Nieuw

Arthur van Amerongen – Witte erfzonde en inktzwart islamocalvinisme: donderpreken van dominee Wekker

Dat Gloria Wekker een fopwetenschapper is, dat wisten we al. In vergelijking met haar volslagen onzinnige kulstudie Gender en Etniciteit, is de dianeticsleer van Ron L. Hubbard Nobelprijswaardig. En die oprichter van de Scientology Church was zo knettergek dat coprofaag John McAfee naast hem weer een keurige burgerman wordt die helemaal geen last heeft van achtervolgingswaanzin.

Als dominee maakt Wekker het nog gekker. Afgelopen zondag moest ze prediken in de Ekklesia, een sekte die huist in de Rode Hoed. Het is een soort kerk zonder een concrete oudtestamentische en nieuwtestamentische God al gelooft de roomblanke gemeente natuurlijk wel in Allah want diens bestaan is ruimschoots bewezen door de Heilige Qur’aan, een goddelijke boek dat best weleens in aanmerking mag komen voor de Nobelprijs van de Literatuur. Er staan geen kruisen in de Ekklesia want dat is kwetsend naar de mohammedaanse schoonmakers van de Rode Hoed toe.

Lees verder:

http://www.hpdetijd.nl/2017-10-06/wekker-erfzonde-arthur/

Doe mee met 7.520 andere volgers

About rommel (2203 Articles)
Toen ik klein was zeiden ze tegen me dat iedereen minister-president kan worden... ik begin het nu te geloven.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: