Nieuw

Poolse regering: “Polen accepteert GEEN moslimvluchtelingen” – Dit nieuws is gecensureerd in Duitsland

De Duitse censuurwet NetzDG  [red: Duitse wet – in het Engels ‘Network Enforcement Act’ –  die gigantische boetes oplegt aan sociale media bedrijven die niet snel genoeg content verwijderen die ‘duidelijk’ dan wel ‘vermoedelijk’ ‘strafbaar’ is] toont zijn effectiviteit: Het Poolse staatsbericht op Twitter dat Polen geen vluchtelingen uit moslimlanden accepteert, wordt in Duitsland achtergehouden.

De Poolse regering heeft besloten geen migranten uit de Derde Wereld te accepteren. Dit wordt bevestigd door minister van Buitenlandse Zaken Jan Dziedziczak: “Onze beslissing staat vast: we zullen geen vluchtelingen uit moslimlanden accepteren,” zegt hij op de nieuwspagina UAWire.

Zo ziet de tweet eruit voor de rest van de wereld.

“Wij, de overheidspolitici, doen wat onze mensen willen dat we doen. We zijn verplicht om volgens de wil van de burgers te handelen.” Dziedziczak merkt ook op dat de meeste migranten jonge mannen zijn. “Dit zijn economische vluchtelingen die hier een comfortabel leven zoeken.”

De Duitse Bundesregering wil dat geen Duitser de inhoud van de tweet te weten komt.

Het Twitter-account Voice of Europe publiceerde woensdag een Tweet met een verwijzing naar de opmerkingen van de Poolse minister van Buitenlandse Zaken. Het bericht is wereldwijd leesbaar, behalve in Duitsland. In Duitsland lezen de Twittergebruikers in plaats daarvan het volgende bericht: Deze Tweet van @V_of_Europe werd teruggehouden in: Duitsland.

De reden voor censuur is de Wet op de Handhaving van het Netwerk van de Federale Overheid, die op 1 oktober in werking is getreden. Het verplicht de exploitanten van sociale netwerken om zogenaamde “fake news” en “hate postings” binnen 24 uur te verwijderen.

Het is duidelijk dat deze wet bedoeld is om berichten te beperken die de Duitse regering niet aanstaan.

Deze de zomer heeft de Bundestag de wet aangenomen met behulp van de stemmen van de zogenaamde oppositiepartijen, ondanks scherpe kritiek van economische verenigingen, burgerrechtenadvocaten, advocaten, verslaggevers zonder grenzen en de VN.

Bron:

http://www.freiezeiten.net/netz-dg-polen-nimmt-keine-muslimischen-fluechtlinge-auf–diese-nachricht-wird-in-deutschland-zensiert

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4965 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Poolse regering: “Polen accepteert GEEN moslimvluchtelingen” – Dit nieuws is gecensureerd in Duitsland

 1. Wat zou het mooi zijn als onze leiders ook de moed hadden om moslim gelukszoekers te weren en geen uitkering te verstrekken maar dan in de gehele EU en niet alleen in EU landen waarvan hun leiders wel hun verstand gebruiken.

  Like

 2. Goed zo Polen!!!

  Like

 3. Johan P // oktober 3, 2017 om 18:18 //

  Tsja. Eerst censuur. Dan lekker vol inzetten op een Europees leger. Want tenslotte heeft de doorsnee soldaat uit Nederland, Duitsland of Denemarken weinig met de demonstranten in Catalonie, om maar eens een voorbeeld te geven, dus maakt zo’n leger het een stuk makkelijker om dergelijke eenheden te sturen. Geen binding met de situatie, de bevolking, of de zaak waar het om gaat, spreken de taal niet en kunnen dus veel makkelijker worden overtuigd met harde hand op te treden tegen ‘rebellen’ of ‘separatisten’ of wat voor mooie naam ze er dan aan geven.

  Des te meer als je er voor gaat zorgen dat het nieuws wordt ‘gezuiverd’ van onwenselijke invloeden en dat is binnen militaire bases makkelijker dan binnen de burgermaatschappij.

  Like

 4. Even opletten of Nederland geen aanbevelingen van Merkel gaat overnemen en hier ook n wet invoeren om alles te sencureren.

  Like

 5. Waren het niet de polen die voor Wenen de turken versloegen??? Nog 20 jaar dan mogen de polen, bijgestaan door andere voormalige Oostbloklanden en Putin ons opnieuw komen redden

  Like

 6. Goed zo Polen, de eu heeft de bek vol tegen Polen en Hongarije maar door spanje wordt tegen Catalaanse kiezers die alleen maar hun mening willen geven volop geweld ingezet en hult de eu-kliek zich in stilzwijgen, een grote schande. Een Nexit graag

  Like

 7. Dood aan de e.u

  Like

 8. Shadow1100 // oktober 4, 2017 om 10:25 //

  Google maar op FEMA-camps!! Schrik niet…..

  Like

 9. Zijn Verhofstadt en die integere corpulente VVDer al in Barcelona gesignaleerd?.
  Koop Poolse waar!!.

  Like

 10. Tijl Uylenspiegel // oktober 4, 2017 om 12:33 //

  Blijft eigenaardig, wat is hier haatdragend aan ? Het is ook geen fake news dus degene die aan de knopjes zat ging behoorlijk ver buiten zijn boekje.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: