrij Nederland

 1. “Volgens Bouharrou moeten er verplichte richtlijnen komen om Nederlanders met een migrantenafkomst in dienst te nemen bij bedrijven en de overheid.”

  Jaaahaaa, laten we meer moslims aannemen:

  Like

 2. Duchesne // oktober 6, 2017 om 20:06 //

  Thuis voelen hoeven ze zich ook niet, want ze gaan weer richting het zuiden of in de voerbak van de vakensfokkerijen in de nabije toekomst. Ze horen hier niet met hun sekte, ze zijn juist door hun eigen gedrag niet meer welkom. Na ruim 50 jaar hier alles tehebben gekregen kunnen die krengen niet anders dan afgeven op het volk dat hun medische zorg betaald, de moeite doet informatie in hun taal te verzorgen, hun inteelt in de verzorgingstehuizen voedt en verzorgd, hun kinderen beloond met extra toeslagen, hun vreten en uitkering verzorgd en hun huizen financiert…opfilkkeren is niet het goede woord om te beschrijven wat nodig is, maar het is wel het beste advies. Hun thuis is aan de andere kant van de middellandse zee, als ze deze uitvreters daar nog willen hebben….

  Aanpassen of opflikkeren.

  Liked by 1 persoon

 3. trebor2110 // oktober 6, 2017 om 20:10 //

  Like

 4. trebor2110 // oktober 6, 2017 om 20:34 //

  Dat had dus 1 post moeten zijn

  Like

 5. Anna Portugal // oktober 6, 2017 om 20:59 //

  Ik vind dat jullie vóór elk artikel een vaste ‘frase’ moesten hebben: ‘ Moslims in Nederland zijn 10 percent ( ik weet niet zeker hoeveel percent, maar volgens mij is het rond de 10 percent) van de Nederlandse bevolking’).
  Dus waarom heeft een minderheid zo’n grote inspraak.

  Like

 6. skeeter // oktober 6, 2017 om 21:09 //

  Ontdankbare valse honden worden normaal afgemaakt.

  Like

 7. Zij passen zich dus niet aan ducesne.
  Nu moeten ze opFlikkereren?
  Hoe moeilijk is dat?
  Google slave should express everey slave mentalaty..

  Like

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 // oktober 8, 2017 om 10:58 //

  Wat zielig, maar beste meneer van de islamraad of zoiets dat niet iedere moslim direct een baan, laat staan een hoge baan en huis vindt heeft toch echt iets te maken met het feit dat er teveel moslims in Nederland zijn, en ondanks dat feit nog meer blijven komen, dus… Het aantal banen wordt schaarser net als woonruimte, raar nietwaar.

  Voor de moslimmeneer enige cijfers van het toch voor hem betrouwbare CBS.

  In 1947, vlak na de oorlog waren er pakweg 300 moslims in Nederland, in 1960 was dit aantal gegroeid naar 1400. Iets meer dan 10 jaar later, in 1971 waren dit er al bijna 55.000. In 2000, iets meer dan 50 jaar later waren er 800.000 moslims in Nederland en nu anno 2017 stelt men dat er officieel 1.000.000 moslims in Nederland zijn, officieus met de vele illegalen erbij zal dit getal eerder 1.500.000 zijn.

  In 70 jaar tijd is de moslimbevolking van 300 gestegen naar minimaal officieel 1.000.000 (officieus 1.500.000). Wie nu nog niet begrijpt waar de schoen wringt is niet meer te helpen. Wie nu nog volhoudt dat er niets aan de hand is, terwijl uit sommige onderzoeken en cijfers al blijkt dat de moslim populatie snel, wellicht al binnen slechts 1 generatie, overheersend zal zijn, is eveneens niet meer te helpen.

  Het water naar de zee dragen, als alle moslims die nu in Nederland zijn een leuke baan en huisvesting hebben, komen er direct weer 100.000 bij en opnieuw en opnieuw en opnieuw, dit heet kolonialiseren meneer en dat is een heel ander verhaal.

  Like

 9. Saïd vergeet dat er een veel gemakkelijker oplossing is. Geen moslims, geen integratieprobleem met moslims. Simpelweg de islam strafrechtelijk nomineren voor wat het is: een criminele organisatie. Islam verbieden, alle aanhangers vervolgen, nederlanderschap afnemen en uitzetten naar een gehuurd stukje woestijn. Heimelijke achterblijvers standrechtelijk executeren.
  Wát een vreedzame, tolerante, vrije maatschappij zullen we dan weer terugkrijgen!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: