Nieuw

Ook YouTube valt voor linkse censuur: Geert Wilders mag niet meer zeggen wat hij denkt over Mohammed

Door: Sybren F. de Jesus Madureira Porfírio

Vrijheid van meningsuiting? Binnenkort hier niet meer verkrijgbaar.

Links Nederland kan weer eens voldaan in de handen wrijven. Dé politicus die al jaren voor zijn vrijheid van meningsuiting strijdt, heeft namelijk weer een nederlaag moeten incasseren. Goed, hij is deze keer niet schuldig bevonden door de rechter, maar het resultaat is er niet minder schadelijk om. Ook YouTube, de site waar iedereen zijn ideeën in beeld en geluid zou moeten kunnen delen, beperkt Wilders vandaag namelijk:

Lees verder:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/10/ook-youtube-valt-voor-linkse-censuur-geert-wilders-mag-niet-meer-zeggen-wat-hij-denkt-over-mohammed/

Doe mee met 908 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5556 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Ook YouTube valt voor linkse censuur: Geert Wilders mag niet meer zeggen wat hij denkt over Mohammed

 1. Duchesne // oktober 5, 2017 om 12:31 //

  De vrijheid van meninguiting is onderworpen aan de willekeur van hen die de mogelijkheid ervan controleren tot naar het publiek toe. De transporteurs van het woord, zeg maar…
  Gezien de media in handen is van investeringsgroepen die door linkse mensen worden bestuurd weer onderdeel zijn van Arabische holdings word vrijheid van meningsuiting een heel relatief iets, net als stemrecht.

  Gisteren heb ik nogmaals bevestigd gekregen dat overal in Europa (Engeland, Duitsland, Nederland) de moslim bevolking zich fysiek aan het afkeren is van Europeanen, dus letterlijk niet meer praten of het minimaal doen, voor uitkering bijvoorbeeld of wanneer er verkracht moet worden. ( Geld, geld of ik steek je kapot kanerhoer hoort daar ook bij…)
  Verder worden er groepen georganiseerd van allachtonen die op pad zijn om Europeanen schade toe te brengen waar mogelijk, men noemt het onderling een oefen jihad. Denk aan overvallen, aanvallen en verkrachtingen, maar ook liquidaties en initiaties, waarbij een onschuldig slachtoffer moet worden gedood om bij de groep te horen.
  Deze praktijk was al in swing bij Londonse allachtone jeugdbendes waarbij lidmaatschap een leven nemen vereiste (jongste volwaardig lid was 12 !) maar is nu ook overgeslagen naar hier.
  Het lichaam moet vervolgens worden zoekgemaakt of in een scene gezette situatie worden geplaatst zodat de oorzaak niet achterhaalbaar is. Taqia via misleiding, openlijk geweld uitoefenen zonder te worden vervolgd. Ook word geoefend in het chanteren van hooggeplaatste personen door hun indirecte famillie en vrioendenkring aan te vallen. Observaties van woningen van rechteres en officieren van justitie, en anderen…

  Men is aan het oefenen en ondertussen zichzelf aan het verrijken en verheffen binnen de eigen kring. Het gaat om zowel Moslim geweld als geweld van criminele groepen en politiek geweld, maar ook om persoonlijke frustratie en de zucht naar macht en de weg ernaar toe is anderen te vernederen of te pijnigen, tot eventueel de dood erop volgt. Het is niet een motief, het is een aantal motieven tegelijk met een goedkeuring van de achterban. Het is een bepaalde ziekte, een genetische onvermogen iets te kunnen creereen en het schijnt dat zulk gemis met geweld en vernieling kan worden gecompenseerd. Blijkbaar werkt het, hele volksstammen doen het hier zo.
  Zie het als politie die opdracht krijgt een menigte bejaarden in elkaar te slaan. Ze doen het, want het is goedgekeurd en de wet zegt dat het mag. Wel, de wet van de allachtonen zegt ook dat het mag. We leven nu in een pokdalige burgeroorlog die steeds meer een geweldsspiraal word en het gevolg is van wegkijken, politiek correct denken en veel geld via baantjes, comissies etc voor hooggeplaatste persoen en hun famillies om te zwijgen. Een politiek eenmaal ingeslagen weg word zelden herzien, liever rijd men de bus met passagiers het ravijn in. Zo stug werkt de geest van hen die ons regeren, en alles anders word uitgesloten en gecriminaliseerd…

  Aan de basis ligt Islam, voor de hele rijken een werktuig, voor de rest een dwangmatige zekerheid en een vast punt in hun innerlijke chaos, die door Islam juist om die reden in stand word gehouden. Men wacht tot de oogst is geplunderd en de boer alle kracht kwijt is en neemt dan de boomgaard over. Gratis !

  Eigenlijk is het een soort soep van meerdere ingredienten. Het word steeds extremer.

  Dit is al enige tijd bezig maar heeft nu vaste voet gevonden. Deze groepjes opereren met een aantal wagens tegelijk waarbij de verkenner auto enige kilometers voor de rest rijd als men een specifiek doel voor ogen heeft. Politie kan hier eigenlijk niets tegen doen, op geen enkel manier. Het is dweilen op het strand, de dweil word kleiner, de golven hoger.
  Wie in die kringen goed doet mag op vakantie naar albanie en kosovo, waar men uitgebreid les krijgt in wapens en explosievcen, in ondervragings techtnieken

  Voor zover de politie dit in het vizier heeft mag en kan men dit niet benoemen met een woord, net zoals de daders steeds wisselend zijn en absoluut grensoverschrijdend, vaak illegaal en altijd onverstaanbaar. een blaffende hond is geen gevaar, maar een groep blaffende honden is een teken dat de aanval ieder momnet kan beginnen.
  Een allachtoon is meestal een sukkel die zelf niets kan creeeren en enkel door nemen en krijgen blijft bestaan, een groep allachtonen is waanzin en wreedheid om elkaar de loef af te steken. En daarvoor is geen enkele reden nodig, slechts de gelegenheid. Waar 10 Europeanen samen een huis bouwen steken 20 allachtonen liever een huis in de brand. Welvaart komt van initiatieven, samenwerking en de wens iets te creeeren.
  Als je “cultuur” of “godsdienst” enkel dood en verderf predikt word er ook slechts gemoord en geroofd.

  Europa is ondertussen in een stille burgeroorlog beland, of beter, in een heleboel burger oorlogjes. Zoals een doorstromende beek met rotsblokken waarbij achter iedere rots en steen een kleine draaing van het water plaatsvind, de Vortex.
  Op die plaatsen stroomt het water tegen de richting in, erodeerd het zand achter het rotsblok tot deze op een bepaald moment kanteld en verder rolt. En dat is wat er gebuerd, kleine stukjes worden overal uitgehold, zullen tot verval raken en vervolgens vind elders hetzelfde plaats.
  Dat los je niet op met theedrinken en folders in twintig talen.

  Je moet in geval van asiel dingen scheiden, je moet selecteren wie er naast je mag wonen en wie niet. Een vluchteling is iemand in nood, nood is relatief. Mijn buurjongen heeft ook nood, nood aan Versace, nood aan Mercedes, nood aan I-Phone 8 gold, daarom steelt en rooft hij, beroofd hij. zijn vrienden ook. Ze hebben ook nood, ze zijn zielig, ze hebben hulp nodig. Ze voelen zich buitengesloten, gediscrimineerd, kansarm, daarom meppen ze hun blanke vriendinnetjes met minderwaardigheids complex door de straat heen en zetten ze ze in voor betaalde sex op parkeerplaatsen en andere lokaties…nood….
  Over een paar jaar bekeren ze zich en zijn ze gered, al hun zonden zijn vergeven omdat hun slachtoffers toch ongelovigen waren. Zo werkt die wereld. Allah vergeeft…misdaad verjaard…

  Defineer mij een mens en dan kun je beginnen met het benoemen van de term vluchteling , iets wat nu word gebruikt omdat de asociaties van onze eigen geschiednis ene beeld van medelijden oproepen. Psychologie met politieke motieven is het, en ver naast de praktijk. Je wil kunnen ebeoordelen of je jou deur wil openstellen om hulp te bieden. voor gastvrijheid heb je waarheden nodig, we krijgen misleiding. een hulpvrager identificeert zichzelf, zegt zijn of haar naam, bewijst wie men is, gedraagt zich……ik mis dat totaal in het plaatje van de hedendaagse
  “vluchteling”…alle asieltoekenningen van de afgelopen 30 jaar op de schop, herzien, herbeoodelen naar gedrag en eerlijkheid, voor minder doen we het gewoon niet….
  Iedere asieltoewijzing moet worden herzien en her beoordeeld, op iedere afgewezen aanvraag moet deportatie volgen. zo simpel is het.
  Mensenrechten, prima, defineer eerst wat mens zijn inhoud. Twee uitsteeksels bij de kop, twee bij de kont? Kunnen praten? Een trui kunnen aantrekken? een Blikje nivea kunnen leeglikken? sorry zeggen na iemand te hebben verkracht en verminkt? Wat is een mens? En is een christenlijk mens hetzelfde als een ongelovige van de islam sekte? Wat is een mens? Het lijkt me dat die stoep eerst moet worden geveegd…

  Volgens mij is mens zijn wat een mens maakt, en volgens mij is dat de basis waarop je iets menselijks moet beoordelen. Sommige asieleisers voldoen daar niet aan en moet je dus ook niet die rechten toekennen. Sommige dubbelpaspoortigen hebben bewezen onmenselijk te zijn met hun slacht partijen hier en elders, laat ze niet meer binnen, pedofielen die kinderen vernielen en feitelijk leven ontnemen terwijl het lichaam verder leeft, hef voor hun alle rechten op behalve het recht op een snelle dood.
  Mens zijn omvat vele facetten, maar soms kun je niet meer spreken van mens. Er is een sekteleer is die onmenselijkheid goedkeurd mits het om niet sekteleden gaat, zoiets hoort geen fractie van bestaansrecht te hebben in onze wereld. En daarmee word zelfs door onze leiders onderhandeld. Waanzin….De allachtone criminelen van vandaag zijn de vrome geestelijken van morgen. Zo simpel wast men misdaden weg, zowel uit de eigen geest als uit de leefomgeving. Succes met thee drinken, verraad is het!

  Het is ook niet echt een burgergoorlog die plaatsvind, het is een groeiende ontsteking van geweld en afbraak die uitwaaierd, een soort permanente ontsteking die woekerd in het lichaam en steeds op de plek waar de ergste ontsteking is word bestreden tot de weerstand op een bepaald moment weg is. Dan is er de dood.
  Europa is ziek, ernstig ziek, zieker dan men denkt. De overheid die denkt de controle te hebben heeft die niet, enkel lokaal als men er genoeg manschappen neer gooit en tot het moment dat deze weer weg zijn. Ze kunnen de ontsteking niet voor zijn door er achteraan te lopen, het lichaam van Europa heeft niets aan medicatie die het symptoom lokaal tijdelijk bestrijd, het gezwel dat alles veroorzaakt moet worden verwijderd. Europa moet het eigen lichaam reiningen, anders volgt er amputatie en ten slotte overlijden. De vingers sterven momenteel al af.

  Na ruim 40 jaar bewust met vooral Marrokanen en Islamisten te doen te hebben gehad kan ik met alle moeite objectief te zijn over slechts 2 positieve ervaringen spreken, de oude Turk die mij een lift gaf midden jaren 80 toen mijn motor was vastgelopen en het ruim 30 graden was terwijl de rest van de wereld doorreed en een kleine Marrokaanse juffrouw die haar werk netjes deed en mij fatsoenlijk en professioneel behandelde. Ze is ontslagen vlak daarna, waarvoor …
  Ik heb ooit in mijn jonge jaren een Marrokaan hard zien werken, in Gibraltar, levend met zijn Gibraltese vrouw en kind in een auto, eten kokend op een parkeerplaats vanuit de kofferbak, die ook kledingkast was, hij werkte s’nachts in een hotel, zij overdag als schoonmaakster. Een hard leven…Hij kwam uit Asilah en wilde een toekoms in Gibraltar opbouwen. Zo iemand kan ik niet boos aanzien, maar het was een momentopname. Misschien is het wel de grootste crimineel geworden van het zuiden. Een momentopname.

  Op 40 jaar bewust de wereld door zwalken is dat het positieve dat ik kan vinden. Dat is enorme culturele armoede, ik zoek nog steed de genoemde verrijking bij genoemde soorten…. Vraag me over ervaringen met Aziaten, negerts en andere groepen en het antwoord is compleet anders. tot uitermate positief toe. (Indo’s en Chinezen) Het negatieve deel van de persoonlijke ervaringen met Marrokanen en consorten vergt een boek van vele bladzijden…gezwegen over de indirecte zaken…

  …als in dit land iemand asiel moet krijgen is het een vrouw uit een Islamisten land, misschien een Koerd, tegenwoordig ook een Turk of een Catelaan, daarvan kan ik geloven dat het misschien een echte vluchteling is. De rest, het zijn mijn en Uw toekomstige moordenaars.

  Duchesne.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: