Nieuw

Frans Timmermans: Madrid heeft het volste recht die Catalanen dood te slaan

Geweld tegen de eigen bevolking is toegestaan. Hier zegt hij het:

En hij zegt nog veel meer engs:

Doe mee met 8.340 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7156 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

24 Comments on Frans Timmermans: Madrid heeft het volste recht die Catalanen dood te slaan

 1. Like

 2. De kogels komen in alle kleuren. De diversiteit van Frans Timmermans.

  Like

 3. Semper paratus // oktober 4, 2017 om 18:26 //

  Ze zouden die vreselijke lul van een timmermans zelf een stel rubberen kogels in zijn reet moeten timmeren.

  Liked by 2 people

 4. De naam zegt het al hè, wie niet luisteren wil……., dus timmeren we er rustig op los!!

  Like

 5. Altijd al geweten: Die Frans Timmermans is een regelrechte fascist. PvdA he.

  Like

 6. polderboy // oktober 4, 2017 om 19:31 //

  Timmermans is in het buitenland niet zo beroemd als hier, integendeel.

  Bloomberg in de VS schrijft dat ook : “Een EU ambtenaar die voor alle EU ambtenaren spreekt, vindt dat de Catalanen de wet hebben genegeerd, en dat is geen optie, dus proportioneel geweld is toegestaan.”
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-10-04/eu-defends-spain-s-right-to-use-proportionate-force

  Hoe moet je zo een man ook noemen? De EU is een rechtspersoon, waar om de zoveel tijd het dagelijks EU bestuur door staatshoofden van aangesloten staten, zijnde de leden of aandeelhouders van de EU rechtspersoon, worden aangesteld, om bepaalde belangen van de leden staten te behartigen. Frans is een van de directeuren van het dagelijks bestuur, en via de politieke baantjescarrousel daar terecht gekomen.

  Die leden zijn landen waar burgers in rondlopen, en die landen zoeken allemaal maar met hun eigen grondwet uit wat ze met ongehoorzame burgers flikken, als ze het maar proportioneel doen. Net zoals Erdogan. Alleen ter dood veroordelen op basis van de wet mag niet van Frans. De wet moet rein blijven; wat een leden staat in de praktijk flikt, moet ie zelf weten.

  Like

 7. Lees zojuist dan regering in Madrid 20 legervoertuigen naar Catalonie heeft gestuurd.
  Timmermans en Juncker zullen dat vast ook wel proportioneel vinden.

  Like

 8. De vuige smeerlap en zn gore fascisten EU…

  Like

 9. polderboy // oktober 4, 2017 om 20:14 //

  De colonne kwartiermeesters van het Spaanse leger zijn gestuurd om verdere legertroepen in te zetten naast de 10.000 eenheden van Guardia Civil, als die het niet alleen redden tegen
  “de fascisten van de onafhankelijkheidsbeweging die een staatsgreep voorbereiden.”
  http://www.express.co.uk/news/world/862295/Catalonia-crisis-army-Spain-troops-Barcelona-Carles-Puigdemont

  Like

 10. En die Timmermans wil overkomen als de meest aimabele man van de hele EU.
  Jeetje wat een stuk stront is die vent en niet alleen een dictatortje in spe en een ontzettende narcist maar hij snapt nog steeds niet dat hij heel wat minder popi Jopie als hij zelf denkt .
  Oh waar is Volker als we hem nodig hebben , waar zijn we mee bezig met dat verrotte totaal mislukte EU project wat alleen goed zorgt voor de elite, de banken en hun foute politici die onbeschoft hun zakken vullen van ons geld.

  Liked by 1 persoon

 11. Paulus de boskabouter // oktober 4, 2017 om 21:14 //

  Zo’n minister hoort niet thuis in de politiek wie kaatst kan de bal verwachten is toch gewoon nederlands spreekwoord ook de minister moet dus oppassen met zijn uitspraken wat een debiel zeg dat vibd ik

  Like

 12. De schijnheilige huichelaar Timmermans:

  Timmermans underlined that “we must let the people of Ukraine decide their destiny, like the people of Latvia did. It is not for Brussels or Moscow to decide.

  https://ec.europa.eu/info/events/citizens-dialogues/citizens-dialogue-riga-jobs-growth-and-investment-2015-jan-08_en

  Like

 13. Jammer, het geluid deed het niet en ja: ik had het geluid aanstaan :-}

  Liked by 1 persoon

 14. Like

 15. Tijl Uylenspiegel // oktober 5, 2017 om 01:14 //

  Lekker rekbaar ook “proportioneel”, dan kun je dus zelf invullen wat proportioneel voor jou betekent, voor de een is dat het uit elkaar slaan van bijeenkomsten, voor de ander het schieten met rubberkogels op protesterende burgers en voor weer een ander is dat misschien zelfs wel het schieten met scherp. Timmermans zegt socialist te zijn, hij heeft dus wel wat met een totalitair systeem. Het blijft wel heel bijzonder hoe je aan de ene kant de Oekraïne complimenteert en aanmoedigt als ze zich illegaal afscheiden en de democratisch verkozen president het land uit jagen terwijl je dat aan de andere kant als het in een lidstaat gebeurt plotseling zo sterk afkeurt. De indianen zouden gezegd hebben dat hij met een gespleten tong spreekt.

  Like

 16. Horatius // oktober 5, 2017 om 11:07 //

  Timmermans zal ongetwijfeld een voorstander zijn van een EU-strijdmacht met onbeperkte bevoegdheden om in elk lidstaat demonstraties die uit de hand zijn gelopen met harde hand de kop in te drukken.

  Ieder volk met een eigen cultuur, taal en geschiedenis heeft in principe het recht op Zelfbeschikking – dus een eigen onafhankelijke staat – zoals vastgelegd in het Handvest van de Verenigde Naties.
  Over de juiste interpretatie van dit Zelfbeschikkingsrecht lopen de meningen van de experts op dit gebied nogal uiteen.

  Maar in het geval van Catalonië zou het zeer interessant zijn om deze kwestie na het uitroepen van de Onafhankelijkheid die er aan zit te komen voor te leggen aan de VN.

  In elk geval moet ook een afwijzing van die Onafhankelijkheid met vele steekhoudende argumenten onderbouwd worden. In dit specifieke geval nog een hele moeilijke opgave.

  De voormalige Oostbloklanden hebben de bui al zien aankomen. Dus hun grenzen bijtijds hermetisch gesloten voor militante moslims, zodat het toekomstige EU-leger niet kan ingrijpen als de autochtone bevolking massaal in opstand komt tegen deze invasie.

  Het eigen leger wordt dan om verschillende voor de hand liggende redenen niet geacht op de eigen bevolking te schieten en dan komt op bevel van Brussel die EU-strijdmacht in beeld.
  Dit scenario is ongetwijfeld de onderliggende bedoeling van de bureaucraten in Brussel.

  De recente gebeurtenissen in Catalonië waren eigenlijk een soort generale repetitie mocht het hier in West-Europa volledig uit de hand lopen als de oorspronkelijke bewoners gewapend de straat op gaan om te protesteren tegen de gedwongen omvolking van hun landen in het kader van een duister en sinister plan van de Linkse politieke elite.

  Like

 17. De dag zal geprezen worden wanneer de hele eu-kliek van het strijdtoneel zal worden getrokken en dit fascistoïde bolwerk ontmanteld.
  De methode gebruikt om foute lieden uit WO II op te ruimen lees; te fusilleren, zal buitengewoon humaan blijken tot hetgeen wat lui als Timmermans,Verhofstadt, Juncker en cs te wachten staat.
  Overigens lopen er in NL ook voldoende ‘politici’ rond met exact dezelfde denkbeelden zoals bovengenoemde.
  Maw de komende ‘afrekening’ zal zich zeker niet beperken tot ‘Brussel’.

  Like

 18. Die hufter en meeloper hadden ze al lang aan een boom moeten ophangen de vieze vuile klootzak !!!!!

  Like

 19. De Lewie // oktober 5, 2017 om 16:36 //

  Moest die in mijn buurt wonen , ik had hem al lang wat aangedaan permanent !

  Like

 20. Like

 21. Duchesne // oktober 5, 2017 om 17:56 //

  We hebben het hier over iets dat op een of andere manier op een machtspositie is gekomen en met zijn alchoholflesje een eigen leger wil, ze hebben reeds een kleien eigen lijfgarde die volgens hun an niemand enige verantwoording hoeft te geven binnen Europa behalve aan een comissie van de EU die hun zelf hebben samengesteld…hoezo paralellen met het derde rijk? het is paste copy, en het eindresultaat voor onze vrijheid en voortbestaan is control, alt, delete….

  Ze doen het, ongestraft, ongenaakbaar met een berg zelfgedrukt geld vanuit een vesting in Bruxxel, bewaakt door een heleboel lieden met wapens die voor de burger verboden zijn….

  We zitten al in de dictatuur, enkel de razzia’s en de heropvoedings of endlosungs kampen zijn nog niet in gebruik, maar het komt eraan, zo zeker als iets…

  Er komt Chaos en Anarchie, er komen doodseskaders van verschillende origine, de tanks en helicopters die wij hebben betaald zullen tegen ons worden ingezet. Het word hier een moordpartij door de EU wereldorde want de burgers van Europa zijn al decennia ontwapend en daarmee weerloos gemaakt, we zijn simpelweg slachtvee. Met wat Timmermans zegt is eigenlijk alles gezegd, wij zijn reeds gedegradeerd tot slaven en niets gaat dat meer omkeren. Misschein, als we allemaal bidden komt die komeet volgende week in Brussel terecht, als er een algemene vergadering is met alle teken bij elkaar…..als er een God bestaat…

  Like

 22. polderboy // oktober 6, 2017 om 10:31 //

  In het buitenland begint het ook op te vallen, dat mensenrechten lui als Timmermans tegen arme landen staan te vinger wapperen, terwijl de EU geen moer geeft hoe Koerden en Catalanen worden behandeld:
  http://pakobserver.net/eu-ignores-catalan-kurdish-human-rights/

  Pakistan, een land dat van binnen uit word weggevreten door aanslagen, gemiddeld 4 tot 5 per dag gedurende 2011-2016, maakt zich echt niet druk over “de opkomst van nationalisten”, die supranationale clubs zoals de EU en de GCC (Golfstaten vereniging) bedreigen.

  Gevolg is wel dat veel opkomende landen van dat soort clubs afkerig wordt, wan ze zien in dat de mensenrechten agenda gebruikt wordt als rechtvaardiging van de (geo)politieke agenda’s, dus dat clubs als de EU helemaal net zo heilig zijn als lui als Timmermans zich voordoen.

  Like

 23. Het was een zak, het is een zak en het zal altijd een zak blijven ook, die lelijke schele huilebalk!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: