Nieuw

Asielzoekers bedreigingen tegen Migratiedienst sterk gestegen: “Ik ga alle Zweden neuken, ik ga je moeder als laatste neuken, ik ga iedereen in je land neuken”

Het nieuwe spannende Zweden – Bedreigingen en geweld tegen het personeel van de Migratiedienst stijgt sterk. Toont een nieuw onderzoek aan van het Zweedse dagblad Aftonbladet. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn 2.875 incidenten gerapporteerd, een grote stijging ten opzichte van de vorige jaren. Onder andere worden vrouwelijke werknemers gevolgd en bedreigd met verkrachting.

“Ik ga alle Zweden neuken. Ik ga je moeder als laatste neuken, ik woon in jouw land, ik leef in jouw land, ik ga iedereen in je land neuken.”

Zo klinkt het als een asielzoeker zijn asielverzoek geweigerd wordt, en een vrouwelijk personeelslid van de Zweedse Migratiedienst bedreigt, schrijft Aftonbladet in zijn rapportage.

Bovendien zegt de asielzoeker dat hij de volgende dag gewapend naar het huis van de vrouw zal gaan en haar gaat vermoorden, is te horen in een opgenomen gesprek waar Aftonbladet de hand op heeft weten te leggen.

Maar dit is slechts een voorbeeld van de vele bedreigingen waar de werknemers van de Migratiedienst aan bloot worden gesteld.

Het aantal gerapporteerde incidenten tegen het overheidspersoneel van de Migratiedienst is de laatste jaren met lawinevaart toegenomen.

Van januari tot september dit jaar zijn 2.875 incidenten gerapporteerd. Het is een enorme stijging.

In 2013 waren er 510 incidentenverslagen, in 2014 waren er 948, 2015 waren het 1.671 en vorig jaar 2.808.

Het handelt zich onder andere om vrouwelijke werknemers die gevolgd worden, met verkrachting worden bedreigd en per e-mail en telefoon geterroriseerd worden.

In december 2016 heeft een werkneemster een asielhuis in Skåne bezocht om een ​​asielzoekende familie te informeren dat ze naar een andere woning moesten verhuizen. De zwangere moeder van de familie probeerde toen de vrouw met een mes neer te steken, schrijft Aftonbladet.

“Ik werd doodsbenauwd en vreesde voor mijn eigen en mijn collega’s leven,” zei de de vrouw tijdens het verhoor bij de politie.

Deze zomer was een vrouwelijke werknemer bij de Zweedse Migratiedienst in Södermanland onderhevig aan seksuele intimidatie toen zij buiten het gebouw was.

Volgens de aanmelding heeft een onbekende asielzoeker haar eerst de hand gekust, en daarna dichterbij getrokken en haar vijf keer in haar gezicht gekust. Hij heeft daarna geprobeerd haar op de mond te kussen maar werd weggeduwd.

Een andere werkneemster vertelt over een asielzoeker die haar achtervolgde toen ze op weg naar huis was en dreigde onder andere haar voor een trein te gooien. De volgende dag voelde de vrouw zich zeer ongemakkelijk toen ze naar werk ging.

Een andere  vrouw vertelt over een agressieve asielzoeker man die haar 166 keer in een uur heeft gebeld. De man heeft haar voicemail afgerond door haar “fucking kut” toe te schreeuwen.

In 2017 zijn er tot nu toe 72 gevallen van puur lichamelijk geweld gerapporteerd, wat vergeleken kan worden met de in totaal 43 gevallen van geweld van het jaar daarvoor. Tot nu toe zijn dit jaar ook 15 gevallen van seksuele bedreiging gerapporteerd.

Helene Liss, hoofdveiligheidsbeambte bij de Zweedse Migratiedienst, verklaart aan Aftonbladet dat de bedreigingen afkomstig zijn van “gefrustreerde” mensen.

“Ze moesten misschien heel lang wachten tijdens het onderzoek, en nu moeten ze misschien heel lang wachten op een beslissing. Dat kan frustrerend zijn”, zegt tegen de krant.

Bron:

http://www.friatider.se/asyls-kares-hot-mot-migrationsverket-kar-jag-bor-i-ditt-land-jag-ska-knulla-ditt-land

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Asielzoekers bedreigingen tegen Migratiedienst sterk gestegen: “Ik ga alle Zweden neuken, ik ga je moeder als laatste neuken, ik ga iedereen in je land neuken”

 1. Off-topic:

  Like

 2. Mijn oude zakmes 30 jaar oud was helemaal aan zijn eind.
  Kamperen, oesters openen, appeltje schillen en brood snijden onderweg na 30 jaar trouwe dienst ging het niet meer.

  Gisteren kwam met de post mijn nieuwe zakmes een Buck 110 , mooi bruikbaar zakmes/jachtmes/kampeermes.
  Ik moet het een beetje leren kennen, vandaag geoefend om het eenhandig open te gooien, tis zwaar en heel scherp, dus beetje oppassen, maar het is een prettige accessoire.

  Like

 3. Ik zweer bij mijn Spyderco jumpmaster.

  Like

 4. @Bert
  Dat is een mooi object, maar mag je zoiets in het openbaar bij je hebben?
  Een zakmes is functioneel en toegestaan om ..laat ik even zo formuleren “een appeltje te schillen”.
  En (dagelijks) voor mijn appel bij me te hebben
  Ik heb even geen idee hoe dat met die spyder zit?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: