Nieuw

Oostenrijkse linkse president roept alle vrouwen op om islamitische kopvodden te dragen in solidariteit met moslims om de ‘woekerende islamofobie’ te bestrijden

En nu begrijp je waarom ze voor de rechtse rechtse partijen in Oostenrijk een grote overwinning voorspellen op 15 oktober tijdens de parlementaire verkiezingen. Zijn verklaring wordt des te  absurder als je in overweging neemt dat de ban op geheel gezichtsbedekkende kleding op 1 oktober in werking trad en de politie het verbod afdwingt.

Oostenrijkse politieagent dwingt moslimvrouw haar gezicht te onthullen nu de “boerkaban” in het land in werking is getreden

Alexander Van der Bellen, de linkse voormalige leider van de Groenenpartij, die in januari met een zeer kleine marge de rechtse kandidaat versloeg, heeft ALLE vrouwen opgeroepen een kopvod te dragen in solidariteit met moslims om de “woekerende islamofobie” te bestrijden.

Na het in werking treden van de Oostenrijkse boerka- c.q. hijabban werd afgelopen zondag, 1 oktober, een moslimvrouw gedwongen haar gezichtsvod af te doen, in een nieuwe poging om de islamisering van het land tegen te gaan.

Van der Bellen reageerde op een vraag van een schoolmeisje die beweerde dat een verbod op islamitische sluiers hun uiterlijk zou veranderen.

“En het is niet alleen moslimvrouwen, alle vrouwen kunnen een hoofddoek dragen, en als deze afschuwelijke en ongebreidelde islamafobie doorwoekerd, komt er een dag waarop we alle vrouwen moeten vragen om een ​​hoofddoek te dragen – uit solidariteit met degenen die deze om religieuze redenen dragen.”

Oostenrijkse moslims worden geschat op bijna 6 procent van de 8 miljoen inwoners van het Europese land. In Wenen is de islam de islam de op een na grootste religieuze groepering, na het Rooms-katholicisme.

De steun voor een verbod op kleding die het gezicht op openbare plaatsen verbergt is in Europa aan het groeien, Frankrijk was het eerste land is om zo’n wet in 2011 te implementeren, gevolgd door landen waaronder België en Bulgarije, met gedeeltelijke verbod in Oostenrijk, Italië en Zwitserland.

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

12 Comments on Oostenrijkse linkse president roept alle vrouwen op om islamitische kopvodden te dragen in solidariteit met moslims om de ‘woekerende islamofobie’ te bestrijden

 1. Die gaat de kerstboom in.

  Like

 2. Bizar,hij gaat er zelf maar meelopen,ik heb die kopvodden niet uitgenodigd en na de oorlog waren shawltjes voor volkswijven,dames droegen hoeden,er was ook een verschil tussen een vrouw,juffrouw en mevrouw,deze laatste hadden gestudeerd,de juffrouw was in de middenstand en vrouw was je van een arbeider. Mijn moeder droeg altijd hoeden,omdat mijn vader gestudeerd had,zo ging dat als verlengstuk van de man.Wat een boerenlul die vent zeg.

  Like

 3. skeeter // oktober 5, 2017 om 20:35 //

  Hey Susan, beetje respect voor boeren graag, je zal ze nog hard nodig hebben.

  Liked by 1 persoon

 4. skeeter // oktober 5, 2017 om 20:37 //

  En boerenlullen zijn meestal rechts Susan, zeer manke vergelijking.

  Like

 5. Ja, en ook een beetje respect voor lullen. Of wil je een koekje?

  Liked by 1 persoon

 6. Hahaha, nou zo kan ie wel weer hè?

  Like

 7. Dood aan alle aanhangers van het geloof van de pedofiel.

  Like

 8. polderboy // oktober 5, 2017 om 23:04 //

  Terwijl de mensen om je oren spetteren vanwege aanslagen van Allah Akbar brullende daders, je struikelt over tussen stoeptegels gestampte homo’s en Joden, het gegil van verkrachte vrouwen soms niet om aan te horen is, begrijpt Van der Bellen maar niet waarom mensen zo een tyfus hekel krijgen aan islam, vanwege die hoofddoekjes.

  Zijn moeder heeft het hem vroeger ook tevergeefs proberen uit te leggen: “Nee Alexander, mensen hadden geen hekel aan nazi;’s vanwege hun helmen, die ze verplicht waren om te dragen als soldaat, het was iets anders…”

  Like

 9. Dat hij zelf maar met een comozak over zijn lelijke kop gaat lopen, vervolgens kan hij zijn voorhuid onverdoofd af laten pellen uit solidariteit….
  Misschien wil hij ook nog gezellig meedoen met de genocide op christenen, want ja, we moeten ons toch aanpassen nietwaar?

  Like

 10. Anne marie ten Berge // oktober 6, 2017 om 07:04 //

  Ja Aad als die linkse gek dan toch solidair wil zijn met de horde agressieve moslims moet hij zich maar laten besnijden, een vuile baard aanmeten, zijn varkens snitzel verbieden , een harem met kopvodden beginnen en alle kerken met een kruis verbieden.

  Like

 11. Nou ik moet zeggen dat ik t wel een goed idee vind, vreemd? Nee hoor, je hebt dan altijd iets bij de hand om je lul aan af te vegen, dat scheelt een berg t shirts.

  Like

 12. Hij kan die hoofddoek in een plekje douwen waar de zon nooit schijnt die bokkenlul!!
  Nooit never een hoofddoek op, en zeker niet om die pislammers te plezieren!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: