Nieuw

Geheime MH17-stukken blijven geheim

Minister Stef Blok (Veiligheid) maakt geheime stukken over de aanslag op de MH17 alsnog niet openbaar.

Dat heeft Blok vanmiddag per brief aan de Tweede Kamer laten weten.

Het gaat om stukken die duidelijkheid zouden kunnen geven over de vraag waarom de MH17 over het deel van Oekraïne vloog waar op dat moment een burgeroorlog gaande was.

Toen de MH17 op 17 juli 2014 werd neergehaald boven het oosten van Oekraïne, waarbij alle 298 inzittenden omkwamen, waren er immers signalen dat het luchtruim boven het land onveilig was.

Blok vindt het toch ‘niet passend’ om gespreksverslagen openbaar te maken waarin risico’s in het luchtruim werden besproken, in 2013. ,,Omdat deze werkafspraken informeel, op ambtelijk niveau tussen medewerkers zijn gemaakt.’’

Lees verder:

https://www.ad.nl/politiek/geheime-mh17-stukken-blijven-geheim-br~a35db52c/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

3 Comments on Geheime MH17-stukken blijven geheim

 1. De leugen regeert,dat weten we nu wel,het enige doel was een oorlog met Rusland uitlokken en we de EU gelijk zouden geven,die te beginnen.Ze zeiden hetzelf,nu staan alle neuzen een kant op.Het achter houden van bewijs maakt dit wel duidelijk.

  Liked by 1 persoon

 2. De belangen zijn zó groot dat het verlies en lijden van familie totaal niet belangrijk is.
  Tijdelijk je deelneming betuigen en kransen leggen is één groot cliché.
  Door dit optreden van de regering zouden ze moeten aftreden en vervolgd worden.

  Liked by 1 persoon

 3. Duchesne // oktober 4, 2017 om 15:15 //

  Ik denk dat Oekraine de raket afvuurde die MH17 neerhaalde, en mogelijk met een vliegtuig van de Soros militie en hun poging het vliegtuig van Poetin neer te halen dat vanaf Polen was vertrokken en vrijwel identiek was qua bestreping….want over de prive legertjes die in Oekraine opereren hoor je niets. Soros financierde bijna 1700 militairen van vele nationaliteiten….

  Over de gevechten en schietpartijen tussen politie, militie en leger afdeleingen onderling geen woord. En meestal gaathet om wie smokkelroutes mag belasten, of wie de enige leverancier is van brandstof of sigaretten of dope….
  Het ministerie van defensie heeft militairen, het ministerie van justitie heeft ze, het ministerie van buitenlandse zaken heeft ze, de moslims ginder hebben een brigade waar IS welkom is, etc, etc…Geen woord erover…..

  En wat ze doen is ook maar beperkt bekend….
  Wie MH 17 ook heeft neergehaald, het is politike die de waarheid weghoud.

  Waarheid is wat de overwinnaar als zodanig bestwmpeld. Dat het fouten laat herhalen is er ene gevolg van. Met dank aan meneer Lou de Jong, die hele generaties met propaganda heeft volgeplempt om een stronthoop van een regering als reddende engel neer te zetten….

  Niets over het uitleveren van het communistisch verzet aan de Duitsers aan het einde van de oorlog, zodat ze geen aanspraak op regerings deelname konden maken….feitelijk was Lou ook een oorlogsmisdadiger….hij kreeg voor zijn werk een koninklijke onderscheiding….

  Geschiedenis, waarheid, onderste stenen en het ongedierte dat doofpotten vult met eigen burgers, alles is te koop blijkbaar.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: