Nieuw

Salafistisch alFitrah koopt pand met geld van Nederlandse investeerder

al-fitrah Utrecht

De salafistische organisatie alFitrah is er tóch in geslaagd het pand aan de Pahud de Mortangesdreef in de Utrechtse wijk Overvecht te kopen. Dat meldt het AD. AlFitrah koopt het pand voor 1,7 miljoen euro van pandeigenaar No Staples met hulp van een Nederlandse investeerder.

Imam Suhayb Salam heeft gisterenavond de koopakte getekend en No Staples deed dat vanmiddag. Salam is nu eigenaar van het pand en hoeft het gebouw dus niet te verlaten. Gisteren besloot de rechter dat No Staples het gebouw vandaag mocht ontruimen wegen achterstallige betalingen.

WNL >>

Al-Fitrah moskee blijkt voor de tweede keer een Al-Qaeda moskee

Nationaal coördinator terrorisme gaat terreurtraining geven aan jihadcommandocentra

Nieuw onderzoek naar alFitrah kan pas na de zomer beginnen

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7188 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Salafistisch alFitrah koopt pand met geld van Nederlandse investeerder

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: