Nieuw

Canadese advocaten verplicht om trouw te zweren aan diversiteits-religie

Door: Sietske Bergsma

‘Het is niet eens genoeg dat we gehoorzamen, we moeten er ook mee instemmen en het promoten’

De diversiteitsreligie stoomt lekker door. Dit keer via de inbox van alle advocaten in Ontario, Canada die aangesloten zijn bij de verzender van de email, The Law Society of Upper Canada. Een soort Orde van Advocaten dus, een zelf-regulerend netwerk waar advocaten terecht kunnen voor scholing en collectieve belangenbehartiging. Dit garandeert een zekere kwaliteit, transparantie en zichtbaarheid ook voor buitenstaanders. In 1994 liet The Law Society dit statement rondgaan:

“The Law Society of Upper Canada exists to govern the legal profession in the public interest by ensuring that the people of Ontario are served by lawyers who meet high standards of learning, competence and professional conduct, and upholding the independence, integrity and honour of the legal profession, for the purpose of advancing the cause of justice and the rule of law.”

Lees verder:

http://politiek.tpo.nl/2017/10/04/canadese-advocaten-verplicht-om-trouw-zweren-aan-diversiteits-religie/

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5568 Articles)
Altijd in oppositie.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: