Nieuw

Column Jan Roos: Straks heeft het ondemocratische moloch Brussel z’n eigen stormtroepen

Door: Jan Roos

Stelt u eens uzelf de eerlijke vraag of u zich veilig voelt in ons land. Als uw antwoord ja is kan ik alleen maar melden dat ik jaloers op u bent. Het zou me heerlijk lijken om me veilig te voelen. Maar ik voel het me niet. Of liever gezegd, we zijn het niet.

Het Hennis-debat gaf precies weer wat al heel lang het probleem is. Iedereen in de Tweede Kamer heeft een grote waffel over het ondeugdelijke materiaal waar we “onze jongens” de wereld mee rondsturen, terwijl er nauwelijks partijen in Den Haag zijn die niet op het leger hebben bezuinigd of in hun partijprogramma hebben staan dat defensie verder uitgekleed moet worden.

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/column-jan-roos-straks-heeft-het-ondemocratische-moloch-brussel-zn-eigen-stormtroepen/

Doe mee met 7.516 andere volgers

About rommel (2196 Articles)
Toen ik klein was zeiden ze tegen me dat iedereen minister-president kan worden... ik begin het nu te geloven.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: