Nieuw

Culturele verrijking? Tunesië leegt zijn gevangenissen en verzendt de gevangenen als zogenaamde “vluchtelingen” naar Italië

Het bericht is alarmerend en komt van een MEP (Member of the European Union) die belast is met een inspectie in Tunesië. “Van de 1600 gevangen die dankzij een dubbele gratieverlening zijn vrijgekomen, zijn al minstens 800 in Italië beland.”

Deze openbaring werd onthuld door Angelo Ciocca (vertegenwoordiger van de Lega partij) in Sfax, Tunesië, waar hij de afgelopen dagen aanwezig is om bewijs te verzamelen over de nieuwe migratieroute, die is ontstaan na de sluiting van de Libische havens.

Ciocca vertelt hoe hij ontdekte dat “jonge mannen, nauwelijks uit de lokale gevangenissen, informatie krijgen wat hun ‘veilige’ passages aanbiedt, via zee naar Italië, voor een prijs van drie duizend dinars, ongeveer duizend euro. Ze organiseren het geld en vertrekken,” en herinnerde eraan dat mensen met Tunesisch burgerschap “verantwoordelijk waren voor de laatste aanvallen in Europa.”

De dubbele gratieverlening, wat in het artikel vermeld wordt, heeft betrekking op een gratie wat in juli is uitgegeven ter viering van het einde van de ramadan en om het 60-jarige bestaan van de Tunesische republiek te vieren. Als cadeau zenden ze hun criminelen naar Europa.

In een interview met Al Jazeera, zei Franco Frattini, minister van Buitenlandse Zaken van Italië, dat zijn land “de last van mensen draagt die internationale en Europese wetten schenden.”

Bron:

https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2017/10/01/tunisia-is-emptying-its-prisons-into-europe/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

9 Comments on Culturele verrijking? Tunesië leegt zijn gevangenissen en verzendt de gevangenen als zogenaamde “vluchtelingen” naar Italië

 1. Dit is buitengewoon goed nieuws laat ze al die criminelen en nutteloze zwervers maar hier heen sturen.
  Onze rotzooi politici kunnen dan niet meer volhouden dat het een verrijking voor Europa is.
  En hoe eerder het een uit de hand gelopen zooitje wordt des te beter.
  Er komt een keer een keerpunt. Laten we hopen snel.

  Like

 2. The Jew as Ally of the Muslim
  Throughout history, and in the present day, Jews have tended to side with Muslims against Christians and Europeans.
  https://diversitymachtfrei.wordpress.com/2014/07/24/the-jew-as-ally-of-the-muslim/

  Like

 3. Tja NSBers heulden òòk met de binnendringer…..NÙ òòk weer ….Èn Theo ff tussendoor de kans aangrijpen om de joden te bachen?

  Liked by 1 persoon

 4. Ron,zo goed nieuws kan ik het niet vinden
  Heb je die haat gezichten gezien, je moet er niet aan denken dat zo n gezicht het laatste is wat je ziet voor je definitief je ogen sluit, en denk maar niet dat de politici er zich iets van zullen aantrekken dat die haat koppen massaal naar ons toegestuurd worden, er staat ons nog wat te wachten en de hoge heren gaan er dan gauw vandoor

  Like

 5. Dat noemen ze een Castrootje doen

  Like

 6. Kunnen we de Italiaanse maffia niet inhuren om ze om te leggen. Criminelen tegen criminelen. Is tenslotte concurrentie.

  Like

 7. Gerrit Tienkamp // oktober 6, 2017 om 03:05 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 8. mahoog Het is een artikel in diversitymachtfrei waar bovenstaand artikel uit genomen is

  Like

 9. Horatius // oktober 6, 2017 om 10:13 //

  Dit soort nieuws wordt niet bekend gemaakt op onze Staatstelevisie. Het zou die akelige Geert Wilders wel eens in de kaart kunnen spelen en dat moet uiteraard worden vermeden.

  Als men bijgaande foto aandachtig bekijkt hoeft men geen ervaren antropoloog te zijn om de volgende conclusie te trekken:

  Dit zijn geen echte vluchtelingen maar individuen met een zeer kwaadaardige inborst, bereid tot grof geweld, zelfs moord en doodslag. Overigens zeer viriel en dus een doorlopend gevaar voor personen van het vrouwelijk geslacht ongeacht hun leeftijd.

  Mocht u deze individuen aantreffen op de openbare weg, dan dient men onmiddellijk de bevoegde autoriteiten in te lichten die dan worden geacht deze rechtstreekse afstammelingen van de homo-erectus in preventieve hechtenis te nemen in afwachting van repatriëring naar het land van afkomst.

  Dit dient met de grootst mogelijke discretie te geschieden, vanwege het gevaar dat Linkse activisten dan groot alarm gaan slaan.
  En dan worden deze z.g. vluchtelingen alsnog geplaatst in een AZC met alle risico’s voor de veiligheid van de autochtone bevolking.

  U bent gewaarschuwd!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: