Nieuw

Nederlands terrorisme Deel II

Foto ter illustratie

Fenixx heeft Peter Siebelt de auteur van Eco Nostra om toestemming gevraagd om een klein deel uit zijn boek over te nemen op onze site en tot onze grote vreugde heeft hij daarin toegestemd.

fire-1533113_640

Het stukje dat ik graag wilde plaatsen is een stuk uit het Handboek van het Dierenbevrijdingsfront. Het stukje handelt over hoe te handelen bij brandstichting om te voorkomen dat je sporen achterlaat. Het hoe en waarom laat zich raden, laat ik het zo zeggen; het is niet bedoeld voor het organiseren van een barbecue !!

Daar gaat’ie;

Wat doe je aan ?

Je kunt het beste donkere kleding dragen. Bivakmutsen worden veel gedragen bij directe acties, maar wees klaar om ze te dumpen als dat nodig mocht zijn. Probeer het kijkgedeelte zo klein mogelijk te maken zodat je gezicht minder zichtbaar is.

Tijdens acties met een hoog veiligheidsrisico zou je een paar veel te grote schoenen kunnen kopen om het achterlaten van je normale maat sporen te voorkomen. Door de tenen vol te stoppen met bijv. watten kun je de schoenen normaal dragen. Doe ze weer uit op de terugweg zodat er geen voetafdrukken van die schoenen in je huis of vloerbedekking te vinden zijn. Bedenk dat het beter is om schoenen en andere zaken weg te gooien en later opnieuw te kopen dan gepakt te worden met een schoenprofiel dat overeenkomt met de plek waar de actie is uitgevoerd. Ook nemen schoenen sporen mee naar huis zoals zand struiken en bodem. Deze kunnen soms gelinkt worden met de plek waar de actie is uitgevoerd. Draag dan ook altijd zwarte of blauwe sokken over je schoenen zodat je geen schoenprofiel achterlaat. Bedenk ook wanneer je de sokken over je schoenen trekt. Niet dat je schoenprofiel alsnog gevonden wordt naast bandensporen van de vluchtauto bijvoorbeeld.

Het is verstandig om je banden te vervangen na een grote actie zodat je banden niet gelinkt kunnen worden met die actie. Overigens kunnen acties ook prima op de fiets gedaan worden zolang je maar een goede vluchtroute hebt. Bij acties waarbij de politie een meer diepgaand onderzoek zal instellen zoals brandstichting, zware vernieling en nertsenbevrijding kunnen haren en kledingvezels een probleem vormen. In dit geval zul je kleding in een tweedehands kledingzaak moeten kopen en ze alleen die nacht dragen en vervolgens weggooien. Nog een mogelijkheid bij hoge risico acties is het dragen van overalls . Ze bedekken al je kleding en kunnen snel worden uitgetrokken als je terug bent bij je auto.

Draag altijd handschoenen en let goed op vingerafdrukken. Wees voorzichtig als je dingen koopt die je voor een actie nodig hebt. Een liter rode verf kopen in je eigen buurt en het dumpen tegen de McDonald’s twee straten verderop is geen goed idee. Koop je spullen ver weg van je woonplaats, betaal contant en koop de meer ‘onschuldige’ spullen een aantal weken voor je actie gaat plaatsvinden. Kijk uit met het gebruik van spullen die kunnen verraden waar je vandaan komt. Bijvoorbeeld; als je kranten gebruikt voor een brandstichting ver weg van huis en je gebruikt de krant uit je eigen woonplaats is dat een makkelijke aanwijzing voor de politie. Veeg alles wat je met je meeneemt schoon om vingerafdrukken te verwijderen voor het geval je iets verliest of per ongeluk achterlaat. Je moet hard schrobben om vingerafdrukken te verwijderen, gebruik altijd petroleum of alcohol om de vingerafdrukken te verwijderen. Maak alles meerdere malen schoon. als je gebruik maakt van gereedschappen als koevoeten, knipscharen of betonscharen (gebruikt bij de meeste bevrijdingen), gooi ze onmiddellijk weg na gebruik omdat het kleine sporen op bijvoorbeeld de deur achterlaat en op je gereedschap. Bewaar de gereedschappen nooit bij je thuis. Koop geen goedkoop gereedschap, vooral als je walkie talkies gebruikt. Wanneer je de actie hebt uitgevoerd trek je je nette kleren weer aan zodat je minder opvalt op de weg.

Natuurlijk het klinkt allemaal een beetje onnozel en als een goedkoop jongensboek. Zeker als je weet dat het merendeel van hun leden studenten aan de  Landbouwuniversiteit, Wageningen zijn/waren. Maar dat is het natuurlijk niet. Het zijn/waren (nog) geen doorgewinterde criminelen en alle tips waren natuurlijk meer dan welkom. Better safe than sorry nietwaar.

Overigens is de Landbouwuniversiteit, Wageningen een links broeinest waar ook bijvoorbeeld onze demissionair minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem(PvdA) zijn studie landbouweconomie deed, maar dat terzijde.

En zo’n “Handboek” doet dus gewoon de ronde binnen de kringen van ‘dierenbeschermers’ en legt daarmee feilloos bloot dat deze mensen in staat en meer dan bereid zijn snoeiharde acties uit te voeren. Acties waarbij het zeker niet denkbeeldig is dat er slachtoffers vallen. Denk bijvoorbeeld maar aan de aanslag in Kedichem waarbij volgens meerdere getuigen een soort napalm naar binnen werd gegooid, uittrappen ging niet. Dit waren dan niet de “dierenbevrijders” maar tussen al die actiegroepen van Antifa tot Wakker Dier en Bont voor Dieren lopen dwarsverbanden. ze zijn zeg maar allemaal broertje en zusje van elkaar.

Voor nu wil ik het hier even bij laten, me dunkt dat dit wel enige stof tot nadenken oplevert.

boredom-1977519_640 Tijl Uylenspiegel

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Tijl Uylenspiegel (500 Articles)
Tijl denkt altijd eerst goed na voor hij iets stoms zegt.

16 Comments on Nederlands terrorisme Deel II

 1. En wat zijn de banden met de Partij voor de Dieren ?

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2017 om 16:19 //

  Daar hoop ik later nog op terug te komen want die zijn er zeker.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2017 om 17:19 //

  Ze is toch kortgeleden gescheiden ? Benieuwd wie van de twee alimentatie moet doneren aan de ander……

  Like

 4. Bijna geen een misdaad is zonder links naar iets anders, of heeft in de voorbereiding altijd stille getuigen, al is het een deurknop.

  Like

 5. Verre van normaal en is onbehoorlijk gedrag om een artikel te plaatsen waarmee criminelen gebaat zijn. Verzoek tot verwijdering.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2017 om 00:13 //

  Dit is niet bedoeld als leidraad voor criminelen, dit is een kopie van een gedeelte uit het handboek zoals dat rouleerde binnen een “actiegroep”, de reden dat ik dit gekopieerd heb is om aan te tonen hoe het er binnen zulke groepen aan toe gaat. Als eyeopener, als waarschuwing en om aan te tonen dat zogenaamde activisten lang niet altijd de soort mensen zijn zoals ze zich naar buiten toe graag presenteren. Wij doen als Fenixx niet aan struisvogelgedrag.

  Like

 7. Tijl, ik vind dat je toch reclame maakt hoe je in detail te werk moet gaan als je een aanslag wilt uitvoeren. Twijfelaars die het nog niet gedaan hebben kunnen hier meer zekerheid uit putten en tot actie overgaan. Dat is wat ik bedoel en keur het om die reden af.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2017 om 01:21 //

  Nee brazil, ik maak geen reclame ik toon hoe anderen reclame gemaakt hebben, daar zit nogal een verschil in. Zowel Peter Siebelt in zijn boek als ik hier op deze site hebben dat gedaan om aan te tonen waar de linkerzijde toe bereid is, niet om op te roepen hun methoden na te doen. En geloof mij maar, als iemand op zoek is hoe hij zijn misdaad het best kan voorbereiden dan zijn er wel andere meer voor de hand liggende manieren om daar achter te komen dan het lezen van onze site.

  Like

 9. Begrijp prima je stelling maar toch plaats je een stevige vingerwijzing. Ander voorbeeld … dat je aan zou halen hoe beschreven staat hoe je goedkope. zware bom kan maken en het hele recept toont en dat je de spulletjes zo bij elke drogist kan kopen. Begrijp je ook mijn stelling? Voor mij is deze discussie hiermee beëindigd ook al staat reageren je vrij.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2017 om 02:47 //

  Natuurlijk begrijp ik de stelling wel, ik ben het er alleen niet mee eens, zoals ze in het Engels zo mooi zeggen; “Don’t shoot the messenger”. Ik ben niet de initiatiefnemer van dit handboek, ik citeer er slechts een heel klein deel uit zoals ook al in het boek Eco Nostra te lezen viel om te laten zien hoe deze mensen denken en te werk gaan.

  Like

 11. Iedereen kan Dabiq van ISIS inkijken of die Glossy van Al-Qaeda, als je een bom wilt maken. Er zijn tig handleidingen.

  Als iemand dat zoekt, is de kans klein dat hij op onze site uitkomt.

  Like

 12. Het gaat meer om de stelling van wat wel en wat niet. Met dank voor de reacties
  Paul

  Like

 13. Henk der Niederlander // augustus 11, 2018 om 10:16 //

  Dat is ook de reden dat Dhr. Siebelt niet makkelijk bij de msm te zien of horen zal zijn want dan word plots het grote publiek bereikt en dat is dan net dat ding wat het linkse tuig inclusief de media en politiek niet willen.
  Peter Siebelt heeft echt een gigantisch archief waar het gaat over het linkse actie voeren.
  Het is feitelijk voor een groot deel insite informatie omdat Peter zelf in die hoek actief is geweest maar er op een gegeven moment is uitgestapt.
  Zo ver Ik weet is de woonplaats van Dhr. Siebelt ook geheim en is ondanks dat aan alle kanten beveiligd omdat hij goed weet dat zijn schrijfsels niet erg gewaardeerd worden aan de kant van de actievoerders.
  Het zou interessant zijn misschien om Dhr Siebelt proberen te bewegen om hier af en toe een stukje te schrijven want die kan een heel nieuwe kijk geven op hetgeen achter de colisen gebeurd.
  wat dan uiteraard ook ten goede komt aan zijn boek met het gevolg dat meer mensen geinformeerd raken wat betrefd deze smeerlapperij.
  Zo maar een voorzetje.

  Like

 14. Wim Vreeswijk // augustus 11, 2018 om 10:20 //

  Helemaal mee eens Tijl !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: