Nieuw

Het OM vertrouwt de Amsterdamse jihadpolitie niet en gaat aanvullend bloedsuikeronderzoek doen

Het OM heeft gevraagd om een medisch deskundige die inmiddels een onderzoek is gestart. Deze onderzoekt of dat wat er op het Stationsplein is gebeurd, past bij een laag bloedsuikerspiegel.

‘Het is niet uitzonderlijk dat er om aanvullend onderzoek wordt gevraagd. Dat gebeurt vaker’, zegt een woordvoerder van het OM. Wanneer het aanvullend onderzoek van de deskundige is afgerond, kon de woordvoerder niet zeggen.

AT5 >>

Net deze week had de Amsterdamse jihadpolitie het onderzoek afgerond en geconcludeerd dat er niks aan de hand was behalve een beetje onwelwording. Ik vraag me af wat ze de afgelopen vier maanden dan onderzocht hebben. We hebben geen lijstje met vragen gezien die de politie beantwoord heeft.

Ik heb nog wel steeds een paar vragen:

Getuigen inzake het Stationsplein niet verhoren (1234) maar wel beweren dat het onderzoek zorgvuldig geschiedt, terwijl die eerste getuige gemeld wordt dat haar verklaring overbodig is omdat alles al op camera staat, want er hangen er niet weinig op het Stationsplein, nadat de politie al getwitterd had dat, in volgorde, driemaal een verschillende verklaring (als je dat als verdachte doet bij de politie dan is het tijd je advocaat te bellen):

-we geven geen beelden

-we hebben geen beelden

-de camera’s stonden in pre-set modus

En:

Als de man een black-out had, waarom heeft de politie hem dan verder laten rijden?

Als hij al, zoals meerdere getuigen beweerden bij AT5, vanaf de Westkant gas gaf en slechts stopte omdat er een tram in de weg stond, waarom heeft de politie hem dan verder laten rijden?

Als hij duidelijk een hypo had, en geïrriteerd en agressief overkwam volgens getuigen, waarom heeft de politie hem dan verder laten rijden?

Waarom mogen we niet weten of de man aan ramadan deed? Het zou om reden van privacy zijn, maar krijgen we bij een alcomobilist niet ook te horen dat er alcohol in het spel was? Tot 90% van de diabete ramadanlims weigert hun medicatie te slikken op de voorgeschreven tijden. Op heel wat medicijnen staat dat je er niet mee mag rijden, maar zou dat in dit soort gevallen niet net zo moeten gelden voor mensen die weigeren de nodige medicatie te nemen? (er zou een rijverbod moeten komen voor ramadanlims, maar dat valt buiten de scope van dit stukje). Is Khalid’s rijbewijs überhaupt al ingenomen of mag die zometeen nog een jihadpoging ondernemen? Hij was tenslotte al eerder over een plein met veel mensen gereden, het Rembrandtplein op een drukke uitgaansavond, zo bleek uit de reconstructie achteraf. Kon die zich ook niks van herinneren. Mja, moslims, en zeker de jihadistische die goed thuis zijn in de leer hebben wel vaker last van hun geheugen:

Er staan nog steeds heel veel relevante vragen open:

-Waarom werd de man vier dagen in hechtenis genomen als het slechts een verkeersongeluk was?

-Waarom huiszoeking, dat is niet gebruikelijk bij verkeersongelukkenveroorzakers.

-Waarom een bomhond bij de auto onmiddellijk na het ongeluk? (zie headerfoto)

-Waarom zien we geen beelden gemaakt door getuigen, Amsterdam CS is de drukste plek van Nederland en op mij na heeft heel dat Nederland een smartphone.

Zie ook:

Politie ramt de angel nog even wat dieper in het bloed-suiker van Amsterdam CS

De Amsterdamse politie maakt een enorme fuck-up van de aanval op Amsterdam CS tijdens ramadan

Veel lof in Stopera voor gigaclusterfuck van politie rond aanslag Amsterdam CS – opzet niet uitgesloten

De ‘suikerpatient’ van Amsterdam CS zag er uit als ‘een moslim, beetje arabisch’

De clusterfuck klucht van de politie rond het stationsplein continues

Dader aanslag Amsterdam CS heette Khalid – politie woedend over lek

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7188 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Het OM vertrouwt de Amsterdamse jihadpolitie niet en gaat aanvullend bloedsuikeronderzoek doen

 1. Als het een moslim is liegt hij. Als je dat nog niet door hebt dan hoor je niet bij de politie te werken maar hoor je partijlid van een politiek correcte partij te zijn, zoals GL, PvdA of D66.
  Over linkse naïviteit en hard in je aars genomen worden gesproken, hoe is het met Wassila Hachchi? Dachten ze eindelijk een hoogopgeleide te vinden .. 😀

  Like

 2. Zou me niets verbazen als het een bekende van de politie was het hele zaakje stinkt

  Like

 3. Het is algemeen bekend, dat de AP een historie van collaboratie heeft.

  Like

 4. En de vertrokken burgermeester is vereerd en behangen met erespelden om zijn multicult inzet om van Amsterdam een moslimcluster te maken. De schade is niet meer te herstellen.
  De macht van de politiek.

  Like

 5. polderboy // oktober 5, 2017 om 22:20 //

  Ach, onwelwordingen, “part and parcel” van een grote stad zei een burgemeester nog.

  Trouwens in Pakistan hadden ze 10.000 onwelwordingen in 6 jaar tijd. Daar zijn ze er al zo aan gewend, dat het geeneens meer in het nieuws komt.
  Alleen als de islamitische jihadisten in een keer 50 tot 150 kinderen tegelijk uitroeien, dan verschijnen er nog krantenberichten:
  http://www.economist.com/news/asia/21695925-struggle-against-terrorism-moves-pakistans-largest-province-battle-punjab

  Dat gewend raken, ze je hier nu ook al gebeuren overigens.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: