Nieuw

Gun Control

Doe mee met 8.466 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Gun Control

 1. Ja da’s een mooie, ik heb er ook nog een, stuur die via de mail want kan nog altijd niet kopieeren en linken met deze tablet..snik😆

  Like

 2. templars2017 // oktober 5, 2017 om 22:33 //

  Wapens illegaal maken (wettelijk verbieden) is in Europa al volbracht ,merendeel van de bevolking is ongewapend en laat ons eens kijken naar hoeveel schietincidenten er zijn door Europeanen? veeeel minder dan er zijn door die voddekoppen!!
  Als het al eens voorkomt dan is het meestal in en ruzie tussen 2 partijen (bv in een echtscheiding) nog nooit gehoord dat wapens zijn gebruikt tegen bv. een moskee ,waarom niet?
  Ten eerste wij hebben de wapens niet ,ten tweede wij hebben meer zelfcontrole, ten derde wij hebben geen kutgeloof die zulke daden aanspoort , ten vierde wij zijn niet haatdragend genoeg ervoor .
  Anders gezegd wij zijn ongewapende respectvolle ,tolerante burgers zonder veel doel in het leven.
  Hoe komt dat ? Omdat de criminelen in het strakke pak ons alles hebben afgepakt en dan de invasie zonder weerga aan ons hebben opgedrongen.

  Like

 3. skeeter // oktober 6, 2017 om 01:30 //

  In 2015 zijn er in Frankrijk meer mass shooting doden gevallen dan in de 8 jaar totaal in de USA onder Odrama. Waar hebben we het nog over.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: