Nieuw

VVD is de grootste islamimporteur en nu wil de VVD soldaten op straat in Amsterdam – bedankt

De VVD wil dat militairen de Amsterdamse binnenstad gaan bewaken om zo een terroristische aanslag te voorkomen. Dat stelt de partij in haar verkiezingsprogramma voor de hoofdstad.

islamofoob hoor die militairen

“Amsterdam is als hoofdstad van Nederland extra vatbaar voor terreurdreiging”, schrijft de partij. “Drukke en kwetsbare plekken in de stad moeten op een slimme manier worden beveiligd.” Naast militairen denkt de VVD ook aan intelligente camerasystemen, wegblokkades, extra bewapende agenten en speciale anti-terreureenheden.

WNL >>

VVD-lidmaatschap opzeggen kan via deze link.

Doe mee met 911 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8004 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on VVD is de grootste islamimporteur en nu wil de VVD soldaten op straat in Amsterdam – bedankt

 1. templars2017 // oktober 3, 2017 om 21:23 //

  Waarom enkel Amsterdam? wat met de andere plaatsen in Nederland zoals Den Haag?
  wat wordt er verwacht in Amsterdam ?
  Het zinnetje dat zegt dat Amsterdam meer kwetsbaar is dan de rest is larie kijk maar naar Frankrijk daar heb je bijna overal militairen rondlopen , de hoofdstad is iets met een symbolische waarde , denk je dat die voddekoppen zich van onze symboliek iets aantrekken?
  Ze kunnen overal toeslaan als ze dat willen ,het meest pijnlijke tot nu is Las Vegas ,niemand had die stad verwacht slachtoffer te worden.
  Het is simpel als één stad te beveiligd wordt dan gaan ze een andere viseren en Julius Caesar heeft ooit gezegd ” als je alles wil verdedigen dan verdedig je niets” dus?
  Het zal geld ,veel geld kosten om de boven vernoemde plannen uit te voeren zonder enige zekerheid ,de enige zekerheid die je dan krijgt is dat de rest van Nederland “onbeschermd” is .
  In Brussel doen ze het ook , denk je dat er dan geen problemen meer zijn met die voddekoppen , de stad is zo beveiligd dat ze kunnen plannen maken zonder dat er iets gebeurt, waar de uitvoering geschied is een andere zaak ,dat hebben we al meerdere malen mogen ondervinden.
  Wat ? wat wordt “beschermd” de meest belangrijke punten ,de rest moet het zonder doen.
  Dus is het meer vertoon op afschrikking dan effectief beleid.

  Like

 2. voelt de VVD gezien het politieke klimaat nattigheid? En komen ze daarom met zo´n plan op tafel?

  Like

 3. Gewoon echt kappen nu met de islam net zo als in China daar maken ze korte metten met dat kut geloof.

  Like

 4. polderboy // oktober 3, 2017 om 22:40 //

  De groei van salafistische moskeeën laat de VVD dus ongemoeid, dus ook hun islamitische stemvee is tevreden. Met islamofobie registratie haal je stemvee weg op links. Met de hier genoemde stoere veiligheidsmaatregelen toch ook mooi op rechts.
  Eigenlijk heb je in de politiek alleen nog maar de VVD nodig, ze zijn voor islam, tegen discriminatie, links en rechts tegelijk, en bij de vorming van een kabinet hebben ze rubberen Rutte aan de onderhandelingstafel zitten…

  Liked by 1 persoon

 5. ZO.
  Ik ben benieuwd hoe lang het dit keer duurt voor ik een blok heb van dat intolerante VVD-gajes:

  In antwoord op:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: