Nieuw

Martin Bosma: Merkwaardig. NOS vertelt nu niet of het gaat om een “witte man”. En verzwijgt ook voornaam.

MAMADOU D.

Mamadou is de sub-Sahariaanse vorm van Mohammed.

Tegen de man die vorig jaar bij een veerpont in Amsterdam twee mannen zou hebben mishandeld is vier jaar cel geëist, waarvan een jaar voorwaardelijk. Het Openbaar Ministerie beschuldigt de 24-jarige man van poging tot doodslag en openlijke geweldpleging.

Twee homoseksuele mannen van 55 en 52 werden vorig jaar bij de pont achter het Centraal Station uitgescholden toen ze terugkwamen van een feestje. Een van hen werd tegen de grond geslagen en meerdere keren in zijn gezicht geschopt.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2196379-4-jaar-cel-geeist-voor-mishandeling-bij-veerpont-amsterdam.html

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Martin Bosma: Merkwaardig. NOS vertelt nu niet of het gaat om een “witte man”. En verzwijgt ook voornaam.

  1. templars2017 // oktober 6, 2017 om 00:49 //

    Wel wel , dat openbare omroepen een (linkse) politieke agenda hebben wisten we al lang ,het frapante is dat ze het doen zonder blozen ,keer op keer.
    Als je het echte nieuws vergelijkt met de rommel op een openbare omroep dan verdient de journalist van de alternatie ve media respect , wat je bij iemand van de openbare omroep niet kan vinden.
    Het enige verschil is dat de journalisten van de openbare omroepen meer verdienen dan een alternatieve journalist, maar eergevoel kan je niet kopen en respect ook niet dat moet je verdienen ,iedere keer opnieuw.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: