Nieuw

Jordan Peterson aan het potnichtkutlulmodeterreurfront

Door: Martien pennings

Ja, ik ben toch wel een bruut, geloof ik, want ik had die impuls om te roepen “is er een chirurg in de zaal?” omdat ik de stembanden van die opponent van Peterson, “professor Pete” zo verantwoord en humaan mogelijk wilde laten doorsnijden. En dat was weer omdat ik af wilde van die impuls om ‘m’r te wurgen. Dit zijn godverdomme de “problemen” die aangekaart worden door dezelfde types die het Westen het liefst zo snel mogelijk zien bezwijken aan schuldgevoel over kolonialisme en slavernij, alsook de Holocaust willen delgen door de nazistische islam te omarmen en “kritisch” te zijn op Israël.

Lees verder:

https://martienpennings.wordpress.com/2017/10/04/jordan-peterson-aan-het-potnichtkutlulmodeterreurfront/

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Jordan Peterson aan het potnichtkutlulmodeterreurfront

 1. Republikein // oktober 5, 2017 om 16:54 //

  🍺Fijne

  Like

 2. Johan P // oktober 5, 2017 om 17:56 //

  Prof. Peterson is controversieel, maar dwingt mensen altijd tot nadenken en heeft messcherpe analyses. Een briljant man.
  Op dit moment wordt hij mogelijk aangeklaagd wegens de ‘hatecrime’ van het weigeren al de verzonnen genderwoorden te gebruiken waarmee diverse studenten willen worden aangesproken. En volgens de volkomen doorgedraaide Canadese gendermaffia staat dat gelijk aan misbruik en mishandeling.
  Hij kan worden veroordeeld tot boetes, en weigeren die te betalen kan leiden tot gevangenisstraf.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: