Nieuw

(TIP) Hulp bij aangifte, wanneer Politie weigert!

Beste Nederlanders,

Veel mensen schijnen weggestuurd te worden en vervolgens doorverwezen te worden naar het burgerlijk recht, wanneer zij een aangifte van strafbare feiten willen indienen bij het Politiebureau. De Politie verwijst graag naar burgerlijk recht vanwege de werkdruk, maar nog belangrijker het burgerlijk recht is een belangrijk verdienmodel voor de rechtbank en advocatuur! In het strafrecht start het OM namelijk de rechtszaak en bij burgerlijk recht heeft u gerechts-/griffierkosten en vaak een advocaat nodig.

De Politieagent mag nooit een rechtsgang belemmeren als wetshandhaver gezien hij een ambtsplicht heeft, die hij niet mag schenden en u heeft altijd het recht om zelf de rechtsgang te bepalen die u wenst. Justitie & OM zijn simpelweg verenigingen die niet mogen bepalen wat wel of niet strafbaar is, alleen een onafhankelijk Rechter beslist namelijk of er een strafbaar feit is gepleegd.

 

TIP: Stappenplan aangifte:

Verder lezen via Act 4 Freedom

Doe mee met 2.525 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on (TIP) Hulp bij aangifte, wanneer Politie weigert!

 1. Duchesne // oktober 4, 2017 om 08:12 //

  een artikel met informatie die ik in 1994 had kunne gebruiken en in 2008 nogmaals…

  …onwetendheid en onbekendheid met de wetgeving is funest voor burgers, maar vele advocaten weten het ook niet en motivatie is vaak ver te zoeken. Als de centjes maar binnen rollen…

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2017 om 11:03 //

  Dat er kennelijk behoefte bestaat aan zo’n website is veel zo niet alles zeggend, het is goed dat de burger bijgestaan wordt door mensen die van de hoed en de rand weten.

  Liked by 1 persoon

 3. Met het binnenhalen van allochtonen en vooral moslims is het nepotisme en discriminatie gemeengoed geworden, ook of juist vooral, bij de overheid. Vaak zie je het al aan de berekenende rotkop en vooral bij Suri’s directe vijandigheid.
  Gelukkig is intelligentie daar niet dik gezaaid en zijn ze bang voor hun excuus allochtonen baantje dat sowieso meestal van te hoog niveau voor ze is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: