Nieuw

De moslim die in Marseille twee vrouwen doodstak was een illegale immigrant uit Tunesië die 12 keer eerder in Frankrijk gearresteerd was, maar niet gedeporteerd werd

Franse aanklagers hebben bevestigd dat de 29-jarige Ahmed Hanachi, die afgelopen zondag de twee jonge nichtjes in een treinstation in Marseille vermoord heeft, deportatie had vermeden omdat de autoriteiten hem niet de dag voor de aanval hadden vastgehouden. Hij sneed een van de vrouwen haar keel door en stak de andere dodelijk in haar buik… zonder enige schijnbare reden.

Breitbart – De slachtoffers van de aanval, die zijn vermoord terwijl ze op een trein in het station van Saint Charles wachtten, zijn door de Franse media aangeduid als de 21-jarige Laura Paumier (rechts) en 20-jarige Mauranne Harel (links).

Hanachi, wiens identiteit door de Tunesische autoriteiten op maandagavond werd bevestigd als een van hun onderdanen , werd na zijn aanval tijdens een anti-terroristische patrouille (Operation Sentinel) door Franse soldaten doodgeschoten.

Het kantoor van de aanklagers in Parijs heeft bevestigd dat de Tunesische illegale moslim sinds zijn binnenkomst ongeveer twaalf keer eerder is gearresteerd en onder zeven verschillende identiteiten schuilging.

Getuigen hebben verklaard dat de islamiet “Allahu Akbar” schreeuwden terwijl hij de keel doorsnee van een van de vrouwen en daarna de ander met een mes in haar buik stak. Het nieuwsagentschap van de islamitische staat, Aamaq, eiste kort daarop de aanval.

De Franse autoriteiten hebben bevestigd dat moeilijkheden bij het identificeren van de aanvaller voortvloeien uit de veelvuldige nep-identiteiten die Hanachi gebruikt heeft. Parijs-aanklager François Molins vertelde de media dat de politie uiteindelijk zijn vingerafdrukken in zeven afzonderlijke strafregisters in hun database kon vinden.

Molins bevestigde dat Hanachi bekend was voor zijn criminele verleden in zijn thuisland en in Noord-Afrika, en was door de Franse politie tussen 2005 en 2014 verscheidene keren gearresteerd  in Marseille, Toulon en Lyon, verklaard France 2.

Bron:

http://barenakedislam.com/2017/10/04/the-muslim-savage-who-stabbed-two-women-to-death-in-marseille-was-an-illegal-alien-from-tunisia-who-had-been-arrested-12-times-in-france-yet-not-been-deported/

Doe mee met 2.527 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5149 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: