Nieuw

Trucks met explosief materiaal aangetroffen in Parijs

Door: Simone van Zwienen

In een wijk in het noordoosten van Parijs zijn vanochtend zes flessen brandstof en een eenvoudig ontstekingsmechanisme aangetroffen onder enkele vrachtwagens. Het zou gaan om cementwagens van Lafarge, een Frans-Zwitsers bedrijf dat bouwmaterialen maakt.

Dat wordt gemeld door meerdere Franse media. De flessen werden ontdekt door werknemers. De gerechtelijke politie in Frankrijk zou niet uitgaan van terrorisme. Uit beelden van videocamera’s zou blijken dat twee mannen afgelopen nacht de trucks in brand probeerden te steken. Het Franse BFMTV meldt dat het explosieve materiaal inmiddels onschadelijk is gemaakt. De politie stelt een onderzoek in.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/trucks-met-explosief-materiaal-aangetroffen-in-parijs~a878c8f3/

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5561 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Trucks met explosief materiaal aangetroffen in Parijs

  1. Het is GEEN wij herhalen GEEN terrorisme! En het waren WITTE MANNEN, dus geen “mannen”
    Dat u het maar weet….
    Hoe lang nog tot……..

    Like

  2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: