Nieuw

Italiaanse linkse politicus stelt voor dat ALLE kinderen Arabisch leren om te helpen met het integreren van moslims

Waarschijnlijk kwam het bij deze linske debiela niet op om te adviseren dat moslim migrantenkinderen Italiaans moeten leren. In Oostenrijk hebben we een linksgestoorde president die wil dat alle vrouwen een islamitische kopvod dragen als protest tegen de “woekerende islamofobie”, en nu hebben we in Italië een linkse mongala die wil dat alle Italiaanse kinderen Arabisch leren zodat ze voorbereid zijn voor de dag dat Italië een islamitisch kalifaat is, in een zeer nabije toekomst, met dit tempo.

Het mag onderhand niet verbazingwekkend zijn dat christelijke kinderen worden geleerd in een moskee te bidden.

De controversie ontstond na de zomervakantie tijdens de eerste Rivalta raadsvergadering en werd veroorzaakt door de woorden van Sofia Zemmale, raadslid voor de meerderheidspartij van PD (natuurlijk weer links): “De kinderen moeten Arabisch leren om in een andere richting te gaan en zo bijdragen aan de integratie,” zei ze in de vergaderzaal, en suggereerde “om iedereen de Arabische  taal te leren.”

“Voor links is het duidelijk niet belangrijk als de kinderen weinig vertrouwd zijn met het Engels, Chinees en Duits, wat nuttig zou zijn voor hun toekomst: anderzijds is het wel belangrijk dat we hen snel Arabisch moeten leren, om hun moslim-klasgenoten te laten integreren. Ik denk dat de Italiaanse school onze taal en cultuur aan de kinderen van moslimmigranten moet leren, en niet omgekeerd.”

Bron:

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/10/02/italy-leftist-politician-suggests-all-children-should-learn-arabic-to-help-integration/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Italiaanse linkse politicus stelt voor dat ALLE kinderen Arabisch leren om te helpen met het integreren van moslims

 1. Integreren is toch andersom. Dat de binnenkomers de taal leren van hun gastland. Of ben ik nu gek.

  Like

 2. templars2017 // oktober 5, 2017 om 22:24 //

  Bewijst nog maar eens dat links alle registers wil gaan opentrekken om de omvolking zo snel mogelijk te voltrekken.
  Wat is er anders voor reden te geven als je de kinderen van een gastland gaat hersenspoelen met de rommel uit het midden oosten.
  Wij ,en dan bedoel ik de generatie die nu de volwassen groep binnen de bevolkingen zijn ,zijn in feite de laatste verdedigingslinie tussen de wereld die we kennen en de wereld die de elite wil maken voor onze kinderen en hun kinderen.
  Bekijk het door een realistische bril, wij worden als eerste geconfronteerd met wat zou moeten komen , wij zien dat het niet gaat wegens een te groot verschil in cultuur ,levensopvatting etc.
  Wij worden op alle manieren gedwongen ,buiten degene die er aan meewerken en goedkeuren, om het te aanvaarden ,willen of niet.
  Ter zelfde tijd worden onze kinderen ,dewelke de toekomstige generatie volwassenen vertegenwoordigen, gehersenspoeld zodat ze beter zullen integreren in de “nieuwe ” wereld.
  Dit is totaal verkeerd ,wij moeten niet integreren ,wij zijn niet de gasten op ons continent , wij hebben onze cultuur ,wij hebben onze waarden , wij hebben onze samenleving , wij hebben onze rechten ,wij kennen onze plichten.
  Dat een instituut zoals de EU boven onze hoofden gaat beslissen wat er met ons moet gebeuren en de manier waarop het ons opgedrongen wordt is mensonwaardig en verlaagt ons tot een status van monddode slaven ,werken ,betalen en zwijgen dat is hetgeen onze elite leiders van ons verlangen , dit is niet hetgeen waarvoor zovelen hebben gewerkt !! dit is een respectloze manier van omgaan met mensen.
  Wij de generatie volwassenen hebben de plicht te zorgen dat de toekomst van onze kinderen gevrijwaard blijft van onheil ,doen we dit niet dan zijn we even schuldig dan de criminelen die het onheil bedacht hebben.
  Wees eerlijk, welk nuchter mens gaat op de toekomst van zijn een hypotheek leggen wetende dat het leid naar een leven zonder toekomst?
  Dat is precies wat links en de elite aan het doen zijn door het hersenspoelen van de geesten van kinderen dat ze gender neutraal moeten denken ,dat islam een deel van ons erfgoed is ,dat ze Multi-culti moeten denken , dat ze zich moeten achterstellen op volk dat hier in principe niet moet zijn .
  Kinderen leren dat ze evenwaardig zijn met volk waarvan het geweten is dat ze totaal niet passen in de cultuur ,dat is pas racisme …………naar ik heb horen zeggen mag dat niet want dan ben je niet polcor.
  Als er niet vlug iets veranderd dan gaan we niet meer hoeven recht te staan want er zal geen mogelijkheid meer voor zijn.
  Voor de aankomende generatie …………….amen

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2017 om 23:03 //

  Ik ga vast beginnen met een cursus geiten hoeden en ben aan het uitzoeken of ik kamelen kan inspannen voor een rijtuig. Ook heb ik vast een grote bungalowtent besteld, ik wil goed voorbereid zijn als straks het kalifaat wordt uitgeroepen. Als het zover is ben ik de eerste nomade op de Veluwe. Of zoals we vroeger in plat Haags zeiden; ze blazen mij geen wind in me pijp. Waarvan akte.

  Like

 4. Geen integratie maar segregatie?

  Like

 5. Hahahahaha…. Tijl, je reactie is werkelijk kostelijk!!
  Ik heb hier een jonge witte herder (een zeer lastig en zeer eigengereid type)
  Een die een taakje schapen of misschien wel geiten hoeden best kan gebruiken.

  Nu weet ik inmiddels dat jij meer van de paarden weet dan van honden, maar anders.had ik je zeer zeker kennis laten maken met m’n witte GREMLIN😁 😁😁😁

  Als je die hond van mij aan kunt gaan de kamelen zeker lukken😁

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: