Nieuw

De onderzeeboot moordverdachte Peter Madsen had op zijn computer films met werkelijke vrouwenmoorden

Denemarken – De officier van justitie heeft dinsdag nieuwe bewijzen aangevoerd tegen de moordverdachte Peter Madsen. Hij had op zijn computer onder andere films met echte martelingen en vrouwenmoorden, schrijft Aftonbladet.

Tijdens het voorlopige onderzoek in de rechtbank van Kopenhagen City heeft de officier van justitie nieuw bewijsmateriaal gepresenteerd tegen de Deense uitvinder Peter Madsen, die wordt verdacht van de moord op de Zweedse journaliste Kim Wall in medio augustus.

Onder andere heeft de aanklager aangetoond dat Kim Wall een steekwond in haar borst heeft gekregen voordat ze dood was. Peter Madsen had ook DNA van het slachtoffer op zijn handen, nek, en in zijn gezicht.

Volgens de verdedigende advocaat komen die sporen van Madsen’s verplaatsing van het lichaam. Maar de aanklager is overtuigd dat Madsen de vrouw heeft vermoord en haar vervolgens in stukken heeft gehakt om bewijsmateriaal te verduisteren.

De politie heeft ook de computer van de uitvinder in beslag genomen. Daar zijn films gevonden met echte moorden op vrouwen. Er waren ook verschillende videoclips met BDSM en martelingen.

– De computer is niet alleen van mij, ook andere mensen hadden toegang tot de computer, zei Peter Madsen tijden de terechtzitting.

Madsen eiste te worden vrijgelaten, maar in plaats daarvan ging de rechtbank in de lijn van de aanklager en zond de moordverdachte terug in voorlopige hechtenis. Hij wordt nu vastgehouden tot 31 oktober.

Peter Madsen heeft eerder verklaard dat Kim Wall tijdens een ongeluk stierf toen ze een zware luik op haar hoofd kreeg. Hij raakte in paniek en heeft haar in de zee gedumpt. Enige tijd na de moord werden delen van het lichaam van Walls in Öresund gevonden. Madsen ontkent dat hij haar in stukken heeft gehakt.

Bron:

http://www.friatider.se/filmer-med-riktiga-kvinnomord-p-madsens-dator

Doe mee met 2.524 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5189 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on De onderzeeboot moordverdachte Peter Madsen had op zijn computer films met werkelijke vrouwenmoorden

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2017 om 16:06 //

  Met enige regelmaat vraag ik me af hoe zulke advocaten met zichzelf kunnen leven en overduidelijk leugens van een beklaagde als waarheid kunnen presenteren. Je zou kunnen stellen dat ze op die manier min of meer mededader worden. Zeker als zo’n kwal dankzij de advocaat er vanaf komen met een of ander lullig strafje.

  Like

 2. Kreeg net berichtje:

  Breaking: Madrid sends army units to Catalonia.

  Like

 3. Hoe groter geest hoe groter beest.
  Snuff movies in bezit hebben, dat is het ergste van het ergste…

  Like

 4. Een van de zo veel gestoorden die op deze aardkloot rondlopen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: