Nieuw

Zweden: Geweld en misdaad zijn in moslimmigrantenwijken niet meer te hanteren – soldaten worden ingezet om de politie te helpen

Net als Denemarken, die verleden week soldaten heeft ingezet om de overbelaste politie te ontlasten, overweegt Zweden nu hetzelfde te doen in de stad Malmö, die geplaagd wordt door geweld en schietpartijen van islamitische migrantenbende’s.

Malmö is Zweden’s derde grootste stad en wordt beschouwd als de meest “multiculturele” stad van het Scandinavische land, waarbij slechts de helft van de bevolking etnisch Zweeds is.

Maar als deze cultuur Afrikaans en islamitisch is, stijgen de verkrachtingen en gewelddadige misdaden zodanig dat de lokale politie niet langer meer zijn burgers veilig kan houden.

Alleen al in de eerste acht maanden van 2017 hebben er 102 schietincidenten in Malmö plaatsgevonden. Die zes levens en 35 gewonden heeft geëist. De beschikbaarheid van goedkope vuurwapens blijft een groot probleem, aangezien jonge criminelen geen moeite hebben met het verkrijgen van een wapen, meldde de lokale krant Skånska Dagbladet eind september.

Eerder dit jaar heeft de politie van Malmö toegegeven dat ze overbelast is en lijdt aan een ernstig gebrek aan bekwaam personeel. Om de opkomst van het dodelijk geweld te doorstaan moest Malmö politieagenten van andere regio’s “lenen”.

Momenteel zijn ongeveer 60 extra politieagenten en civiele onderzoekers in Malmö in “bruikleen” van andere steden, met 150 van eerder dit jaar, meldde SVT.

Inmiddels is het aantal gerapporteerde misdaden in Malmö tot een niveau gegroeid dat het “onaanvaardbaar hoog” wordt genoemd, terwijl het percentage opgeloste misdrijven in Zweden blijft dalen door gebrek aan middelen. Onlangs bleek dat slechts acht procent van de onderzochte verkrachtingen was gerapporteerd als opgelost.

Tegelijkertijd blijft de politiekracht over het hele land krimpen, omdat steeds meer politieambtenaren in protest ontslag nemen, door de lage lonen, veeleisende routines en de arbeidsrisico’s die ze tegenkomen. Alleen al in 2017 verloor Zweden tot nu toe 609 politieagenten, meldde de Zweedse Radio. (Edoch melden ze niet dat deze ontslagen rechtstreeks verband houdt met de toename van misdaad en geweld uit de moslim-migranten gemeenschap).

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/10/04/sweden-violence-and-crime-so-bad-in-muslim-migrant-areas-soldiers-will-have-to-be-called-in-to-supplement-police/

Doe mee met 8.464 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

8 Comments on Zweden: Geweld en misdaad zijn in moslimmigrantenwijken niet meer te hanteren – soldaten worden ingezet om de politie te helpen

 1. skeeter // oktober 5, 2017 om 04:24 //

  gelijk street justice voor aggressieve moslim apen.

  Like

 2. copywriter // oktober 5, 2017 om 05:53 //

  Wat een lachertje die Zweedse soldaten zijn geen haar beter dan de rest van die totaal gestoorde Zweden. Die gaan daar naartoe met een bloemetje in de geweerloop om knuffelbeestjes uit te delen.

  Like

 3. polderboy // oktober 5, 2017 om 08:49 //

  In Bavaria in Duitsland zitten ze ook met de rape statistieken in hun maag. Staatsmedium Deutsche Welle heeft een staatscriminoloog Pfeiffer erbij gehaald, om de statistieken onderuit te halen. Zijn argumenten:
  -Duitsers verkrachten zich helemaal de tyfus, maar een Duits wijf vindt het lekker als een Duitser het doet, maar dat racistische wijf doet aangifte als ze eens een keertje door een arme buitenlander een gewelddadige beurt krijgt;
  -Ontaarde Duitsers blaffen hun kinderen massaal vol met geweld, maar ontaarde Duitse moeders geven daar geen fuck om, en doen geen aangifte daarvan;
  -de buitenlandse verkrachters zijn gezonde jonge kerels, terwijl Duitsers allemaal impotente oude lullen zijn. die niet in staat zijn om een lekker mokkel met geweld vol te blaffen.
  -de massa verkrachtingen in Keulen is iedereen aangifte van gaan doen, wat de statistieken vertekend, door dat de Staat niet is gelukt dat in de doofpot te stoppen, waarna alle door buitenlanders verkrachtte vrouwen moed kregen om er aangifte van te gaan doen.
  http://www.dw.com/en/why-are-sexual-assaults-in-bavaria-on-the-rise/a-40613027

  Pfeiffer is m.i. geen staatscriminoloog maar een staatscrimineel, die in de Goebbels bode, Deutsche Welle, even los gaat.

  Like

 4. Hoe klinkt pang pang in het Zweeds?.

  Like

 5. als een klein brandje in een woning is en de brandweer niet gelijk gaat blussen wordt de brand groter en moeten meer brandweer mannen komen , zie in Zweden een hoop mensen uit andere landen binnen laten, eerst kon de politie het nog aan en ze hebben deze import criminelen niet goed aangepakt, nu worden die steeds geweldadiger en hebben ze hulp va het leger nodig, ze hadden nooit al die aantallen zgn vluchtelingen het land in moeten laten, hadden ze nu het leger niet hoeven laten helpen en zou Zweden een betere plek zijn, maar ja dat is helaas in meer landen het geval, tegen eigen landgenoten zoals Catalonie meppen ze de eigen bevolking in elkaar, en moslims die straten bezetten om te bidden laten ze hun gang gaan

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2017 om 11:41 //

  Waarschijnlijk zullen we er aan moeten wennen. Het moet eerst nog veel erger worden voordat erkent wordt dat er een probleem is, daarna gaat men nog ellenlang vergaderen wat men daar nou mee aan moet, uiteindelijk rolt er dan een concept-plan uit dat natuurlijk weggestemd gaat worden omdat het ‘te ver’ gaat en bepaalde groepen buiten proportie beschuldigd worden. Opnieuw vergaderen dus waarna er een minder zwaar aangezet plan uitrolt, voordat er na lange tijd eindelijk iets van een werkbaar plan komt is het dermate verwaterd dat het nog maar zeer de vraag is of het ook gaat helpen. In de tussenliggende tijd is de overlast gegroeid en…. Nou ja moet ik doorgaan ?
  Laten we niet vergeten dat onze “rechtspraak” of beter gezegd kromspraak ertoe bijdraagt dat met name ‘kleine criminaliteit’ besmettelijk wordt.
  Stel, je buurman en jij zijn asielzoeker, allebei krijg je een vrij karige uitkering, na verloop van tijd merk je dat de buurman altijd met meer en duurdere spullen terugkomt van boodschappen doen dan jij. Hij heeft ook allemaal spullen die jij je niet kunt veroorloven. Na een tijdje kom je erachter dat de buurman aan proletarisch winkelen doet, zo heel nu en dan wordt hij gepakt maar het leid niet of nauwelijks tot straf; wat zou je doen ? Inderdaad ! En het gaat iedere keer een stapje verder. Het is vergelijkbaar met het opvoeden van huisdieren. Geef twee verschillende mensen een nagenoeg identieke herderpup uit hetzelfde nest en ga ze na een jaar vergelijken, de een luistert en de ander doet alles wat god verboden heeft. Waarom ? De een kan opvoeden en heeft duidelijke grenzen gesteld, overtreding wordt onmiddellijk passend bestraft, de ander is vergevensgezind en laat ‘wat’ meer toe en het puppy heeft dat sneller door dan je denkt en rekt zijn ruimte telkens weer een stukje op net zolang tot je na een jaar geen flikker meer te zeggen hebt.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // oktober 5, 2017 om 12:29 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 8. Johan P // oktober 5, 2017 om 13:55 //

  Dit is het beste dat kon gebeuren. Hopelijk loopt het erg snel nog verder uit de hand en worden de soldaten daar ook aangevallen en onder de voet gelopen.
  Pas als het ergens echt zo onhoudbaar wordt dat zelfs de staatsmedia en de MSM het niet meer kunnen ontkennen kan er een kans komen voor andere geluiden.
  Het is jammer voor Zweden, maar dat land bestaat feitelijk al niet meer, dus eerlijk gezegd ben ik blij dat het daar nu mis gaat. Dat geeft de andere landen nog een (kleine) kans de zaken aan te pakken en al dat schorriemorrie terug de zee in te flikkeren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: